<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
fofo177
Založen: 08.09.2007 Příspěvky: 972 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: Návleky na drápky Přitlapkováno: 3. 9. 2009 13:11:48 |
|
|
Objevil jsem zvláštní věc a to NÁVLEKY NA DRÁPKY: http://www.aukro.cz/item726677488_navleky_na_drapky_medium.html
Nedovedu si představit, že bych podobnou šílenost kocourům nalepil na paciny. Setkali jste se s tím někdo??? Vážně nevím, co si o tom myslet, jestli je to geniální věc jak zabránit kočce v ničení nábytku (ale vždyť škrábání je její vlastnost), nebo je to výmysl hraničící s týráním
Jak jsem tak koumal, doporučují to dokonce i někteří veterináři _________________ Olda & Felis & Charlie & Naranja & Mr. Big
http://www.mooncat.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 9. 2009 16:09:33 |
|
|
Někteří lidí jsou holt debilové. Když mi vadí to, co s kočkou bytostně souvisí, že prostě používá drápky, tak si ji nebudu pořizovat, ne?
Nakonec ale pořád lepší, než chirurgické odstranění drápků-včera jsem na to taky někde narazila, úplně jsem se z toho orosila, jak někdo může chudáka kočku zmrzačit, odštípávají jim celé lůžko s drápkem-já bych to těm "veterinářům", co tyhle "služby" jsou ochotní poskytnout, udělala taky-odštípla bych jim nehty i s prstem. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 9. 2009 20:27:43 |
|
|
Taky jsem to na Aukru viděla a nestačila jsem se divit. Přijde mi to pěkně praštěný. Pokud si někdo pořídí kočku a tohle jí dá, tak by si měl koupit kočku plyšovou a ne živou. Holt lidi až po pořízení živého tvora zjistí, že čůrá a kaká, chce jíst a třeba i škrabe nábytek _________________ Kačka + Betty + Wyome + Jessinka + Romeo
Kdyby bylo možné zkřížit člověka s kočkou, pak by byl mnohem dokonalejší. Jen kočka by si značně pohoršila. Mark Twain |
|
|
Odpovědět
|
|
fofo177
Založen: 08.09.2007 Příspěvky: 972 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 9. 2009 20:43:41 |
|
|
No je fakt že z mé dva roky staré sedačky visí cáry, takže ji mohu přistavit k popelnici. No co, tak koupím klukům novou. Zkusím tu z teflonu, ta by snad mohla vydržet... _________________ Olda & Felis & Charlie & Naranja & Mr. Big
http://www.mooncat.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Reg
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 9. 2009 20:49:31 |
|
|
Ahojky, no věřím tomu, že by se z nich naše mindy vyslékly stejně hbitě jako z triček! Taky pravda naše sedačka vypadá jak po náletu tatarů, ale co už. Já teda našim plešounkům drápy cvakám a hodně je peskuju za škrábání nábytku, ale předemnou jen dělají jako že ok, ať je panička spokojená a stejně si myslí něco o zadeli
Lidi jsou blázni a pokud jim vadí zvíře a jeho činy, ať si jej nepořizuje. |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 9. 2009 20:50:28 |
|
|
sedačku mám po dvou letech také pěknou a koberec jsem kupovala nový před třemi týdny,ale koupila jsem takový,co nemá smyčky,snad ho nevytahaj,ale drápky jim ani nestříhám,je to proti přírodě,je fakt,že na výstavy s nimi nechodím
BBMM |
|
|
Odpovědět
|
|
RadkaK
Založen: 17.07.2007 Příspěvky: 382 Bydliště: Červený Kostelec - Náchodsko
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 9. 2009 21:10:18 |
|
|
Taky máme některý čalouněný nábytek trochu v nepořádku, ale v podstatě je to jen to, co jsme jim prostě povolili.
A kdo nemá sphynxe nemůže nikdy pochopit, že stříhání drápků je nutnost, pokud si chcete zachovat tělo v jednom kuse. Jak po nás stále lezou, tak i jeden jediný dráp stačí napáchat neskutečné bolestivé rány.
Přesto budu raději stříhat, než dávat nějaké návleky. Ty snad jedině z nějakých zdravotních dočasných důvodů, ale nenapadá mě jakých. _________________ Radka a kočičáci |
|
|
Odpovědět
|
|
Reg
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 9. 2009 21:10:46 |
|
|
beta.1 napsal: | sedačku mám po dvou letech také pěknou a koberec jsem kupovala nový před třemi týdny,ale koupila jsem takový,co nemá smyčky,snad ho nevytahaj,ale drápky jim ani nestříhám,je to proti přírodě,je fakt,že na výstavy s nimi nechodím
BBMM |
nejde mi o výstavy, že bych kvůli nim štípala drápky, ale spíše kvůli tomu, že jak se nahatci honí a hrají si, byli by za chvíli jak cedníky. Takže z tohoto důvodu. |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 9. 2009 22:02:30 |
|
|
Reg napsal: | beta.1 napsal: | sedačku mám po dvou letech také pěknou a koberec jsem kupovala nový před třemi týdny,ale koupila jsem takový,co nemá smyčky,snad ho nevytahaj,ale drápky jim ani nestříhám,je to proti přírodě,je fakt,že na výstavy s nimi nechodím
BBMM |
nejde mi o výstavy, že bych kvůli nim štípala drápky, ale spíše kvůli tomu, že jak se nahatci honí a hrají si, byli by za chvíli jak cedníky. Takže z tohoto důvodu. |
To rozhodně-Adam s Klaudysem se denně vyříkávají kompetence, a kdybych nestříhala, tak Klaudík je skalpovanej a Adam nacetlíkovanej , no a já bych vypadala jako z bojiště, protože oba mi xkrát denně přistanou za krkem. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
polakova
|
Předmět: Re: Návleky na drápky Přitlapkováno: 5. 9. 2009 19:09:23 |
|
|
No, tak to snad není možné.... Aspoň vidíte na čem všem se dá vydělat. Koukám, že z některých vet se už stávají stejní doktoři jako u lidí..... Vše co doporučí MUDr. je nejlepší, hlavně když je hlavní distributorem. Z mého pohledu je to (omluvte ten výraz) pěkná kravina..... To je stejné jako kdyby se někdo chtěl vysmrkat a vy by jste mu na nos dali svěrák |
|
|
Odpovědět
|
|
Sfinxie
|
Předmět: Re: Návleky na drápky Přitlapkováno: 5. 9. 2009 19:51:37 |
|
|
Navleky na drapky! No to jo! Tak oni uz se asi uplne zblaznili! Vzdyt to je uplne perverzni!
Pri nejakych zdravotnich potizich bych to mozna pochopila, ale ... jak to znam od naseho Sfinxieho, tak kdyby se nemohl poskrabat, tak by se pokousal. A nejake blbe navleky by si behem par sekund sundal a koukal by na me jako na blazna.
Ale hele! Nase sousedka dava svojemu psovi v lete boticky, kdyz jdou na prochazku, protoze ta cesta je pry strasne rozpalena od slunicka a pejsek by si spalil pacicky! Za barakem mame les a vedle kazde cesty je travnik ... No jo, ... myslim, ze neni co dodat. _________________ Marketa Kraut |
|
|
Odpovědět
|
|
|