Donský sphynx - plné uznání u FIFe
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
donsphynx
|
Předmět: Donský sphynx - plné uznání u FIFe Přitlapkováno: 19. 11. 2009 18:11:38 |
|
|
Zdravím všechny příznivce všech nahých koček a donských sphynxů obzvláště! Chtěla bych poprosit všechny ochotné chovatele o spolupráci v našem boji za zařazení mezi plně uznaná plemena FIFe!
Myslím, že je na čase konečně se trochu spojit a dát o sobě víc vědět. Pro začátek jsem mluvila s paní doktorkou Mahelkovou z veterinární komise - je donům velice nakloněná, ale potřebovala by také naši pomoc.
Poslala mi dotazník, který má zmapovat případné veterinární problémy u donského sphynxe - nebo také to, že žádné nemáme
Pokud byste tedy byli ochotní pomoci, prosím, ozvěte se mi a já vám dotazník pošlu k vyplnění (můžete ho vyplnit i anonymně). |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 20. 11. 2009 0:09:49 |
|
|
A což takhle k tomu přidat i peterbalda? Také není uznaný... _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Jana Babická
|
Předmět: Přitlapkováno: 20. 11. 2009 21:16:40 |
|
|
tatiana napsal: | A což takhle k tomu přidat i peterbalda? Také není uznaný... |
Není PLNĚ uznaný u FIFe . Takže nonFIFákům to může být jedno. Kdo chce vystavovat Peterbalda může vyjet zahranice / my byli třeba v Rakousku na TICA výstavě několikrát / a soutěžit i s těmito plemeny jak je libo V plné uznání Dona věřím - v uznání Peterbalda ne - je málo chovatelů, kteří se tomu pod FIFe věnují - v chovu se angažují hlavně bývalé " ruské státy" . |
|
|
Odpovědět
|
|
fofo177
Založen: 08.09.2007 Příspěvky: 972 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: Přitlapkováno: 20. 11. 2009 21:31:44 |
|
|
Není jen FIFe, Peterbald ani Donský sphynx sice letos na shromáždění FIFe neprošli, no ale podle ohlasů z Ruska a nejen odtamtud, prostě FIFe o chovatele těchto plemen přijde, poněvadž přejdou jinam. _________________ Olda & Felis & Charlie & Naranja & Mr. Big
http://www.mooncat.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
|