<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Ataner
|
Předmět: miminko Přitlapkováno: 24. 10. 2009 2:37:54 |
|
|
Tak jsme zase aniž by jsme chteli dostali kotatko, bouzel se pánovy který nenechal vykastrovat svoji kocicku narodili kotátka. Nevim co se stalo se zbytkem každopádně kotátko co máme doma chtel spálit!!! Tak už ho máme doma. Ale kotátku jsou tak maximálne 3 týdny Neumí nic, je podvyživené! V"bec nevim jak se ke kotátku mám chovat, co mu mám dát jíst(už teda sbaštilo masíčko z kapsicky) a vůbec jak mu nahradit mamu. Jestli mate někdo zkušenosti s tak prosím poradte. Děkuji |
|
|
Odpovědět
|
|
Marge
|
Předmět: Přitlapkováno: 25. 10. 2009 17:51:50 |
|
|
Zachránit takové miminečko dá fušku, ale snad se Vám to podaří.
Kupte sušené mléko pro koťátka ( ale je dost drahé, přinejhorším se může dát zředěné tatra mléko nebo kozí mléko ) a stříkačkou prcka krmte, pravidelně, tak co tř hodiny, i v noci.
Bříško mu musíte jemně třít navlhčeným hadříkem - máma kočka by mu je olizovala, aby se vyprázdnilo, takhle je to na Vás.
Držíme všechny palce, určitě to zvládnete. Zkuste se ještě podívat na kocky-online.cz, tam se takový problém s koičími miminky řešil častěji. |
|
|
Odpovědět
|
|
kaba
|
Předmět: Přitlapkováno: 25. 10. 2009 22:48:18 |
|
|
Držíme palečky ať to dobře dopadne! |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 26. 10. 2009 11:08:30 |
|
|
Ještě k té péči o miminko-třítýdenní kotě se už co tři hodiny krmit nemusí, nicméně pokud je u kočky, je ještě plně kojené, takže kapsička není to pravé ořechové...skutečně by mělo dostávat ještě mléko-kočičí, kozí nebo ředěnou tatru 1:1. Masáž bříška po napapání je tady potřebná, navíc je třeba prstem po masáži lehce tlačit na konečník-tím se podnítí tlačení a kotě vytlačí kakáč. Tohle všechno dělá kočka. Od stáří 4 týdnů je možno začít přikrmovat, pak už musí být k dispozici malý záchod-doporučuji nehrudkující stelivo-kotě vše strká do pusy-jako mimino-a mohlo by si zacementovat střeva. Hrudkující až bude starší a nebude vše ochutnávat.
Přeji hodně štěstí-a toho chlapa bych udala pro týrání zvířat-upálit živé kotě! Neskutečné. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Ataner
|
Předmět: Přitlapkováno: 31. 10. 2009 8:51:25 |
|
|
Tak i přes všechnu snahu, i když kotatko už par gramu přibralo a vypadalo spokojene, tak včera večer zemřelo bylo opravdu moc maličké (jako moje dlan), tak aspon doufam že ten tyden u nas byl pro něj krásný a ža bude o nej v kocicim nebicku dobře postarano |
|
|
Odpovědět
|
|
kaba
|
Předmět: Přitlapkováno: 31. 10. 2009 9:08:58 |
|
|
To je mi moc líto. |
|