Stelivo
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
stiskoCh
Založen: 29.05.2009 Příspěvky: 47 Bydliště: Bučovice (okr.Vyškov)
|
Předmět: Stelivo Přitlapkováno: 2. 11. 2009 10:03:57 |
|
|
Dobrý den,máte tu někdo zkušenosti se stelivama benko, mici nebo Bio Plus? pokud ano mohli by jste napsat svoje zkušenosti? mockrát děkuji |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 11. 2009 19:12:54 |
|
|
Se všemi těmito stelivy mám zkušenosti a nejsou moc dobré. Všechna tato steliva hrudkují špatně a díky tomu se musí často měnit a spotřeba je velká. Osvědčil se mi Cats Best Nature Gold (popř. Öko plus), z bentonitových je nejlepší Zverlit. Tato steliva se vám možná budou zdát drahá, ale protože jsou kvalitní tak je mnohem nižší spotřeba. |
|
|
Odpovědět
|
|
ivi.ik
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 11. 2009 21:20:31 |
|
|
souhlasím s Alenou...mici jsme chvíli používala a nehrudkuje vůbec,,na hoovínko se to nabalí,ale čůrání proteče skrz něj a na dně záchůdku to udělá bahno...používám ted Bio cats a hrudkuje skvěle i jen moč,prostě to ztvrdne do hroudy a nikde nic neteče a jen lopatkou vyberete v celku a vyhodíte a spotřeba je hodně znát,když nemusíte vyndat půl záchůdku po 2 čůráních,ale jen 2 hrudky.. _________________ ze začátečníka se stala hrdá majitelka 6 úžasných kočičích kožíšků,jednoho psíka a 2 želviček |
|
|
Odpovědět
|
|
stiskoCh
Založen: 29.05.2009 Příspěvky: 47 Bydliště: Bučovice (okr.Vyškov)
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 11. 2009 8:55:58 |
|
|
děkuji mockrát za informace, objevila jsem internetový obchod přímo v místě bydliště ale bohužel nabízí pouze tahle 3 steliva a já s nimi žádné zkušenosti nemám protože používám právě zmíněný Biocats, který mi naprosto vyhovuje:) |
|
|
Odpovědět
|
|
|