<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
stiskoCh
Založen: 29.05.2009 Příspěvky: 47 Bydliště: Bučovice (okr.Vyškov)
|
|
|
Odpovědět
|
|
Raika
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 214 Bydliště: Rožnov p. Radh.
|
Předmět: kryté WC Přitlapkováno: 4. 11. 2009 8:47:48 |
|
|
Já mám to první, v "holčičím" provedení a je fakt super. Dvířka jsou průhledné (člověk vidí "nadílku") a moc dobře "lítají", WC se dobře čistí - díl s filtrem se odklopí. Doporučuji. _________________ Raika + Mína + Kira + Denny |
|
|
Odpovědět
|
|
Alamka
|
Předmět: Re: kryté WC Přitlapkováno: 4. 11. 2009 10:19:35 |
|
|
stiskoCh napsal: | Dobrý den, ráda bych znala Vaše názory na kryté WC, hlavně jaké by jste mi doporučili??Zda normální nebo rohové?? |
My máme tohle http://steliva-a-toalety-pro-kocky.heureka.cz/eur-bernina-wc-kryte-rohove-56x70x46cm/
Je opravdu hodně veliké a jsme spokojeni. Rohové se podle mě dobře umísťuje a nepřekáží, pokud ale není volný žádný vhodný kout, tak je holt lepší klasické. |
|
|
Odpovědět
|
|
stiskoCh
|
|
|
Odpovědět
|
|
Alamka
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 11. 2009 10:59:42 |
|
|
stiskoCh napsal: | http://steliva-a-toalety-pro-kocky.heureka.cz/eur-bernina-wc-kryte-rohove-56x70x46cm/
tohle WC se mi nedaří nikde na internetu nalést, vždy mi píše že se již neprodává |
A jéje, že by se přestala dodávat? Tu menší mají u zoohitu http://www.zoohit.cz/shop/kocky/toalety_pece/toalety_kryt/154684 tu jsme měli předtím, ale pak jsem našemu šestikilovému mackovi briťákovi koupila raději tu největší, a to jsem tedy moc ráda, že ji mám. |
|
|
Odpovědět
|
|
kaba
|
|
|
Odpovědět
|
|
Alamka
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 11. 2009 11:06:13 |
|
|
No na mou duši, našla jsem informaci, že už není v prodeji v žádném internetovém obchodě. Tipla bych si, že se jim při té velikosti zatraceně špatně balila. Mívali ji v kamenných obchodech PetCenter, aspoň těch větších, možná by stálo za to zkusit se ještě poptat. |
|
|
Odpovědět
|
|
Alamka
|
|
|
Odpovědět
|
|
stiskoCh
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 11. 2009 13:09:43 |
|
|
tak to je super že se dá ještě někde sehnat, děkuji za typ. do konce týdne se musím rozhodnout a nějaký jim objednat.
máte někdo zkušenosti s kukaněmi pro kočky?? využívají je ty vaše?? |
|
|
Odpovědět
|
|
JanČe
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 11. 2009 13:55:17 |
|
|
Dobrý den,
já mám doma tři tyto :
http://www.kociciobchudek.cz/detail/?id=4090
jsou taky dost velké, mají myslím elegantnější tvar a jsou levnější.
_________________ "Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal." |
|
|
Odpovědět
|
|
stiskoCh
|
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 11. 2009 17:24:52 |
|
|
stiskoCh napsal: | http://steliva-a-toalety-pro-kocky.heureka.cz/eur-bernina-wc-kryte-rohove-56x70x46cm/
tohle WC se mi nedaří nikde na internetu nalést, vždy mi píše že se již neprodává |
My máme také tento záchod, dokonce dvakrát. Jsem s ním moc spokojená. Mají ho ke koupi tady ( a je skoro o polovinu levnější než ten z posledního odkazu )
http://www.zoohit.cz/shop/kocky/toalety_pece/toalety_kryt/122068
a dokonce i s obrázkem
http://www.zoohit.cz/shop/kocky/toalety_pece/toalety_kryt/154684 _________________ Kačka + Betty + Wyome + Jessinka + Romeo
Kdyby bylo možné zkřížit člověka s kočkou, pak by byl mnohem dokonalejší. Jen kočka by si značně pohoršila. Mark Twain |
|
|
Odpovědět
|
|
Radka T.
|
|
|
Odpovědět
|
|
Radka T.
|
|
|
Odpovědět
|
|
Alamka
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 11. 2009 14:15:51 |
|
|
Ten je pěkný, taky jsem se na něho dívala. Akorát na průčelí je o deset cenťáků užší. U velkých koček to už hraje roli.
Jo, to je ta menší varianta Euro Bernina, nebo teď už jen Bernina, ten jsme měli předtím, je ovšem menší na průčelí dokonce o 20 cm.
Ten velký Bernina, co už ho skoro nikde neprodávají, má na průčelí 77 cm. |
|
|
Odpovědět
|
|
bia2
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 11. 2009 20:45:51 |
|
|
Zdravim, my máme ten první odkaz CatiT design a jsme moc spokojeni, myslim, že i čičiky. Máme jeden pro dvě kočičky, přední kryt se dá odělat a můžete pohodlně vybrat a čičiky tam mají krásnej prostor. Trošku minus jen za tenší plasty, ale my jsme moc spokojení:)
Pěkný večer |
|
|
Odpovědět
|
|
Aélinnel
|
Předmět: Přitlapkováno: 8. 11. 2009 1:10:56 |
|
|
Máme doma narychlo koupené ze Superzoo,sice plně vyhovuje,ale až přijde další chlupatý miláček,šla bych do toho Cat It Designu... |
|
|
Odpovědět
|
|
Martina Kobylisy
|
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: CAt dome Přitlapkováno: 10. 11. 2009 19:18:15 |
|
|
Cat Dome snad teď vůbec nikde není v prodeji (já ho teda nikde nezaregistrovala) a kdo ví, jestli ještě bude, naposledy byl na eshopech někdy předloni. Jen na exo-eko mají nějaké náhradní díly k němu, ale komplet ne.
Jo a občas se objeví na Aukru použitý. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
ZdenkaP
|
Předmět: Cat-It Přitlapkováno: 24. 11. 2009 16:53:25 |
|
|
Díky za odkaz na tuhle toaletu:
http://www.exo-eko.cz/Toalety-pro-kocky-kryte/Toaleta-CatIt-Design-modra
hned jsem ji koupila, škoda, že není nafoceno, že toaleta se dá otevřít nahoře až do poloviny, prostě odklopí se víčko s filtrem a záchod se tak dá krásně čistit. Zároveň má dostatečně vysoký okraj, navíc vpředu zahnutý dovnitř a tak kočeny nevyhrabou, jen to málo, co mají na tlapkách, vynesou ven. Jediné minus - filtr není krytý žádnou mřížkou, jako v ostatních záchodcích - takže moje kotě ho okamžitě začalo demolovat a trhat na kousíčky... WC s velkou dírou nahoře jsem tedy mít nechtěla, zabalila jsem ho tedy do gázy, abych neporušila jeho funkčnost - a je klid _________________ Sweet Calimero*CZ
www.sweetcalimero.cz
Mimochodem, rozhovoříme-li se o kočkách, je téměř nemožné, abychom byli považováni za osoby zcela normální. (Dan Greenberg) |
|
|
Odpovědět
|
|
Alamka
|
Předmět: Re: Cat-It Přitlapkováno: 25. 11. 2009 9:59:34 |
|
|
ZdenkaP napsal: | Jediné minus - filtr není krytý žádnou mřížkou, jako v ostatních záchodcích - takže moje kotě ho okamžitě začalo demolovat a trhat na kousíčky... WC s velkou dírou nahoře jsem tedy mít nechtěla, zabalila jsem ho tedy do gázy, abych neporušila jeho funkčnost - a je klid |
S tím filtrem je to boj. Máme WC EuroBernina velký, filtr je nahoře v prohlubni u rukojeti, krytý zaklapávací mřížkou, ale ten mizera si prostě drápem mřížku odklapne a filtr cupuje. Když neodklapne, tak tahá mezerami ven po kouscích. Takže dávám nahoru tlustou složenou deku a on na ní spokojeně trůní. Běda, když po čištění WC deku dát zapomenu |
|
|
Odpovědět
|
|
Blažková Hana
|
Předmět: Re: kryté WC Přitlapkováno: 25. 11. 2009 17:03:24 |
|
|
dobré odpoledne všem,
já jsem doma vyřešila záchůdky elegantněji, koupila jsem v Ikea za pár korun skřínku a z boku jsem si nechala v dílu vyříznout otvor(v OBI), ten jsem si olištovala a do skřínky jsem dala obyčejný záchůdek za pár korun a je to. Kočky tam chodí rády, nikde není nepořádek a vevnitř to občas vymetu a vytřu. do bytu se to hodí podle mne nejvíc.
Hanka |
|
|
Odpovědět
|
|
Silvie OK
|
Předmět: Re: kryté WC Přitlapkováno: 25. 11. 2009 17:31:37 |
|
|
Blažková Hana napsal: |
dobré odpoledne všem,
já jsem doma vyřešila záchůdky elegantněji, koupila jsem v Ikea za pár korun skřínku a z boku jsem si nechala v dílu vyříznout otvor(v OBI), ten jsem si olištovala a do skřínky jsem dala obyčejný záchůdek za pár korun a je to. Kočky tam chodí rády, nikde není nepořádek a vevnitř to občas vymetu a vytřu. do bytu se to hodí podle mne nejvíc.
Hanka |
Tak to mě zaujalo, to je dobrý nápad. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: kryté WC Přitlapkováno: 25. 11. 2009 17:58:30 |
|
|
Jj, viděla jsem na jednom zahraničním serveru přímo připravenou skříňku a měla jsem po přestěhování ten samej nápad - buď si nechat skříňku udělat, nebo nějakou poupravit. Nakonec na to nedošlo, ánžto jsme záchůdky postavili líp, než byl původní předpoklad.
Ale záchůdek ve skříňce je super nápad.
http://www.amazon.com/gp/product/images/B0016IWP4O/ref=dp_image_0?ie=UTF8&n=284507&s=kitchen _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Re: kryté WC Přitlapkováno: 25. 11. 2009 19:12:22 |
|
|
Blažková Hana napsal: | já jsem doma vyřešila záchůdky elegantněji, koupila jsem v Ikea za pár korun skřínku a z boku jsem si nechala v dílu vyříznout otvor(v OBI), ten jsem si olištovala a do skřínky jsem dala obyčejný záchůdek za pár korun a je to. Kočky tam chodí rády, nikde není nepořádek a vevnitř to občas vymetu a vytřu. do bytu se to hodí podle mne nejvíc.
Hanka |
Tak to se mi taky moc líbí. Super nápad _________________ Kačka + Betty + Wyome + Jessinka + Romeo
Kdyby bylo možné zkřížit člověka s kočkou, pak by byl mnohem dokonalejší. Jen kočka by si značně pohoršila. Mark Twain |
|
|
Odpovědět
|
|
Blažková Hana
|
Předmět: Re: kryté WC Přitlapkováno: 25. 11. 2009 19:28:28 |
|
|
dobrý večer,
přesně podobným způsobem, akorát na dno té skřínky máme položenou takovou tu protiskluzovou podložku do vany. A samozřejmě skřínku máme jinou. Kdyby to někdo chtěl zkusit, tak doporučuji nejdříve koupit záchůdek a podle záchůdku vybírat skřínku. Ono to je trochu honička, aby se tam na šířku vešel. Nemusíte hledat moc široký. Je to zbytečné, skřínka jako taková je dostatečně vysoká a na šířku máme záchůdek asi37 cm - odhadem. Nahoře máme poličku na sáčky a lopatku a košťátko s lopatkou. Fakt je to praktické.
Hanka |
|
|
Odpovědět
|
|
Alamka
|
Předmět: Re: kryté WC Přitlapkováno: 25. 11. 2009 21:08:15 |
|
|
No, rohový záchod se mi do předsíně ještě vešel, ale kam bych dala skříňku, to opravdu nevím |
|
|
Odpovědět
|
|
|