<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
PAVITA
|
Předmět: KOZENA SEDACKA Přitlapkováno: 5. 11. 2008 9:59:02 |
|
|
AHOJky vsem, obracim se na Vas vsechny a prosim o radu.
S pritelem budeme na jare zvetsovat byt a chceme si poridit kozenou sedacku, mate nekdo zkusenosti co ciciny a kozena sedacka???Bojim se,aby ji nerozdrbala, ted mame calounenou, kterou zezadu skrabala jako kotatko ted uz vubec, chodi jen na skrabadlo.
diky moc
pavla |
|
|
Odpovědět
|
|
adelnik
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 11. 2008 10:32:27 |
|
|
Koupila jsem si před měsícem novou koženou sedačku s podobnými pocity.
Mohu však říci, že Amís ji neškrábe. Pár škrábanců sedačka schytala a ještě schytá, ale to jen když se od ní odrazí a zatne drápky. Skáče z ní na okenní parapet. To je ale dá se říct "běžné opotřebení". Dá se eliminovat pořízením kožešin a přehozením přes "často namáhaná" místa. _________________ adelnik + Amís + Dori + Mia + MrnyVrny
"Každý život by měl mít devět koček." Jack Canfield |
|
|
Odpovědět
|
|
PAVITA
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 11. 2008 12:25:38 |
|
|
adelnik:
tak to jste me potesila, ja ji moc chci ,ale trosku jsem se bala, ale emmicka zase neni zadny srabac, tak to snad bude v pohode, zustane ji v jine mistnosti ta stara calounena sedacka tak si muze srabat ji |
|
|
Odpovědět
|
|
adinah
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 12. 2008 21:22:26 |
|
|
Taky mám koženou sedačku, kterou jsem si pořídila ještě před kotětem a musím říct, že je to bez problémů. Také jen pár záseků při meziskoku, ale jinak ji nezajímá. Na škrabání je škrabadlo....nebo froté prostěradlo:-) Navíc se osvědčila i po praktické stránce...chlupy a špinavé tlapky po kontrole zahrádky jdou snadno odstranit. |
|
|
Odpovědět
|
|
Alamka
|
Předmět: Re: KOZENA SEDACKA Přitlapkováno: 8. 12. 2008 11:44:48 |
|
|
PAVITA napsal: |
S pritelem budeme na jare zvetsovat byt a chceme si poridit kozenou sedacku, mate nekdo zkusenosti co ciciny a kozena sedacka??? |
Máme koženou sedačku a ta byla skoro hlavním důvodem, proč manžel napřed kočku nechtěl. Dnes na ní kocour lehává na své dece, skáče přes ni na okno a bez problémů. Ani při skoku drápky nezasekne, prostě to má jaksi vyzkoušené a promyšlené, že udělá hup na sedadlo, hup na opěradlo a je na okně. Škrabe výhradně škrabadlo a výjimečně kobercovou rohožku u dveří. |
|
|
Odpovědět
|
|
PAVITA
|
Předmět: Přitlapkováno: 8. 12. 2008 12:13:44 |
|
|
tak to jsem rada, protoze bychom kozenou sedacku moc chteli, emmicka kdyz byla mala tak obcas nasi calounenou sedacku skrabala pri hre, ale cim je dospelejsi tak je to mene a mene,dneska uz ji neskrabe vubec.Miluje skrabadlo a takovy maly kousek koberce :)moc dekuji,ze jste napsali svoje zkusenosti, rikala jsem si , ze kocicka a kozena sedacka to bude hruza
pavla |
|
|
Odpovědět
|
|
Alamka
|
Předmět: Přitlapkováno: 8. 12. 2008 14:17:40 |
|
|
PAVITA napsal: | tak to jsem rada, protoze bychom kozenou sedacku moc chteli, emmicka kdyz byla mala tak obcas nasi calounenou sedacku skrabala pri hre, ale cim je dospelejsi tak je to mene a mene,dneska uz ji neskrabe vubec.Miluje skrabadlo a takovy maly kousek koberce :)moc dekuji,ze jste napsali svoje zkusenosti, rikala jsem si , ze kocicka a kozena sedacka to bude hruza
pavla |
Čalouněná svádí ke škrabání, protože se drápky zachytávají a drhnou, kůže je hladká. Pokud je kočenka zvyklá na škrabadlo, asi nebude problém. Já jsem ho ke škrabadlu nosila a hladila, když tam škrabal. Ze začátku zkoušel párkrát i křeslo, které je sice jeho a stojí v předsíni, ale ničit by ho nemusel. Dnes už to nedělá. |
|
|
Odpovědět
|
|
otujko
|
Předmět: Re: KOZENA SEDACKA Přitlapkováno: 26. 11. 2015 9:46:21 |
|
|
PAVITA napsal: | AHOJky vsem, obracim se na Vas vsechny a prosim o radu.
S pritelem budeme na jare zvetsovat byt a chceme si poridit kozenou sedacku, mate nekdo zkusenosti co ciciny a kozena sedacka???Bojim se,aby ji nerozdrbala, ted mame calounenou, kterou zezadu skrabala jako kotatko ted uz vubec, chodi jen na skrabadlo.
diky moc
pavla |
Mám na vás ďalšiu otázku. Tiež si chceme kúpiť novú sedačku a nevieme sa rozhodnúť medzi riadnou kožou alebo eko kožou. Teda, asi tá riadna koža vydrží viac pri mačkách, nie? Viete mi aj poradiť kde ste kupovali, lebo na Sezname je toho kopec a neviem sa rozhodnúť.. ďakujem priatelia - pac |
|
|
Odpovědět
|
|
Mima
|
Předmět: Re: KOZENA SEDACKA Přitlapkováno: 9. 12. 2015 15:05:19 |
|
|
otujko napsal: |
Mám na vás ďalšiu otázku. Tiež si chceme kúpiť novú sedačku a nevieme sa rozhodnúť medzi riadnou kožou alebo eko kožou. Teda, asi tá riadna koža vydrží viac pri mačkách, nie? Viete mi aj poradiť kde ste kupovali, lebo na Sezname je toho kopec a neviem sa rozhodnúť.. ďakujem priatelia - pac |
Kolegyne si koupila tuhle sedaci soupravu z prave kuze:
http://sedackyphase.cz/category/vsechny-sedacky-2/ a rika, ze kocka o ni nema zajem ja bych si chtela koupit kozenou sedacku, jenozme momentalne na to nejdou penizky |
|
|
Odpovědět
|
|
ruskamodra.com
|
|
|
Odpovědět
|
|