<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
kaba
|
Předmět: Granule Hills Nature´s Best Přitlapkováno: 24. 10. 2009 21:31:23 |
|
|
Dobrý den,
krmíte někdo granulkami Hills Nature´s Best? Chutná kočkám? Jak na tomto krmivu prospívají? Nevíte někdo proč je tam citrusová dužina a drť z hroznů když hrozny nejsou pro kočku vhodné? Uvažuju o změně značky granulí pač RC už mým kocouřům moc nejede, takže váhám mezi "obyč" Hillsem a Hills Nature´s Best. |
|
|
Odpovědět
|
|
Radka T.
|
Předmět: Přitlapkováno: 25. 10. 2009 12:55:19 |
|
|
Když jsme si před časem dovezli od paní chovatelky koťátko, bylo první dny vystrašené a vše, co jsme mu nabídli k jídlu, odmítalo. Měli jsme kotěcí granulky Hill´s a RC, ale teprve na Hill´s nature´s Best Kitten "se chytlo". Od té doby jsem mu je přisypávala k těm ostatním. Jsou větší než ty běžné, kotě je muselo kousat a moc mu chutnaly. Teď už krmíme granulemi pro kastrované kočky. R |
|
|
Odpovědět
|
|
lucbic
|
Předmět: Hills NB Přitlapkováno: 26. 10. 2009 12:06:34 |
|
|
Hills Natures Best krmíme už docela dlouho, začali jsme kotěcími s kuřecí příchutí a teď jsme na dospěláckých opět s kuřecí příchutí. Kočenky je mají rády a hlavně mainku ty velké granule donutí žvýkat a kousat (u jiných druhů - kromě RC pro maincoony - mám pocit že je prostě vdechne . Celkem po nich prosperují a chutnají jim, co vím, tak je krmí a doporučovala mi je i chovatelka naší mainy. |
|
|
Odpovědět
|
|
kaba
|
Předmět: Přitlapkováno: 26. 10. 2009 20:29:47 |
|
|
Děkuju za odpovědi. Tak to jsem ráda, že kocouřům jede a že jsou ty granule větší. Odstanit kapku toho zubního kamene kočičákům neuškodí |
|
|
Odpovědět
|
|
kaba
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 12. 2009 10:31:43 |
|
|
Tak jsme tyto granule vyzkoušeli a můžu říct jediné - nikdy víc. Dost mě zklamaly. Už to, že hýřily barvičkami mě zarazilo. Přece jen u superprémiovek předpokládám, že nebudou zbytečně barvené. Kocouři granule sice baští, ale žádnén nadšení se nekoná. Ten šílený smrad, co se šíří bytem poté, co jeden z čičmenů vykoná velkou potřebu se slovy popsat nedá. Opravdu šííílené. Takže až dojedeme pytel, pokorně se vrátím k starému dobrému RC a Brit care. |
|
|
Odpovědět
|
|
adelnik
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 12. 2009 13:56:48 |
|
|
My dostali od veterináře vzorek Hill´s nature best kitten a naši to nejedli. Čichli a odešli. Každá kočka je jiná. _________________ adelnik + Amís + Dori + Mia + MrnyVrny
"Každý život by měl mít devět koček." Jack Canfield |
|
|
Odpovědět
|
|
Holistr
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 12. 2009 18:11:39 |
|
|
adelnik napsal: | My dostali od veterináře vzorek Hill´s nature best kitten a naši to nejedli. Čichli a odešli. Každá kočka je jiná. |
Aha - ted jsem na krmeni.cz koupil 5Kg tohodle krmeni aby měl Geralt nějakou změnu(Měli jsme do ted Purina Proplan), tak doufám, že nedopadnem stejně |
|
|
Odpovědět
|
|
yaniska
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 12. 2009 20:30:52 |
|
|
U nás Hills propadl na celé čáře, kocour raději vůbec nejedl. No, každá kočka je jiná. U nás vede RC. |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 12. 2009 21:43:45 |
|
|
yaniska napsal: | U nás Hills propadl na celé čáře, kocour raději vůbec nejedl. No, každá kočka je jiná. U nás vede RC. |
Moji Hillsky dlabou. Každá kočka je jiná, je to tak. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
terez4
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 12. 2009 22:05:04 |
|
|
Dávám kocourům Hills Nature's Best, ještě napůl s Orijenem. Chutná jim hodně a kromě toho to - aspoň u nás- vyřešilo časté zvracení jednoho z kocourků, asi tím, že jsou ty granule skutečně velké a musí je rozkousat. Taky mě ale zarazilo, že jsou barevné. |
|
|
Odpovědět
|
|
kaba
|
Předmět: Přitlapkováno: 31. 12. 2009 13:00:23 |
|
|
Holky kdybyste někdo chtěla asi tak 3 kila hills natures best výměnou za stejné množství srovnatelně kvalitního krmení(RC, Brit care, pro plan apod.) dejte vědet. Mám toho ještě dost, ale Bandík mi to nejí už skoro vůbec. Díky |
|
|
Odpovědět
|
|
|