<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
lucbic
|
Předmět: stelivo Biosand bílé hrudkující Přitlapkováno: 6. 10. 2009 11:06:08 |
|
|
Chtěla bych poprosit o vaše zkušenosti s tímto stelivem. Používala jsem dlooooouho biokats bianco, ale přijde mi, že se hrozně zhoršilo. Hrudky se rozpadají a je docela cítit. Tak hledám alternativu , díky |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: stelivo Biosand bílé hrudkující Přitlapkováno: 6. 10. 2009 11:15:52 |
|
|
S červeným BioSandem u nás zkušenost skvělá. Sice se vynáší, jsou to jemnější kamínky než u BioKatsu, ale nám skvěle hrudkuje, nezasmrádne rychle a nepráší tolik. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
lucbic
|
Předmět: biosand Přitlapkováno: 6. 10. 2009 11:25:29 |
|
|
Aha, super, díky. Koukám, že jste z Prahy, kde ho tak nejlépe sehnat? Většinou mají to obyč. - růžový pytel a to se mi také nezdál žádný zázrak. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: biosand Přitlapkováno: 6. 10. 2009 11:34:29 |
|
|
Tak v Praze jsem na něj narazila jen na mall.cz (http://www.happyanimals.cz/steliva/biosand-bile-hrudkujici-parfemovane-stelivo) nebo v Chýni - http://www.zverimex-chyne.cz/kocky/toalety--steliva/biosand-bily-hrudkujici-parfemovany-10-l.html
Bohužel, nikde jinde jsem na něj nenarazila.
V Allpetu měli jeden pytel a když jsem se ptala, tak prý se k nim dostal omylem, a nenabízej červenej standardně proto, že prý dodavatel ho dodává nepravidelně. Ale v HA jsem zatím měla štěstí a pokaždý měli akorát na čas na skladě. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Karin Š.
|
Předmět: stelivo Biosand bílé hrudkující parfémovaný Přitlapkováno: 9. 10. 2009 18:57:55 |
|
|
Já si ho objednávám už delší dobu tady na této adrese: http://www.krmiva-eref.cz/stelivo-1/biosand-bily-hrudkujici-parfemovany---10l
Jednou za čas jedeme do Brna, tak si ho objednám větší množství . Stránky jsou ještě v těžké výstavbě, v obchodě také nemají největší zásoby, ale na přání bez problémů objednají cokoliv v jakémkoli množství. Minule mi nabízeli i dovoz do NJ, ale ještě jsem to nezkoušela. Měla jsem i modrý pytel - je na způsob silikagelu a zdál se mi ještě lepší, než ten červený. Příště to asi zkusím půl na půl a uvidíme. Začala jsem si ho původně objednávat na Aukru, ale to se prodraží. Vyhovuje mi opravdu lépe, než zelený Zverlit, který jsme používali dříve. _________________ KŠ
www.britaci.estranky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
|
|
Odpovědět
|
|
bia2
|
Předmět: Přitlapkováno: 12. 11. 2009 13:19:34 |
|
|
Stelivo biosand si můžete koupit i v obchodě Promazliky.cz na stránkách ho sice nemají, ale v kamenném obchodě či po domluvě ho mají.. |
|
|
Odpovědět
|
|
|