<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
bany
|
Předmět: chřipka Přitlapkováno: 29. 10. 2007 17:35:51 |
|
|
Dobrý den zajímalo by mě jestli se může ode mě kočička nakazit kýcháním nebo rýmou a také když dávám kočce multivitamínovou pastu od Gimpetu mám velkou tubu, jestli ji mám skladovat v lednici nebo v pokojové teplotě díky za odpovědi |
|
|
Odpovědět
|
|
adelnik
|
Předmět: Přitlapkováno: 30. 10. 2007 11:44:59 |
|
|
Taky jsem se na to ptala a odpovědi byly takové, že můžou, když se dostanou kočky do styku třeba s posmrkaným kapesníkem....ale chřipku snad nechytí, jen třeba rýmu.
Vitamínovou pastu mám v šuplíku. Zajímalo by mě, jestli Vaše kočky tuhle pastu snesou. U nás je vždycky boj aspoň trošku do kocoura dostat. Nepomůže ani smíchání s něčím, napatlání na kousek lahůdky. Cítí to a jde pryč. _________________ adelnik + Amís + Dori + Mia + MrnyVrny
"Každý život by měl mít devět koček." Jack Canfield |
|
|
Odpovědět
|
|
bany
|
Předmět: multivit. pasta Přitlapkováno: 30. 10. 2007 17:18:17 |
|
|
mám fretku ta by si dávala asi v neomezeném množství kdyby mohla a kočka sní ochotně přímo kousek pasty z prstu, jen ze zezačátku jsem ji to vymačkla do misky na oblíbenou konzervu,ale naprosto odmítla cat green od gimpetu nechtěla ani ochutnat .Když jsem dala na šunku tak to snědla ale úplně to s ní zatřáslo, naštěstí to nepotřebuje protože s oblibou okusuje šáchor. MOŽNÁ SKUSTE NĚCO PODOBNÉHO ,V PET CENTRU JSEM VIDĚLA VITAMÍNOVÉ PASTY I OD JINÉHO VÝROBCE CO SE TÝČE MLSNOSTI KOČIČEK TO BY BYLO NA ROMÁN |
|
|
Odpovědět
|
|
adelnik
|
Předmět: Přitlapkováno: 31. 10. 2007 9:06:00 |
|
|
Už mám v šuplíku několik druhů vitamínových past i past proti bezoárům. Nejsnadnější manipulace je s Bezopet, díky jeho konzistenci mohu bez větších problémů kocourovi kousek natačit do tlamky a on ten kousek nevyplivne. Kdyby byla vitamínová pasta se stejnou konzistencí jako bezopet, jdu do ní. _________________ adelnik + Amís + Dori + Mia + MrnyVrny
"Každý život by měl mít devět koček." Jack Canfield |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Přitlapkováno: 31. 10. 2007 9:10:28 |
|
|
Od Vétoquinolu exisují vitamínové pasty Calopet a Vitapet. Sice u obou se píše, že by se měly podávat v obodobí rekonvalescence nebo zdravotních obtíží, ale jsou to vitamínové pasty a myslím, že jejich občasné podání zdravé kočce rozhodně neuškodí ... a jsou v podobné konzistenci jako Bezopet.
April _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
MirkaM
|
Předmět: vitaminová maska pro kaťátko? Přitlapkováno: 31. 10. 2009 19:14:48 |
|
|
můžou se podávat tyto vitaminové pasty i koťátkům?máme 3měsíčního roštáka a často kýchá,občas ma slzavé oči,ale nemyslim si že by to bylo na veterináře je hravý a papá normálně |
|
|
Odpovědět
|
|
Radka T.
|
|
|
Odpovědět
|
|