hračka-nezvyklé chování
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
bia2
|
Předmět: hračka-nezvyklé chování Přitlapkováno: 30. 1. 2010 8:23:54 |
|
|
Dobrý den chtěla bych se vás prosím zeptat na vysvětlení kočičího chování v případě..Kdy jmem domů donesla hračku(provázky) na udici a naše kočička měla nečekanou reakci, kdy se do provázků zakousla nechtěla pustit, poprvé na mě vrčela! když jsem ji to chtěla vzít, neraagovalo ani na pamlsek po kterém by se utloukla. Nechapala jsem, tak jsem ji s pomocí přítele udičku vytrhla a raději schovala. Druhý kocourek nechápal tak jsem běžela pro druhou udičku, aby měli oba, že je to ze žárlivost, ale kočička se opět zakousla do udičky adruhou chce také jen pro sebe. Prosím vás co je to za chování? :)to jsem nikdy nezažila, udičky mám raději schované:) Myslím že kdybych jí to nechalo tak to sežere, myslí si že je to kořist?
děkuji |
|
|
Odpovědět
|
|
Luci + 4
|
Předmět: Přitlapkováno: 30. 1. 2010 12:54:00 |
|
|
Dobrý den, vámi popisované chování kočičky je normální - prostě loví kořist, která ji zaujala. Chytí kořist, zakousne se, vrčí, kořistí škube, přetahuje se o ni, zapře se packami, drží, nepustí... Naše kočky to dělají běžně. _________________ Někdo má kočky na střeše, někdo v kleci, někdo na kšeft, někdo ve voliéře, někdo na exhibici... Naštěstí je pořád dost těch, kteří mají kočky v srdci. |
|
|
Odpovědět
|
|
terez4
|
Předmět: Přitlapkováno: 30. 1. 2010 19:00:08 |
|
|
U nás je to taky běžné, hlavně když přinesu novou zajímavou hračku. Je to v zápalu hry- lovení. Kocourek vrčí na druhého kocoura nebo i na mě, když se k němu přiblížíme. Když se pak hračka po nějaké době okouká, tak už při hře vrčí jen velmi zřídka. |
|
|
Odpovědět
|
|
bia2
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 2. 2010 20:05:42 |
|
|
děkuji za odpověďi. No uvidim jestli dostanu odvahu to vyzkoušet:) Já se mých kočiček nebojim, ale v momentě kdy vytáhnu tuhle hračku, tak je kočička nepříčetná:) až jde z ní hrůza:) ale asi je to normální..
děkuji |
|
|
Odpovědět
|
|
|