Kocur - zostupenie semenikov
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
figaro
|
Předmět: Kocur - zostupenie semenikov Přitlapkováno: 28. 2. 2010 9:58:07 |
|
|
Chcem sa skusenejsich chovatelov opytat. Kedy po narodeni maciatok je mozne zistit ci u kocurika zostupili semeniky do mieska a nezostali napr. v brusnej dutine? Jedna sa mi o to, ze mam 9. tyzdnoveho kocurika a nie som si isty, ci su semeniky zostupene. V akom veku je mozne pohmatom zistit ci je v miesku semenik? Pytal som sa veterinara ale ani on si nebol isty. Dakujem za radu. |
|
|
Odpovědět
|
|
Aélinnel
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 2. 2010 10:43:07 |
|
|
Ono mám pocit že o tomhle se vedou dost debaty,ale kolem 11-12 týdne už by měl být alespoň nějaký náznak,zda varlata sestoupila či ne.To by měl poznat veterinář,každopádně-nemáte doma kocourka moc malého?Teprve devět týdnů.. |
|
|
Odpovědět
|
|
figaro
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 2. 2010 11:30:16 |
|
|
Aélinnel napsal: | Ono mám pocit že o tomhle se vedou dost debaty,ale kolem 11-12 týdne už by měl být alespoň nějaký náznak,zda varlata sestoupila či ne.To by měl poznat veterinář,každopádně-nemáte doma kocourka moc malého?Teprve devět týdnů.. |
Dakujem za odpoved. A kde inde by mal byt v 9.- tyzdnoch ako pri mame?
Nebojte sa, do 13. tyzdnov budu vsetky maciatka doma. |
|
|
Odpovědět
|
|
Aélinnel
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 2. 2010 12:42:38 |
|
|
Jo tak,to se omouvám,blbě jsem to pochopila Jsem myslela že máte kocourka od někoho v devíti týdnech doma..holt deformace už tady z kocouře;)
Tak přeji úspěch při odchovu! |
|
|
Odpovědět
|
|
figaro
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 2. 2010 13:00:32 |
|
|
Pre doplnenie: V odbornej veterinarnej literature som nasiel udaj, ze do 2 mesiacov by mali byt semeniky zostupene. Ak nie vraj sa potom jedna o kryptorchizmus. 2 mesiace sa mi vsak vidia malo. Zatial naozaj u kocurika nie je vidiet, ci tam nieco ma alebo nie. |
|
|
Odpovědět
|
|
|