Neposedný ocásek
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Izzy
|
Předmět: Neposedný ocásek Přitlapkováno: 15. 3. 2010 7:33:40 |
|
|
Ahojík, chtěla jsem se zeptat jestli mají Vaši sphynxíci taky neposedný ocásek. Moje Nammička má ocásek, který je na ní úplně nezávislý. Ať dělá Ňammka cokoli, ocásek si dělá svoje. Stále se vlní jako kobra šíleného fakíra. Mrská sebou ze strany na stranu, nahoru dolů, vytáčí spirály a jiné obrazce Její ocásek je prostě samostatná jednotka Mám doma ještě kočičku Ragdolla Kiki a ta svůj chvost nosí elegantě nahoru a vlní se při tom v bocích. Je teda fakt, že Kiki je spíš taková ,,princezna,, Ňamička je spíš takové prasátko Nahatý rarášek. Musím se stále usmívat když Ňammku pozoruju. Dokonce se usmívám i teď když ona vedle mě spinká a já na ní a její hadí ocásek jen myslím. A co Vy? _________________ Izzy & Nammu & Jimmy Blue
www.irkabayacats.wbs.cz
www.irkabaja.estranky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
RadkaK
Založen: 17.07.2007 Příspěvky: 382 Bydliště: Červený Kostelec - Náchodsko
|
Předmět: Re: Neposedný ocásek Přitlapkováno: 15. 3. 2010 15:21:04 |
|
|
Zrovna včera jsme se jednomu sphynxímu neposednému ocásku taky smáli. Ale nemají ho všichni tak legrační, ovšem když to porovnám s chlupáčkama, tak opravdu sphynxové téměř nenosí ocásek rovně jak anténku, ale stále se jim někde vlní, nebo si ho stále smotávají pod sebe, aby si ho ohřáli. Je to legrační je pozorovat. _________________ Radka a kočičáci |
|
|
Odpovědět
|
|
|