<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
mishan
|
Předmět: VETAMIX - Praha a okolí Přitlapkováno: 2. 3. 2010 10:39:21 |
|
|
Dobrý den všem kočkařům,
po zhodnocení zásob kapsiček a konzerv,které mizí každý den v útrobách nenažraných kočičích žaludků jsem se rozhodla krmit napůl barf a napůl granule(v podstatě místo kapsiček syrové maso),firma Vetamix dováží zmrazené maso,prý dobré kvality,avšak po 50kg objednávkách,neměl by nějaký kočkař z Prahy zájem o dělení?
Koukněte na www.vetamix.cz .Pro kočky je prý vhodné hovězí kusové,losos,kuřecí kusové,telecí,ne mleté a hrubomleté,obsahuje dost kostí.
Do 50kg počítají i steliva,granule a přílohy.
V případě zájmu písněte a co nejdřív to zrealizujeme:) |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Lokality Přitlapkováno: 2. 3. 2010 11:06:42 |
|
|
Jen dodám, příspěvek od Mishan je vhodný pro objednávky v lokalitě Praha a okolí.
Pro Ostravu a okolí je tu toto vlákno: http://www.modrykocour.cz/forum/viewtopic.php?t=3833 _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
mishan
|
Předmět: Přitlapkováno: 3. 3. 2010 15:10:02 |
|
|
Novinka dnešního dne...v pátek budu objednávat maso od firmy Falco,kdo by měl zájem,nechť se přihlásí:)
Ceny jsou následující:
hovězí zadní bez kosti 68,5Kč
telecí bez kosti 76Kč
játra 20Kč
kuřecí prsa 49Kč
srdce 54Kč
stehna kuřecí 19Kč
celá kuřata 19,9Kč
hověví mleté 15Kč
kuřecí mleté 15Kč
vločky ovesné 12kč
rýže 20Kč
špagety 9Kč
kolínka 10Kč
cena je za jeden kilogram.
Vše je vakuově baleno po kile.
dovoz by byl příští středu. |
|
|
Odpovědět
|
|
Silvie OK
|
|
|
Odpovědět
|
|
Emily
|
Předmět: Přitlapkováno: 22. 3. 2010 11:18:41 |
|
|
Mam u nich za sebou prvu objednavku: pštrosa, skopove, kruti vzdy s kostou. Je to na drobno pomlete v sackoch, pricom je to zmrazene po malinkych kuskoch, takze davkovanie je bezproblemove. Kocurom chutia vsetky druhy.
Potom som objednala hovadzinu s kostou, to su 4x250 g kvadre, ja som musela este kazdy z nich rozpolit na poly, 250 g by mi nezjedli.
Posledny vyrobok ktory mam su hovadzie droby - 1 kg, je to zmrazene v celku musela som to nechat trochu rozmrazit, aby sa to dalo naporcovat. Su tam pridane nejake bylinky pre lepsie travenie, ale maju velmi silnu vonu. Pochybujem ze mi to moji zjedia, uvidime.
Nevyhodou je, ze nemaju vsetky produkty odfotene.
Vyhodou ze vacsinou maso pochadza z eko fariem - cize zvierata tam maju ovela lepsie podmienky pre zivot.
Zavazaji dvakrat do tyzdna. |
|
|
Odpovědět
|
|
Alamka
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 11. 2010 12:25:50 |
|
|
Zrovna něco takového hledám. Zkoumám ten odkaz, ale nenašla jsem u nich nikde údaje, kolik stojí doprava a jak se hradí, jestli třeba předem na účet nebo hotově při převzetí ... Už jsem to všechno proklikala několikrát, ale nic jsem nenašla. Slepý jsem, nevidím? Jak to je? |
|
|
Odpovědět
|
|
beta.1
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 11. 2010 13:36:08 |
|
|
Alamka napsal: |
Zrovna něco takového hledám. Zkoumám ten odkaz, ale nenašla jsem u nich nikde údaje, kolik stojí doprava a jak se hradí, jestli třeba předem na účet nebo hotově při převzetí ... Už jsem to všechno proklikala několikrát, ale nic jsem nenašla. Slepý jsem, nevidím? Jak to je? |
Ono to většinou funguje tak,že při vyplňování objednávky se vyplní kolonka s volbou úhrady a dopravy a tam je také cena.Takže pokud neobjednáte tak nikde nenajdete způsob platby a dopravy.
BBMM |
|
|
Odpovědět
|
|
Alamka
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 11. 2010 16:57:15 |
|
|
No jo, ale obchodní podmínky by měly být zjevné, vystavené na stránce. Třeba zrovna ten Vetamix to tak má. Holt bych si to ráda nastudovala předem, než pak třeba před ukončením objednávku zrušit. Co mám doma ta koťata, tak ty mají takovou spotřebu masa, že by to něco levnějšího potřebovalo. |
|
|
Odpovědět
|
|
Alamka
|
Předmět: masopropsy.cz Přitlapkováno: 5. 11. 2010 17:05:55 |
|
|
Tak jsem se zaradovala, když to hned na první stránce registrace požaduje potvrdit souhlas s obchodními podmínkami a je tam na ně odkaz. Jenže když to rozkliknu, je tam prázdná stránka s nadpisem Obchodní podmínky. To snad nemyslí vážně
Tak jsem odklikla, že souhlasím, aniž bych podmínky znala, v naději, že se něco dozvím posléze. Ale nic. Už mám poslední kliknutí na "dokončení objednávka" a pořád nevím nic. Tak zpět. Stejně Brno zaváželi ve středu a jiný termín tam zatím nemají. |
|
|
Odpovědět
|
|
|