<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
stiskoCh
Založen: 29.05.2009 Příspěvky: 47 Bydliště: Bučovice (okr.Vyškov)
|
|
|
Odpovědět
|
|
Aélinnel
|
Předmět: Přitlapkováno: 8. 3. 2010 17:34:18 |
|
|
Já jsem ji minule koupila,tuším tu kuřecí a přišlo mi to nic moc.Kočině to ani nevonělo,nechala tp(ehm,když ona nechá všechny konzervy,tak to zase tak moc neberte ),ale hlavně to bylo takové masíčko a ,,vodou".
Zkusila jste Shiny Cat? |
|
|
Odpovědět
|
|
kaba
|
Předmět: Přitlapkováno: 8. 3. 2010 22:32:46 |
|
|
Myslím, že jsou tyto konzervy kvalitní, ale nesmyslně drahé, stejně jako shiny cat, cosma thai apod. Raději než kupovat tyto konzervy kupovat, uvařím kočkám maso sama. Vájde to asi na 1/4 ceny. Už mám vychytaných pár receptur |
|
|
Odpovědět
|
|
Smeny
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 3. 2010 12:57:29 |
|
|
U nás docela jedou. Je to změna oproti Shiny Cat, je tam trochu jiný ten sos. Měli jsme všechny tuňákový a jednu kuřecí. Dokonce jsem jednou omylem vzala kuřecí pro koťata, to byla taková větší kejda Ale baští to obstojně.
kaba napsal: | Myslím, že jsou tyto konzervy kvalitní, ale nesmyslně drahé, stejně jako shiny cat, cosma thai apod. Raději než kupovat tyto konzervy kupovat, uvařím kočkám maso sama. Vájde to asi na 1/4 ceny. Už mám vychytaných pár receptur |
Nepodělíte se s námi? Mě nenapadá nic jiného než to maso uvařit ve vodě a to teda našemu mlsounovi moc nešmakovalo |
|
|
Odpovědět
|
|
lucbic
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 3. 2010 13:47:06 |
|
|
Já mám právě také problém s tím, že prostě jen uvařené maso mi ty opice mlsné nejedí. za jakýkolikv recept budu vděčná Brit se ke mě dostal jednou a byl zbaštěn se středním nadšením, Shiny cat je na jejich žebříčku ještě níž. Co ale u nás z těch masovek frčí, je Applaws ve všech kombinacích, navíc myslím, že je cenově nastejno. |
|
|
Odpovědět
|
|
kaba
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 3. 2010 15:30:04 |
|
|
Smeny
lucbic
Mám 2 kocoury, jeden je zmlsaný až to není hezké, druhý zblajzne v podstatě všechno, ale jelikož nehodlám vyvyřovat každému zvlášť, musím se přizpůsobit tomu mlsnému Mlsnému Bandíkovi moc nejedou ryby, výjimkou je tuňák a losos (dostává jen nesolené, čili buď z kočičích konzerv nebo uvařené). Z drůbeže může vnitřnosti(např. srdíčka) a tučnější maso (stehna). Dělám to tak, že to co mám po ruce z toho co jedí dám do nádoby vhodné do mikrovlnky, přikryju to něčím (mám na to už takovou sadu - miska a podšálek z ikey ), dávám jen tolik co snědí na posezení, strčím to do mikrovlnky asi na 1-3 min(po dobu vaření to vydává šílené zvuky, ), pak vyndám z mikrovlnky, zapnu digestoř, otevřu, vyndám maso, nakrájím na kousky(velikost záleží na preferencích strávníků), zaliju štávou která vbyla v misce popř. nechám trochu vychladnout a podávám Dokonce Bandíkovi moc chutná. Osvědčený recept je kuřecí 1. srdíčka 2 kuř. maso a kůže (odřezky co mi zbyly po přípavě lidského jídla) , 3. losos, to vše můžete vylepšit trošičkou uvařené rýže pokud máte po ruce(asi tak lžička na 2 kocoury), ale nemusíte. Důležitá je ta příprava v mikrovlnce (ale pozor, nesmí to trvat moc dlouho pač potom např. kuř. kůže je usmažená a nepoužitelná) bez vody jen ve vlastní šťávě(nezapomeňte ji přidat do misky, je to to nejlepší) Ještě můžete přidat trochu lněného nebo lososového olej(pro hezkou srst). |
|
|
Odpovědět
|
|
kaba
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 3. 2010 16:02:41 |
|
|
Ještě jsem zapomněla na krevety. Ty jsou velice oblíbené. Kupuje je neloupané předvařené (pro sebe ) a pár kousků nechám kočkám(nechám je jen rozmrazit). Z krevet jen sundám krunýř z těla a hlavy(ale nechám hlavu celou, jakoby s "mozkem"). |
|
|
Odpovědět
|
|
|