<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Eewee
|
Předmět: Jak rozmrouskat kočku? Přitlapkováno: 1. 3. 2010 15:13:42 |
|
|
Dobrý den,
mám Ragdollku s PP, která se narodila v září 2008. První mrouskání nastalo v jejich osmi měsících a vydrželo ji tak dva měsíce. Bylo to opravdu silné mrouskaní. Ale od té doby se nemrouská (už je to 8 měsíců). Teda jednou se tvářila, že jako jo, tak jsme jeli pres celou republiku za ženichem, ale nakrýt se nenechala. Prosím tedy o rady a zkušenosti, jak rozmrouskat kočičuli.
Pro bližší info:
Její období mrouskání probíhalo tak, že 7 dní mrouskaní a 2 dny klidu a takhle to trvalo celé dva měsíce. Když jsme byli u veterináře bylo mi řečeno, že je to možná tím, že je tlustá, má 4kg, ale oba jeji rodiče mají 7 kg, tak mi to nepříjde tak moc.
Předem díky |
|
|
Odpovědět
|
|
Aélinnel
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 3. 2010 16:42:39 |
|
|
Já bych řekla,že ani kočina žádný problém nemá,ale prostě je tak ,,nastavená".Jako některé kočiny jsou schopné mrouskat každý druhý měsíc,ta vaše bude mít asi delší interval.Jestli není nějak skleslá nebo nemá jiné obtíže,prostě bych čekala,ono to zase přijde.Antikoncepci jste předpokládám nedávali..?
Možná Vám tady někdo poradí ,,jak rozmrouskat",ale myslím že obecně platné principy nejsou. |
|
|
Odpovědět
|
|
Eewee
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 3. 2010 17:20:47 |
|
|
Aélinnel napsal: | Já bych řekla,že ani kočina žádný problém nemá,ale prostě je tak ,,nastavená".Jako některé kočiny jsou schopné mrouskat každý druhý měsíc,ta vaše bude mít asi delší interval.Jestli není nějak skleslá nebo nemá jiné obtíže,prostě bych čekala,ono to zase přijde.Antikoncepci jste předpokládám nedávali..?
Možná Vám tady někdo poradí ,,jak rozmrouskat",ale myslím že obecně platné principy nejsou. |
Kočičule je po fyzické i psychické stránce v pořádku, antikoncepci(felipil) sice doma máme, ale nedávali jsme ji, chtěli jsme počkat až bude po koťátkách a jen v případě, že by bylo mrouskání dramatické. |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 3. 2010 22:01:16 |
|
|
Můžerte zkusit vitamín E, kupuji v lékárně ten nejslabší a dávám ho obden. Ale opravdu nedvím jestli kočky přijdou do říje díky vitamínu nebo jestli by přišla i bez něj. V jednom případě mi kočka nemrouskala celý rok a řešila jsem to u veterináře hormonální injekcí, ale to je opravdu krajní řešení. |
|
|
Odpovědět
|
|
andulicka
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 3. 2010 23:47:02 |
|
|
vyčkejte na delší den - sluníčko to spraví |
|
|
Odpovědět
|
|
Eewee
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 3. 2010 14:20:45 |
|
|
No já čekám už půl roku
Teďka mi ujely nervy, takže jsem tu potvůrku přihlásila na výstavu(20. a 21.3), takže i kdyby se mrouskala, tak to musí vydržet |
|
|
Odpovědět
|
|
|