vleze si do WC ale čůrá kolmo na zeď
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
BlackOrchid
|
Předmět: vleze si do WC ale čůrá kolmo na zeď Přitlapkováno: 20. 5. 2010 18:17:54 |
|
|
Mám problém se svým dvouletým siamáčkem. Před časem jsem si všimla že je načůráno i za záchůdkem, ale říkala jsem si že on si prostě někdy přidřepne tak na kraj že se mu to třeba mohlo povést trochu mimo. A ted ho vidím jak si sedne do toho WC, vyhrabe si jamku ale místo aby si přidřepnul a vyčůral se směrem dolů (jak to vždycky normálně dělal) tak zvedne zadek do vzduchu a celou dávku moči pustí na zeď! Ten postoj vypadá jakoby značkoval, ale vykastrovaný je již rok, a dosud nic takového nedělal. Co mám udělat aby zase čůral v sedě jako dřív? Pomohlo by kryté WC? Zas ale aby si nenačůral na záda |
|
|
Odpovědět
|
|
Nico
|
Předmět: Re: vleze si do WC ale čůrá kolmo na zeď Přitlapkováno: 20. 5. 2010 22:41:13 |
|
|
BlackOrchid napsal: | Mám problém se svým dvouletým siamáčkem. Před časem jsem si všimla že je načůráno i za záchůdkem, ale říkala jsem si že on si prostě někdy přidřepne tak na kraj že se mu to třeba mohlo povést trochu mimo. A ted ho vidím jak si sedne do toho WC, vyhrabe si jamku ale místo aby si přidřepnul a vyčůral se směrem dolů (jak to vždycky normálně dělal) tak zvedne zadek do vzduchu a celou dávku moči pustí na zeď! Ten postoj vypadá jakoby značkoval, ale vykastrovaný je již rok, a dosud nic takového nedělal. Co mám udělat aby zase čůral v sedě jako dřív? Pomohlo by kryté WC? Zas ale aby si nenačůral na záda |
Bohužel vás zklamu - nepomůže nic. Oba moji kocouři čůrají na stěnu záchodu, nějaké přidřepnutí - o tom nemůže být ani řeč. Otevřený záchod bych si u nás už nelajzla. Smiřte se s tím, že je vaše kočka křížená s čunčetem, jako ti naši.. tady se opravdu nedá s ničím poradit |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Přitlapkováno: 21. 5. 2010 5:13:22 |
|
|
Tento způsob močení je u kocourů a to i kastrovaných úplně normální a dokonce to dělají i některé kočky. Odnaučit se to nedá, je to jako byste chtěla chlapovi vysvětlit že je pro něj přece pohodlnější když si na WC sedne. Nezbývá než koupit pořádný krytý záchodek. |
|
|
Odpovědět
|
|
Raika
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 214 Bydliště: Rožnov p. Radh.
|
Předmět: Přitlapkováno: 21. 5. 2010 6:56:00 |
|
|
Nám takhle čůrá kastrovaná kočka, dokonce to od ní okoukala i mladší kočka, která takhle NIKDY nečůrala. Pomůže krytý záchůdek, ale je nutné tam mít dvířka. My je tam zpočátku neměli a číča tou dírou čůrala vesele ven.
Můžu doporučit tento záchůdek :
http://prozviratka.cz/chovatelske-potreby/chovatelske-potreby-pro-kocky-toalety-toaleta-catit-design-modra-4480.html[/quote]
Mně jej poradila paní Alena V. a je naprosto skvělý. Některé kryté záchůdky mají totiž spoj mezi dolním a horním dílem nízko, takže při tomto způsobu močení zateče moč do spoje a mnohdy vyteče za záchůdkem. _________________ Raika + Mína + Kira + Denny |
|
|
Odpovědět
|
|
BlackOrchid
|
Předmět: Přitlapkováno: 21. 5. 2010 10:52:26 |
|
|
díky za reakce, já to netušila že takhle normál čůraj, protože doteďka čůral směrem dolů
Tak jo, tak jdeme do krytého záchůdku, akorát to bude chtít nějaký větší, jsou totiž zvyklí na obr toaletu. |
|
|
Odpovědět
|
|
|