<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
myška
|
Předmět: Profender až na kůži...? Přitlapkováno: 6. 6. 2010 23:38:15 |
|
|
Dnes jsme ve dvou lidech zvládli nakapat naší Myšce za krk Profender. Potíž je v tom, že nevíme, nakolik se jí dostal skutečně až na kůži. Myška je totiž ruská modrá a rozhrnout její podsadu není jednoduché. Část obsahu pipety se předpokládám dostala na správné místo, ale zároveň má teď za ušima mokrý profenderový flek... Naštěstí nemá tendence si ho mýt. Moje starost a zároveň otázka na toto ctihodné fórum je: Vstřebá se lék do těla i ze srsti? Stačí to, co se na kůži dostalo, na preventivní odčervení? (Pipeta byla pro váhu 2,5-5kg, ona má necelé tři kila.) Hledala jsem na mnoha fórech, na stránkách Bayeru, ale bezvýsledně... Předem moc děkuji za každou odpověď. |
|
|
Odpovědět
|
|
ZdenkaP
|
Předmět: Re: Profender až na kůži...? Přitlapkováno: 7. 6. 2010 19:46:13 |
|
|
myška napsal: | Dnes jsme ve dvou lidech zvládli nakapat naší Myšce za krk Profender. Potíž je v tom, že nevíme, nakolik se jí dostal skutečně až na kůži. Myška je totiž ruská modrá a rozhrnout její podsadu není jednoduché. Část obsahu pipety se předpokládám dostala na správné místo, ale zároveň má teď za ušima mokrý profenderový flek... Naštěstí nemá tendence si ho mýt. Moje starost a zároveň otázka na toto ctihodné fórum je: Vstřebá se lék do těla i ze srsti? Stačí to, co se na kůži dostalo, na preventivní odčervení? (Pipeta byla pro váhu 2,5-5kg, ona má necelé tři kila.) Hledala jsem na mnoha fórech, na stránkách Bayeru, ale bezvýsledně... Předem moc děkuji za každou odpověď. |
Myško nebojte, určitě to postačí. Vždy se srst spot onem zamáčí, ale i odtam se to natáhne do kůže a vstřebá, takže nemusíte mít obavy, u britek je to ještě horší _________________ Sweet Calimero*CZ
www.sweetcalimero.cz
Mimochodem, rozhovoříme-li se o kočkách, je téměř nemožné, abychom byli považováni za osoby zcela normální. (Dan Greenberg) |
|
|
Odpovědět
|
|
myška
|
Předmět: Re: Profender až na kůži...? Přitlapkováno: 8. 6. 2010 10:20:32 |
|
|
Velice děkuji za odpověď, opravdu jste mě uklidnila. Pořád jsem dumala, jestli chlup dokáže distribuovat chemickou látku i směrem do kůže...
Dívala jsem se na www vašich krááásných koček a moc jsem si to užila!
Za to také děkuji... |
|
|
Odpovědět
|
|
aljonka
|
Předmět: Re: Profender až na kůži...? Přitlapkováno: 15. 6. 2010 14:03:16 |
|
|
Myško, já vám můžu z vlastní zkušenosti říci, že to bude opravdu stačit. Máme doma s manželem kocoura Borise. Je to pořádně vypasený kousek (6,5 kg) ruské modré a Profender používáme už dva roky a nikdy jsme s ním neměli potíže. Snad se i vám osvědčí. |
|
|
Odpovědět
|
|
Kamil
|
Předmět: Profender Přitlapkováno: 8. 7. 2010 14:35:47 |
|
|
Také si myslím, že by aplikace mela být v pohode, ono se to vstreba skrz maz v srtsti, ne? Jinak Profender je dobra volba , taky pouzivame. |
|
|
Odpovědět
|
|
|