boule po kastraci
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
MirkaM
|
Předmět: boule po kastraci Přitlapkováno: 5. 6. 2010 17:01:00 |
|
|
Zdravim,možná budu mít hloupej dotaz.včera jsme byli s kocourkem na kastraci a řekli mi že dnes už by měl být v pohodě,ale zdá se mi že ho to docela bolí chodí se staženym zadečkem a moc nejí,má tam docela bouli a kamarádka řikala že jejich kocour tam neměl nic.snažila jsem se zavolat na veterinu,ale v sobotu večer už tam nikdo neni a nechci zbytečně plašit |
|
|
Odpovědět
|
|
ZdenkaP
|
Předmět: Re: boule po kastraci Přitlapkováno: 5. 6. 2010 22:46:44 |
|
|
MirkaM napsal: | Zdravim,možná budu mít hloupej dotaz.včera jsme byli s kocourkem na kastraci a řekli mi že dnes už by měl být v pohodě,ale zdá se mi že ho to docela bolí chodí se staženym zadečkem a moc nejí,má tam docela bouli a kamarádka řikala že jejich kocour tam neměl nic.snažila jsem se zavolat na veterinu,ale v sobotu večer už tam nikdo neni a nechci zbytečně plašit |
I kastrace kocourka je operace, většinou to snášejí dobře, ale bolet to bolí, je rozříznutý šourek a buď je sešitý, někde kastrují bez šití, jen se šourek tak zvláštně svine a zahojí se sám. Samozřejmě místo může být oteklé, ale zbytečně se neděste, určitě dostal ATB - až kdybyste pozorovala zhoršení, tak pak se zítra raději alespoň přeptat či tam zajet, pokud mají pohotovost. _________________ Sweet Calimero*CZ
www.sweetcalimero.cz
Mimochodem, rozhovoříme-li se o kočkách, je téměř nemožné, abychom byli považováni za osoby zcela normální. (Dan Greenberg) |
|
|
Odpovědět
|
|
andulicka
|
Předmět: Re: boule po kastraci Přitlapkováno: 15. 6. 2010 1:04:04 |
|
|
Viděla jste film Pasti, pasti, pastičky? Asi tak podobně to bolí... |
|