<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Monika (Mondas)
Založen: 19.08.2010 Příspěvky: 15 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: Krmivo Fromm Family Přitlapkováno: 19. 8. 2010 12:22:49 |
|
|
Dobrý den,
za měsíc se stanu majitelkou své první kočičky a samozřejmě se snažím vybírat krmivo co nejlépe v poměru kvalita/cena. Ráda bych se zeptala, zda má někdo z Vás zkušenosti s krmivem Fromm Family.
Naposledy upravil Monika (Mondas) dne 19. 8. 2010 21:10:45, celkově upraveno 1 krát |
|
|
Odpovědět
|
|
Monika (Mondas)
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 8. 2010 19:49:01 |
|
|
Jestě přidám složení:
Složení krmiva
Kachní maso, kuřecí moučka, ječmen, rýže, lososová moučka, kuřecí tuk (konzervovaný směsí tokoferolu), kuřecí játra, celá vejce, rajčatové výlisky, lososový olej (konzervovaný směsí tokoferolu), kuřecí vývar, brambory, lněné semínko, ovesná vláknina, sýr, sušené pivovarské kvasnice, DL metionin, vojtěšková moučka, lecitin, kuřecí chrupavka, chlorid draselný, fosforečnan sodný, sůl, extrakt kořen čekanky, extrakt z Yuky, taurin, Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Longum, Lactobacillus Plantarum, Enterococcous Faecium, vitamín A, D3, E, B12, cholin chlorid, niacin, kyselina pantothenová, kyselina askorbová, B2, B1,B6, kyselina listová, biotin, sulfát zinečnatý, uhličitan železný, oxid manganatý, oxid měďnatý, uhličitan kobaltnatý, jodičnan vápenatý, seleničitan sodný |
|
|
Odpovědět
|
|
Monika (Mondas)
|
Předmět: Chutnají Přitlapkováno: 24. 9. 2010 12:46:12 |
|
|
Kočičáka máme již doma a výše jmenované granulky mu moc chutnají a to je co říci, protože v původním domově granulky jíst odmítal a specializoval se na kapsičky |
|
|
Odpovědět
|
|
macalik
|
Předmět: Re: Chutnají Přitlapkováno: 24. 9. 2010 21:06:36 |
|
|
Ahoj, tak mě to krměni co píšeš zaujalo, chtěla bych ho zkusit, kde jsi ho koupila? |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
|
|
Odpovědět
|
|
Monika (Mondas)
|
Předmět: Re: Chutnají Přitlapkováno: 25. 9. 2010 11:02:29 |
|
|
macalik napsal: | Ahoj, tak mě to krměni co píšeš zaujalo, chtěla bych ho zkusit, kde jsi ho koupila? |
Jak píše Tatiana, tak přesně tam jsem ho koupila.
Tak snad taky budeš mít úspěch. |
|
|
Odpovědět
|
|
Monika (Mondas)
|
Předmět: Re: Chutnají Přitlapkováno: 25. 9. 2010 11:10:04 |
|
|
Taky mě u této firmy zaujalo krmivo Power of Natural (to je německé Bio krmivo) a krmivo OmniPro Feline, ale to jsem tam teď už nenašla (jenom konzervy). |
|
|
Odpovědět
|
|
macalik
|
Předmět: Re: Chutnají Přitlapkováno: 25. 9. 2010 11:57:05 |
|
|
Monika (Mondas) napsal: | Taky mě u této firmy zaujalo krmivo Power of Natural (to je německé Bio krmivo) a krmivo OmniPro Feline, ale to jsem tam teď už nenašla (jenom konzervy). |
no vtip je v tom, že nám dvounoháčům se ty krmiva zdají kvalitní (možná i jsou)ale chlupáči - tedy obzvlášť ti moji už mi několikrát předvedli,že kolikrát tu zdravou stravu si můžu strčit víš kam (např.Felidae a Artemis).Nicméně ten cat cat kšeftík jsem taky našla, tak příležitostně objednám a uvidím. potom písnu,co chlupáči říkali. |
|
|
Odpovědět
|
|
|