<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Rynn
|
Předmět: Ocicat??? Přitlapkováno: 23. 9. 2010 11:12:35 |
|
|
Ahojky všichni,
minulý pátek jsem našla v Řepích v zavázané krabici kotě (dle vetáka tam bylo tak 3 dny:-() je to mourovatá kočička asi 2 měsíce stará a já mám podezření, že se jedná o plemeno ocicat, nebo alespon o křížence. Nevyznáte se tu někdo v chovu těchto kočiček, a pomohli byste mi mou domněnku potvrdit, či vyvrátit,
Má puntikované bříško, pruhované tlapky a ocásek a od bříška nahoru k páteři ji postupně jsou také tečky, které se pak slívají do neurčotého žíhání. od očíček jí jdou dvě čáry černé a na krku má také jednu čáru (jako obojek).
A má obrovské oči:-)
Ujala jsem se jí a je zlatá, akorát mm už doma tři.-Dtak to bude něco...
Díky Terka |
|
|
Odpovědět
|
|
Luci + 4
|
Předmět: Přitlapkováno: 23. 9. 2010 20:48:14 |
|
|
Dobrý den, chtělo by to fotku. Z pouhého popisu těžko říci, jestli je kotě podobné nějakému plemeni. Ale pochybuji, že by někdo tímto stylem "dával pryč" kotě ocicata. _________________ Někdo má kočky na střeše, někdo v kleci, někdo na kšeft, někdo ve voliéře, někdo na exhibici... Naštěstí je pořád dost těch, kteří mají kočky v srdci. |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 23. 9. 2010 21:09:19 |
|
|
Luci + 4 napsal: | Dobrý den, chtělo by to fotku. Z pouhého popisu těžko říci, jestli je kotě podobné nějakému plemeni. Ale pochybuji, že by někdo tímto stylem "dával pryč" kotě ocicata. |
Luci, někteří jedinci jsou s prominutím lidská hovada. Klidně to někdo může udělat ze zloby, jen aby někomu druhému ublížil. Chtělo by to fotku. Vyloučit se to nedá.
Nicméně Rynn, je skvělé, že jste se kočičky ujala-3 nebo 4, není to jedno? _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
wanesaa
|
Předmět: Přitlapkováno: 30. 9. 2010 12:48:56 |
|
|
tatiana napsal: | Luci + 4 napsal: | Dobrý den, chtělo by to fotku. Z pouhého popisu těžko říci, jestli je kotě podobné nějakému plemeni. Ale pochybuji, že by někdo tímto stylem "dával pryč" kotě ocicata. |
Luci, někteří jedinci jsou s prominutím lidská hovada. Klidně to někdo může udělat ze zloby, jen aby někomu druhému ublížil. Chtělo by to fotku. Vyloučit se to nedá.
Nicméně Rynn, je skvělé, že jste se kočičky ujala-3 nebo 4, není to jedno? |
Pošlete fotku,mám taky ocicat a v mé rodině jich máme dost,tak je snad poznám:-) |
|
|
Odpovědět
|
|
|