<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
alishka
|
Předmět: Kotě nepije Přitlapkováno: 24. 9. 2010 9:10:27 |
|
|
Ja vim, ze furt mam nejaky problem, ale jak sem zacatecnik, tak bych nerada udelala nejakou chybu..
Vypozorovala sem, ze vodu mi asi pije jen jedna ze dvou kocicek.. Mam ji normalne v misticce, Sarlotka pije normalne, ale Elina si s tim spis hraje, stoucha do vody packou, pak si ji olize, pak zase a desne ji to bavi, ale jeste sem ji nevidela, ze by se napila..
Curaji obe, davam jim konzervy a kapsicky, tak je mozne, ze nema zizen, protoze to krmivo se mi zda vlhke dost? |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: Kotě nepije Přitlapkováno: 24. 9. 2010 13:24:16 |
|
|
Ono se nezdá, ale i to olizování vlhkých tlapek je svým způsobem příjem tekutin, navíc samotné konzervy a kapsičky obsahují dost vlhkosti. Klidně do nich můžete přidat ještě třeba lžičku, dvě vody. Ale myslím, že příjem tekutin je OK.
Časem se můžete poohlídnout po fontánce (viz i vlákno tady ve foru), nám Auriša vodu z misek vylejvala, doslova vycachtala, tak jsme pořídili keramickou fontánku. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
alishka
|
Předmět: Přitlapkováno: 24. 9. 2010 14:02:29 |
|
|
Diky za tip, dam jim trochu vody jeste do tech konzerv:) |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Přitlapkováno: 25. 9. 2010 7:25:27 |
|
|
Já když dávám kočkám konzervu nebo kapsičku tak ji vyklopím do misky a potom ji ještě vydatně vypláchnu teplou vodou, takže ne lžičku nebo dvě ale podstatně víc vody a potom ještě promíchám takže se voda spojí se šťávou z konzervy. Kočky se obvykle na misky vrhnou na nejdříve vypijí šťávičku a teprve potom začnou jíst maso. A co se týká toho olizování tlapek tak jedna z mých koček nikdy nepije přímo z misky, vždycky si namočí tlapku a olíže si ji, je to prostě její způsob pití. |
|
|
Odpovědět
|
|
Monika (Mondas)
Založen: 19.08.2010 Příspěvky: 15 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: Přitlapkováno: 25. 9. 2010 12:33:39 |
|
|
Já jsem dala kočičákovi do misky s vodou (mám trochu větší keramickou misku) kamínky. Když prochází okolo misky, tak si s nimi začne hrát a pak si pěkně olizuje pacičky a pije. A taky mu ještě ředím konzervy vodou (jak je psáno výše), i granulky mu občas namočím. |
|
|
Odpovědět
|
|
|