<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
naďa
|
Předmět: Někdo z BOEC? Přitlapkováno: 1. 10. 2010 9:09:24 |
|
|
Ahojte,je tady taky někdo jako já u Boec? Stále marně čekám na klubových stránkách slibovaný seznam chovatelů a stále tam nic nového není.Ráda bych se s někým od nás kontaktovala a pokecala o kočkách a tááák...Já nejezdím na výstavy a proto nemám ani možnost se s dalšími chovateli nějak seznámit a proto budu ráda když někoho alespoň tady potkám.Doufám,že se nebudete stydět že jste v BOEC a napíšete!Já jsem ze Zlína a netuším,jestli je tam i někdo jiný. Taky mě napadlo tady založit nějakou naši místnost na pokec když na našich stránkách nic takového není ale asi je to blbost probírat zde klubové záležitosti.Nebo ne? |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Re: Někdo z BOEC? Přitlapkováno: 1. 10. 2010 10:20:09 |
|
|
naďa napsal: | Ahojte,je tady taky někdo jako já u Boec? Stále marně čekám na klubových stránkách slibovaný seznam chovatelů a stále tam nic nového není.Ráda bych se s někým od nás kontaktovala a pokecala o kočkách a tááák...Já nejezdím na výstavy a proto nemám ani možnost se s dalšími chovateli nějak seznámit a proto budu ráda když někoho alespoň tady potkám.Doufám,že se nebudete stydět že jste v BOEC a napíšete!Já jsem ze Zlína a netuším,jestli je tam i někdo jiný. Taky mě napadlo tady založit nějakou naši místnost na pokec když na našich stránkách nic takového není ale asi je to blbost probírat zde klubové záležitosti.Nebo ne? |
Já jsem z BOEC a nestydím se za to .
Seznamy se rozdávaly na členské schůzi, na které jsem byla. Můžeš mě kontaktovat - kontaktů mám hafo, nijak se neskrývám. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
naďa
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 10. 2010 10:47:36 |
|
|
Ahoj Tať! Ty si jediná o které sem to zrovna věděla,že si z Boec .Teď sem zvědavá jestli se ještě někdo ozve...
Já jsem z BOEC a nestydím se za to Wink . Super!
Budu ráda když mi ten seznam pošleš,vím že na schůzi vás moc nebylo...No,snad se příště dostavím taky. Já chovám britské a tak na začátek bude stačit par stanic s briťákama,když pošleš.Trochu mě mrzí, že se na stránkách Boec moc neděje,žádné změny nebo informace.A jak je to s tou podzimní výstavou? |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 10. 2010 17:58:46 |
|
|
Nevím, žeby se něco dělo... podzim už je, no necháme se překvapit. Ono je s tím strašně práce, musí na to být dost lidí, tak netuším, jak to dopadne. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
|