<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
spagettka
|
Předmět: Uskladnění granulí Přitlapkováno: 28. 9. 2010 11:25:56 |
|
|
Zdravím všechny kočkomily )
Máte někdo zkušenost s tím, kde zakoupit velký plechový barel na granule?
Vím, že něco takového vyráběl RC, ale po téměř třech letech, co tyto granule kupuji, jsem na něj nenarazila. Profarala jsem internet a jediné, co se dá sehnat je barel ke krmivu Eukanuba, sice krásny, bohužel pro psy (
Už mě poházené pytle granuli za dveřmí ložnice fakt nebaví. Barel je hezký, rozhodně by se dal použít jako "doplněk" a ještě v něm budou granule méně vlhnout. Předem díky za tipa!!!!! |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
|
|
Odpovědět
|
|
spagettka
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 9. 2010 11:57:59 |
|
|
Bezva, kouknu se do makra - díky za tip!! Plastový kýbl od primalexu moc parády nenadělá, ačkoli těsní dobře, to ano.. mám doma dva kusy, ale přece jen ta pěkná plechovka..... Navíc jsem přesvědčená, že když dám na víko deku či kousek plyše, tak to bude parádní pelech |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 9. 2010 19:03:45 |
|
|
spagettka napsal: | Bezva, kouknu se do makra - díky za tip!! Plastový kýbl od primalexu moc parády nenadělá, ačkoli těsní dobře, to ano.. mám doma dva kusy, ale přece jen ta pěkná plechovka..... Navíc jsem přesvědčená, že když dám na víko deku či kousek plyše, tak to bude parádní pelech |
No já nemám kyblíky od Primalexu plné granulí nikde vystavené ale jsou schované v šatně hned vedle pytlů se stelivem. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 9. 2010 9:09:37 |
|
|
spagettka napsal: | Plastový kýbl od primalexu moc parády nenadělá, |
Ono fantazii se meze nekladou a při troše šikovnosti se dá polepit nebo pokreslit třeba kočičími motivy, jako např. tenhle barel - http://www.modrykocour.cz/muzeum-exponat.php?id=1082&cat=&user= _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
spagettka
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 10. 2010 20:06:27 |
|
|
Ten je bozi!!!! Od ceho to je kybl? |
|