| << Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> | 

| Autor | Zpráva | 

| ajinav82 

| 

| Předmět: plaché kotě 
  Přitlapkováno: 25. 9. 2011 8:06:22 |   |  
				| 
 |  
				| Ahoj,včera jsme si dovezli kotě. Je mu cca 4-6 měsíce,zalezl si za pračku a nehodlá vylézt. Už je tam od včerejška. Vylezl jen v noci na dlabanec.Přijde mi,že vůbec není zvyklé na lidi i když paní mi tvrdila opak. Měla ho ve sklepě,myslíte,že si na nás zvykne a stane se z něj mazlíček? Vedle pračky má i wc,ale není tak vůbec načůráno a to jsme ho dovezli včera okolo 4h odpolední
 Také bych řekla že trochu zapáchá a má dost špinavé uši. Co s tím? Děkuji Andrea
 |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| carol0 

| 

| Předmět: Re: plaché kotě 
  Přitlapkováno: 25. 9. 2011 9:40:17 |   |  
				| 
 |  
				|  	  | ajinav82 napsal: |  	  | Ahoj,včera jsme si dovezli kotě. Je mu cca 4-6 měsíce,zalezl si za pračku a nehodlá vylézt. Už je tam od včerejška. Vylezl jen v noci na dlabanec.Přijde mi,že vůbec není zvyklé na lidi i když paní mi tvrdila opak. Měla ho ve sklepě,myslíte,že si na nás zvykne a stane se z něj mazlíček? Vedle pračky má i wc,ale není tak vůbec načůráno a to jsme ho dovezli včera okolo 4h odpolední
 Také bych řekla že trochu zapáchá a má dost špinavé uši. Co s tím? Děkuji Andrea
 | 

Ahoj.
 Copak je to za koťátko?
 Sice je běžné takovéto chování kočičky do nového prostředí, jen nechápu proč bylo ve sklepě, tam moc lidí asi nepříjde.
 Každopádně nechte kočičku seznámit se v novém domově postupně,dejte mu čas.Je pro něj vše nové.pokud zabrouzdáte na kocouře najdete spoustu rad.Kočky vydrží bez toalety docela dlouho,takže bez obav.Dobré je že se najedl.
 K těm ouškám, vezměte ho raději k vetovi,ať ho prohlédne, může se jednat i o kvasinky v oušku.
 |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| tatiana 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 25. 9. 2011 10:04:14 |   |  
				| 
 |  
				| Já se z toho picnu-to je pořád dokola!!! Dokud budou lidi ochotní kupovat špinavá, zanedbaná, plachá koťata odněkud ze sklepa, do té doby pokvete pšenka rádoby "chovatelům". Já bych si kotě z takových podmínek NIKDY nebyla ochotná koupit. 
 Co na ten dotaz odpovědět? Počítejte s tím, že budete mít problémy-se vší pravděpodobností ano. Do sklepa za koťaty asi nikdo moc často nechodil. A má-li kotě špinavé uší, z toho prostředí a "péče" se nedá vyloučit svrab. Takže kotě odchyťte, odneste k vetovi, dejte vyšetřit, nechte mu ďobnout vakcinaci-pochybuju, že je očkované, dejte mu odčervovací pastu (zopakujte ještě jednou dle pokynů veta), nechte vyšetřit uši, zda nemá svrab.

No a navíc počítejte s tím, že mazlíkem se stát může, ale také nikdy nemusí. Zkuste koupit Feliway odpařovač, třeba mu to pomůže se sebrat.

Takovouhle koupí jste si zadělali na problémy. Tak na 99%.

http://www.prestickekocenky.cz
 |  | 

|      | Odpovědět | 

|  | 

| ajinav82 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 25. 9. 2011 10:05:13 |   |  
				| 
 |  
				| je to obyčejná kočička. proč bylo ve sklepě,to nevím,ale paní vypadala,že jí na kočičkách moc záleží. Včera jsme ho ze za pračky vyndali abysme mu ukázali misku a já ho hladila a hned začal vrnět. Nadlábl se a hned zase za pračku  |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| carol0 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 25. 9. 2011 10:23:26 |   |  
				| 
 |  
				| Takže žádná CHS? Pochopím pokud jí na kočičkách bude záležet, tak dá tu svou vykastrovat.
 Ale proč množí a pak je nechá ve sklepě?
 Tatiana má pravdu, vezměte koťátko na veterinu ještě dnes a Feliway doporučuji též!
 |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| ajinav82 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 25. 9. 2011 17:50:05 |   |  
				| 
 |  
				|  	  | tatiana napsal: |  	  | Já se z toho picnu-to je pořád dokola!!! Dokud budou lidi ochotní kupovat špinavá, zanedbaná, plachá koťata odněkud ze sklepa, do té doby pokvete pšenka rádoby "chovatelům". Já bych si kotě z takových podmínek NIKDY nebyla ochotná koupit. 
 Co na ten dotaz odpovědět? Počítejte s tím, že budete mít problémy-se vší pravděpodobností ano. Do sklepa za koťaty asi nikdo moc často nechodil. A má-li kotě špinavé uší, z toho prostředí a "péče" se nedá vyloučit svrab. Takže kotě odchyťte, odneste k vetovi, dejte vyšetřit, nechte mu ďobnout vakcinaci-pochybuju, že je očkované, dejte mu odčervovací pastu (zopakujte ještě jednou dle pokynů veta), nechte vyšetřit uši, zda nemá svrab.

No a navíc počítejte s tím, že mazlíkem se stát může, ale také nikdy nemusí. Zkuste koupit Feliway odpařovač, třeba mu to pomůže se sebrat.

Takovouhle koupí jste si zadělali na problémy. Tak na 99%.
 | 

My ho nekupovali. A ve sklepě ho měla proto,že prý ho pes honil po dvoře. neřekla bych,že to byl nějaký záměr čičinu týrat. Odčervená je,jen není očkovaná.
 |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

|  |