Tuňákové konzervy z Thajska
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
J.P.
|
Předmět: Tuňákové konzervy z Thajska Přitlapkováno: 25. 10. 2011 14:56:17 |
|
|
Dnes mi dorazily ze ZOOHITu tuňákové konzervy Almo Nature 140g, které jsem si koupil za akční cenu a při pročítání etikety, jestli se náhodou od minule něco nezměnilo (zdá se že ne) jsem si uvědomil, že v podstatě všechny lepší kočičí konzervy které obsahují tuňáka a nikoliv jenom příchuť (Almo Nature, Applaws, Cosma Thai, Gimpet Shiny Cat, Miamor, Porta 21, Schesir) se vyrábějí v Thajsku.
Jde o to, že v souvislosti se záplavami, které tam aktuálně probíhají např. disky do počítačů, které se z cca 60% vyrábějí také tam podažily o 100% a jestli něco podobného nehrozí i v případě zmiňovaných konzerv (kapsiček) nebo aby se náhodou nestaly nedostatkovými a jestli se tedy preventivně nepředzásobit. To co mi dorazilo dnes je pro Zuzku se Šelmicí tak na 3 měsíce. |
|
|
Odpovědět
|
|
Leemet
|
Předmět: Přitlapkováno: 25. 10. 2011 15:52:57 |
|
|
Konkrétně u Almo nature se šíří zpráva, že dodávky do čr budou omezeny. Tuto informaci mám od distributora pro naší republiku. Ale 100% to ještě neví.
Jinak výrazné podražení myslím nenastane, co tak koukám do nových velkoobchodních ceníků:) _________________ žižkovská smečka a Leemet
www.spokojenakocka.cz , www.malytygr.cz, www.toulavetlapky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
J.P.
|
Předmět: Almo Nature z jiné továrny Přitlapkováno: 11. 12. 2011 15:33:06 |
|
|
Leemet napsal: | Konkrétně u Almo nature se šíří zpráva, že dodávky do čr budou omezeny. Tuto informaci mám od distributora pro naší republiku. Ale 100% to ještě neví.
Jinak výrazné podražení myslím nenastane, co tak koukám do nových velkoobchodních ceníků:) |
Bohužel se zdá, že došlo k horší věci, než k možnému zdražení. Koupil jsem teď "Almo Nature Atlantický tuňák 70g" s kódem výrobce VCN38 a "Almo Nature Tuňák + krevety 140g" s kódem výrobce VCN5. Oba dva druhy kočky považují za těžko stravitelné, zatímco stejné příchutě s původním kódem výrobce TH107 patřily k oblíbeným. I na pohled ty původní vypadají po otevření lépe. Ješte jsem rychle koupil 2 kartony (96ks) "Almo Nature Pacifický tuňák 140g" s původním kódem TH107 a se zárukou do listopadu 2013 a budu doufat, že se situace vrátí k normálu (ty nestravitelné konzervy jsou novější a mají expiraci až v roce 2014). |
|
|
Odpovědět
|
|
|