<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
majkl
|
Předmět: ČERNÉ NĚCO NA SRSTI Přitlapkováno: 22. 1. 2012 15:54:18 |
|
|
DOBRÝ DEN PŘEJI VŠEM, MAM DOTAZ KOČKA MÁ NĚCO JAKO BLEŠÍ TRUS V SRSTI NA OCASE ALE TRUS TO NENI ,NEJDE TO UMÍT ANI JINAK ODSTRANIT NESVĚDÍ TO, KUŽE JE UPLNĚ NORMÁLNÍ MÁ NĚKDO ZKUŠENOST CO BY TO MOHLO BÍT. DÍK ZA ODPOVĚD |
|
|
Odpovědět
|
|
BáraP
|
Předmět: Re: ČERNÉ NĚCO NA SRSTI Přitlapkováno: 27. 1. 2012 8:32:50 |
|
|
majkl napsal: | DOBRÝ DEN PŘEJI VŠEM, MAM DOTAZ KOČKA MÁ NĚCO JAKO BLEŠÍ TRUS V SRSTI NA OCASE ALE TRUS TO NENI ,NEJDE TO UMÍT ANI JINAK ODSTRANIT NESVĚDÍ TO, KUŽE JE UPLNĚ NORMÁLNÍ MÁ NĚKDO ZKUŠENOST CO BY TO MOHLO BÍT. DÍK ZA ODPOVĚD |
nevím, jestli to je to stejné, ale můj merlin, když si rozdrbe bradu (má alergii) tak ji má pak plnou černého čehosi, což jsem nakonec vypozorovala, že jsou asi stroupky...to stejné se totiž dělá i kocourovi kamaráda, který zbožňuje kartáčovat bradičku a pak jí má plnou tady toho černýho "bordelu" _________________ Lidé, kteří nemají rádi kočky, se v příštím životě narodí jako myši. |
|
|
Odpovědět
|
|
majkl
|
Předmět: ČERNÉ NĚCO NA SRSTI Přitlapkováno: 1. 3. 2012 13:29:22 |
|
|
Dobrý den tak to byli přecejenom blechy, tak jsem koupil pudr proti blechám a kočky jsem tím napudroval blech jsou pryč ale vyskytl se problém asi máme alergii je možné že by to bylo tím pudrem , kočce se oběvila holá místa na krku u ocasu a na hlavě tam jsem toho pudru nanesl více ale po tak dlouhé době to se mi nějak nezdá ,za info budu vděný |
|
|
Odpovědět
|
|
JanČe
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 3. 2012 14:05:34 |
|
|
Dobrý den,
co se týče černých "drobků" na bradě, ne u ocasu měl je jeden z našich kocourků, FIV pozitivní Tomík. Díky celkově oslabené imunitě to měl dost rozlezlé, až do koutků tlamky...taky jsme mysleli na blechy, ale paní doktorka (MVDr. Mašková) nás vyvedla z omylu a obeznámila nás s kočičím akné Slyšela jsem to poprvé, byla jsem překvapená. Kocourovi jsme otírali bradu tamponkem namočeným v betadince a za chvíli to bylo pryč. _________________ "Stáváš se navždy zodpovědným za to, cos k sobě připoutal." |
|
|
Odpovědět
|
|
majkl
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 3. 2012 15:11:40 |
|
|
ale mi máme pouze čistá holá místa bez jaké koli změny v barvě |
|
|
Odpovědět
|
|
Blažková Hana
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 3. 2012 17:23:27 |
|
|
majkl napsal: | ale mi máme pouze čistá holá místa bez jaké koli změny v barvě |
dobrý den,
je samozřejmě varianta, že kocour byl na těchto místech zasažený plísní a po zapudrování vám zmizely blechy a zároveň se vyléčila postižená místa plísní. Kočky obvykle tímto způsobem reagují - na postižených místech plísní, obvykle rst po léčení vypadá a naroste nová. Uvidíte že bude dobře.
Je možné, že pudr působí i na plíseň.
Hana Blažková |
|
|
Odpovědět
|
|
majkl
|
Předmět: ČERNÉ NĚCO NA SRSTI Přitlapkováno: 2. 3. 2012 22:53:24 |
|
|
Pěkný večer , tak plísen to nebude ta vypadá jinak krom toho druhá kočka je v pořádku ale pro jistotu jsem obědnán na pondělí na vet . prohlídku |
|
|
Odpovědět
|
|
|