<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Květa
|
Předmět: Fontánka od ProPlanu Přitlapkováno: 18. 9. 2009 8:05:52 |
|
|
Ahoj všichni,
při nákupu granulí ProPlan jsem dostala jako dárek fontánku. Není to klasická fontána, ze které stříká voda, ale voda z ní kape - asi 20 minut od naplnění. A můj Nikýtek je nadšený a vydrží hodně dlouho kapající vodu olizovat - což jsem ráda, protože měl problémy s močovými cestami a každý lok vody navíc je dobrý.
Prodavač sice něco říkal, že fontána je k ničemu, že se kočky spíš u ní zacákají než napijí. Ale v našem případě si Nikit sedne k fontánce a významně se na mě dívá, abych do ní nalila vodu... . Takže já doporučuji používat.
Květa a Nikit |
|
|
Odpovědět
|
|
lusa
|
Předmět: Fontánka Přitlapkováno: 6. 4. 2010 18:25:50 |
|
|
Taky ji máme a kočičky jsou z ní nadčené.Normální misku ignorují a pijí jen z fontánky |
|
|
Odpovědět
|
|
Alena V.
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 4. 2010 7:18:47 |
|
|
Tahle fontánka je možná fajn, ale vzhledem k tomu že mám více koček a většinu dne jsem v práci je pro mě užitečnější fontánka ze které se mohou napít kdykoliv a nejen 20 minut poté co do ní naliju vodu. |
|
|
Odpovědět
|
|
Květa
|
Předmět: Přitlapkováno: 7. 4. 2010 7:45:11 |
|
|
No, voda z této fontánky zůstane dole v misce, takže se nejedná jen o těch 20 minut. Ovšem je pravda, že pro víc koček je to malé množství vody.
Ale našemu jedináčkovi to pro radost stačí a i on má ještě další dvě misky s vodou na jiných místech. |
|
|
Odpovědět
|
|
lusa
|
Předmět: Fontánka Přitlapkováno: 7. 4. 2010 7:47:01 |
|
|
Ale oni z toho mohou pít i potom Jen ta voda odkape a pak už stojí v misce.Ale věřím že to pro některé kočičky nemusí být lákavé.Ale beru to jako takovou pozornost k nákupu.Někdo nedá ani ťuk,a to se za granulky utrácí myslím peněz až dost.Co by člověk pro miláčky neudělal |
|
|
Odpovědět
|
|
bledulka
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 4. 2011 13:30:14 |
|
|
Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda nemáte někdo tuto fontánku doma nevyužitou-ráda bych ji odkoupila.. Už se v obchodech sehnat nedá (volala jsem i do Proplanu) . Naše malé kotě je na ni zvyklé od chovatele a z misky ani fontánky co jsme koupili nechce moc pít.. Tak bych ráda sehnala tuto .. Nebo nevíte,kde by se případně dala sehnat? díky za radu a tip |
|
|
Odpovědět
|
|
ivka2108
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 5. 2011 17:02:34 |
|
|
-> bledulka
Dnes jsem fontánku viděla ve Zvěrokruhu v Brně, takže k sehnání ještě stále je |
|
|
Odpovědět
|
|
Anička
|
Předmět: fontánka Přitlapkováno: 21. 2. 2012 12:02:39 |
|
|
Dobrý den uz delší dobu přemíšlím o koupení fontánky. Měla bych zájem o fontánu proplan kde ji mám sehnat?(v okolí Uherského Hradiště)
Předem děkuju |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: fontánka Přitlapkováno: 21. 2. 2012 16:19:38 |
|
|
Tahle fontánka už dle názvu značí, že je to "reklamní výrobek", takže ptát se u prodejců ve zverimexech, zda nemají nějaké zbylé zásoby, i když viz příspěvek od bledulky, že nebyla už loni v dubnu moc k sehnání.
Můžete zkusit dát inzerát, projít Aukro, nebo se někdo chytne třeba tady, ale součástí prodeje výrobků ProPlan zřejmě tahle fontánka teď není. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
|