<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
david
|
Předmět: mrouská co 14 dní Přitlapkováno: 18. 2. 2012 20:57:57 |
|
|
Prosím o radu, naše roční šelmička mrouská pravidelně co 14 dní, je to fpoho? četl jsem, že kočky žijící v bytě mrouskají jednou měsíčně, ale podle ní bych si mohl řídit kalendář |
|
|
Odpovědět
|
|
Luci + 4
|
Předmět: Přitlapkováno: 18. 2. 2012 21:16:05 |
|
|
Davide, ovulační cykly kočky (mrouskání) mohou mít i takto častou frekvenci, takže nic atypického to není. V pohodě to ale není také, protože takto časté přemrouskávání může vést k vážným nemocem - zánět dělohy atd. Navíc se kočka marnou touhou trápí.Pokud ji máte na chov, bylo by vhodné krytí, pokud není chovná, zvažte kastraci, co nejdříve. _________________ Někdo má kočky na střeše, někdo v kleci, někdo na kšeft, někdo ve voliéře, někdo na exhibici... Naštěstí je pořád dost těch, kteří mají kočky v srdci.
Naposledy upravil Luci + 4 dne 19. 2. 2012 20:04:08, celkově upraveno 1 krát |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 2. 2012 19:08:00 |
|
|
Souhlasím, tady jde kočce o zdraví, ne-li přímo o život. Bud rychle nakrýt, je-li určena k chovu, nebo rychle kastrace. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
myrkur
|
Předmět: 9-měsíční kočička se mrouská,jde jí nějak ulevit? Přitlapkováno: 17. 3. 2012 17:02:21 |
|
|
Zdravím
moje devoní slečna se začala předevčírem mrouskat, až mrouskání skončí, dám jí kastrovat, ale ted chudák pořád našpuluje zadeček a hrozně moc mnouká, přijde mi, že až z toho už chraptí...
Dá se jí nějak ulevit, třeba mín jídla, nebo nějaký bylinný přípravek? asi ne že...ale ptám se, nevím, jak jí ted pomoct...
díky za odpověd
Z. |
|
|
Odpovědět
|
|
|