Sisal versus kokos
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
sumerian
|
Předmět: Sisal versus kokos Přitlapkováno: 25. 3. 2012 19:28:39 |
|
|
Takže vážení a vážené, úkol je jasný. Zhodnotit kvalitu sisalu a kvalitu kokosového provazu, zvážit všechna pro a proti a dojít k nějakému výsledku. Beru-li v úvahu že mě
240 m 8mm kokosového provazu přijde na cca 476 Kč i s poštou a
240 m 8mm sisalu 2240 Kč i s dopravou.
Je tu jistý velký cenový nepoměr, je jasné, že musí v něčem vězet. Na druhou stranu bych se nerad zbytečně zruinoval sisalem pokud by rozdíl v kvalitě nebyl propastný. Tvůrci tzv. kočičích stromů mají kokos také v nabídce = vyrábějí z něj. Co vy na to? Máte nějakou zkušenost? _________________ Super Ńasual Dating |
|
|
Odpovědět
|
|
Blažková Hana
|
Předmět: Re: Sisal versus kokos Přitlapkováno: 25. 3. 2012 20:55:49 |
|
|
sumerian napsal: | Takže vážení a vážené, úkol je jasný. Zhodnotit kvalitu sisalu a kvalitu kokosového provazu, zvážit všechna pro a proti a dojít k nějakému výsledku. Beru-li v úvahu že mě
240 m 8mm kokosového provazu přijde na cca 476 Kč i s poštou a
240 m 8mm sisalu 2240 Kč i s dopravou.
Je tu jistý velký cenový nepoměr, je jasné, že musí v něčem vězet. Na druhou stranu bych se nerad zbytečně zruinoval sisalem pokud by rozdíl v kvalitě nebyl propastný. Tvůrci tzv. kočičích stromů mají kokos také v nabídce = vyrábějí z něj. Co vy na to? Máte nějakou zkušenost? |
dobrý večer,
zkušenost mám takovou, že co kočeny píchá do tlapek, to nechtějí. U nás vede prádelní šňůra
Hanka Blažková |
|
|
Odpovědět
|
|
sumerian
|
Předmět: Re: Sisal versus kokos Přitlapkováno: 25. 3. 2012 21:05:32 |
|
|
Mám strach z přílišné pevnosti prádelní šňůry. _________________ Super Ńasual Dating |
|
|
Odpovědět
|
|
Ajnoka
|
Předmět: Přitlapkováno: 26. 3. 2012 16:11:24 |
|
|
Já si myslím, že kokosák tolik nevydrží, nemám to podložené ale zkušeností. Osobně jsem taktéž dala přednost konopnému provazu, což je vlastně taková hrubá prádelní šňůra, zatím pouze koupená čeká na instalaci, ale vypadá fakt dobře.
Na druhou stranu kokosák za cenu co píšete jsem nikde neviděla, podělte se kde se dá takto výhodně nakoupit, možná bych ho také testla na další škrabadlo. |
|
|
Odpovědět
|
|
sumerian
|
|
|
Odpovědět
|
|