<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Blažková Hana
|
Předmět: Klementýnka Přitlapkováno: 21. 7. 2009 12:44:41 |
|
|
zdraví všechny !!
Mám velkou radost !! Malá Klementýnka byla vykoupena a dnes již je v novém domově u Reginy. Zítra podstoupí kontrolní vyšetření u paní doktorky v Olomouci a uvidíme jak na tom je po celkové stránce.
Prozatím vím jen od Reginy, že je strašně maličká. / Na svůj věk/ a že je to
moc milá, příjemná a stále předoucí kočička.
hanka |
|
|
Odpovědět
|
|
Sfinxie
|
Předmět: Re: Klementýnka Přitlapkováno: 21. 7. 2009 12:57:01 |
|
|
Dobry den!
No to jsou dobre zpravy!
Uz se tesim na dalsi novinky! _________________ Marketa Kraut |
|
|
Odpovědět
|
|
Reg
|
Předmět: Přitlapkováno: 22. 7. 2009 7:49:13 |
|
|
Dobré ránko,
takže Klementýnka se ve svém novém domově vyspinkala do růžova a jen září. Je neskutečně mazlivá, jak mě vidí, hned se vyvaluje na záda a chce se mazlit a dotýkat.
Naše kočky na novou spolubydlící reagují tak, že Aza je velice dotčená a odmítla i třeba jen projít kolem ložnice, kde malá zatím bydlí, než si spolu na sebe bezpečně zvyknou. Lála si myslí, že mu přijelo nějaké mazlení pro jeho potřeby a tak jen chodí a ukecává malou k nemravnostem
Dnes jsme měli jet navštívit paní veterinářku, ale ta musela akutně odjet k případu, takže tam pojedeme zítra.
Co nejdříve uděláme nějaké fotečky a udělame Klementýnce stránku na našem webu. |
|
|
Odpovědět
|
|
fofo177
Založen: 08.09.2007 Příspěvky: 972 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: Přitlapkováno: 22. 7. 2009 11:41:30 |
|
|
Tak hlavně ať se má nahulka co nejlépe a určitě se už těšíme na fotky _________________ Olda & Felis & Charlie & Naranja & Mr. Big
http://www.mooncat.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Sfinxie
|
Předmět: Jupiiii! Přitlapkováno: 22. 7. 2009 12:17:33 |
|
|
Tak to je paradni!
Jsem rada, ze je kocicka mila a pritulna. To je dulezite. Urcite se ji u Vas libi.
A Lala je teda taky spokojeny Jen at se Klementynka nenecha ukecat k tem nemravnostem!
Drzim palce, at vse dobre dopadne u veterinare!
Jeste dotaz: je ted kocicka brezi, nebo ne?
Tesim se na fotky! _________________ Marketa Kraut |
|
|
Odpovědět
|
|
Blažková Hana
|
Předmět: Re: Jupiiii! Přitlapkováno: 22. 7. 2009 12:27:41 |
|
|
Sfinxie napsal: | Tak to je paradni!
Jsem rada, ze je kocicka mila a pritulna. To je dulezite. Urcite se ji u Vas libi.
A Lala je teda taky spokojeny Jen at se Klementynka nenecha ukecat k tem nemravnostem!
Drzim palce, at vse dobre dopadne u veterinare!
Jeste dotaz: je ted kocicka brezi, nebo ne?
Tesim se na fotky! |
dobré odpoledne Markéto,
já mám sice informace z druhé ruky ale jsou čerstvé. Regina je teď v práci.
Kočička je prý fakt super a Lála je takový, že by" přejel i kolo kdyby mu neujelo"
Původní "majitelé" tvrdili, že březí je asi 14 dní. Takže nikdo neví jestli je, nebo jestli není a hlavně i kdyby byla, tak zatím nevíme jestli otec je sphynx.
Ale tak jak Regina psala k doktoru jdou zítra.
a co ta vaše "plíseń??"
hanka
|
|
|
Odpovědět
|
|
Sfinxie
|
Předmět: Re: Přitlapkováno: 22. 7. 2009 14:37:04 |
|
|
Dobry den Hanko!
Vcera jsem obvolala par klinik a byla mi doporucena jedna ve ktere tuto lampu maji. Veterinar v telefonu rikal, ze podle toho, jak to popisuju, tak to asi opravdu nebude plisen, ale ze mam radsi prijet a posvitime si na to. Takze dneska v 18hod tam mam byt.
Jeste rikal, ze vsechny plisne se touto lampou nedaji poznat, ze nekdy je nutne vzit par chloupku, nebo v pripade Sphynxu oskrabat trosku kuze a poslat to do laboratore.
Tak uvidime, co nam rekne. _________________ Marketa Kraut |
|
|
Odpovědět
|
|
Blažková Hana
|
Předmět: Re: Přitlapkováno: 22. 7. 2009 16:29:55 |
|
|
Sfinxie napsal: | Dobry den Hanko!
Vcera jsem obvolala par klinik a byla mi doporucena jedna ve ktere tuto lampu maji. Veterinar v telefonu rikal, ze podle toho, jak to popisuju, tak to asi opravdu nebude plisen, ale ze mam radsi prijet a posvitime si na to. Takze dneska v 18hod tam mam byt.
Jeste rikal, ze vsechny plisne se touto lampou nedaji poznat, ze nekdy je nutne vzit par chloupku, nebo v pripade Sphynxu oskrabat trosku kuze a poslat to do laboratore.
Tak uvidime, co nam rekne. |
držim palce.
Kdyby to byla plísnička, tak se ozvěte
Hanka |
|
|
Odpovědět
|
|
Blažková Hana
|
Předmět: Re: Přitlapkováno: 22. 7. 2009 16:31:39 |
|
|
Blažková Hana napsal: | Sfinxie napsal: | Dobry den Hanko!
Tak uvidime, co nam rekne. |
držim palce.
Kdyby to byla plísnička, tak se ozvěte - bacha jsme ve vlákně o Klementýnce!!!
Hanka |
|
|
|
Odpovědět
|
|
Reg
|
Předmět: Klementýnka u nás Přitlapkováno: 23. 7. 2009 9:00:57 |
|
|
Dobré ránko,
Klementi má již na našem webu svojí stránečku, ale jaksi fotečky je ještě velmi těžké pořídit, neb tato umazlená malá dáma je stále v pohybu a není schopná před dvounožcem být od něj dál jak 30cm
Takže se budeme mociny snažit jí vyfotit. Pěkný den |
|
|
Odpovědět
|
|
Sfinxie
|
Předmět: Re: Klementýnka u nás Přitlapkováno: 24. 7. 2009 10:44:28 |
|
|
Zdravim!
Tak jak se vede Klementynce? Jak bylo u veterinare? Vse v poradku? A fotecky uz mate? _________________ Marketa Kraut |
|
|
Odpovědět
|
|
Reg
|
Předmět: Re: Klementýnka u nás Přitlapkováno: 24. 7. 2009 12:24:12 |
|
|
Sfinxie napsal: | Zdravim!
Tak jak se vede Klementynce? Jak bylo u veterinare? Vse v poradku? A fotecky uz mate? |
Dobré odpoledne,
Klementýnka se už rozkoukala a včera jsem navštívili paní doktroku. Klemi má váhu 2,1kg, má čistou a elastickou kůži, na pravé zadní tlapce byla modřina, která již mizí. Malinko jí však slzí očka, jinak je naprosto v pořádku. Je čipovaná a má negativní testy na FeLV, FIV a FIP.
Za 2-3 týdny jdeme znovu na kontrolu - mrkneme do bříška, zda by opravdu měla miminka a pak se uvidí co a jak dál. Upřímně bych byla raději, kdyby prcky ted neměla, aby se nejdříve trošku ykrmila a zvykla si.
Ted už jen pěkně baští a pod dozorem se seznamuje s našimi plešounky.
Na našich stránkách už má svoji stránku a i jednu první podpostelovou fotečku, budeme hodně fotit a ty vydařené jistě šouneme k té první.... Reg |
|
|
Odpovědět
|
|
Reg
|
Předmět: Fotot a Klemi Přitlapkováno: 24. 7. 2009 13:06:37 |
|
|
tak jsem na webky přidala fotky, nejsou nic extra, nejsem profík a nemám na to ani buňky a ani náčiní - takže jen tak pohodové, jak se kočky u nás válí.
Klemoušek byla úplně unešemá z "čepice" fusaku či vaku - z "chlupatice" nemohla se s ním vymazlit a i ho dokonce pokusovala a sem- tam si i chvílemi spletla pelech s ocáskem a tak se příjemně hryzla
je to skvělá kočička. |
|
|
Odpovědět
|
|
Sfinxie
|
Předmět: Re: Foto a Klemi Přitlapkováno: 24. 7. 2009 13:51:01 |
|
|
Zdravim!
Fotky jsou moc hezke! Klemi je hezoucka slecna! Opravdu! Vypada, ze si to u vas uziva! A Lala to nevzdava, co?! No jo, to jsou ti chlapi ... _________________ Marketa Kraut |
|
|
Odpovědět
|
|
Reg
|
Předmět: Re: Foto a Klemi Přitlapkováno: 24. 7. 2009 16:13:45 |
|
|
Fotky jsou moc hezke! Klemi je hezoucka slecna! Opravdu! Vypada, ze si to u vas uziva! A Lala to nevzdava, co?! No jo, to jsou ti chlapi ... |
Jojo, přesně tak... on to prostě nevzdává
Jednou to snad pochopí a nebo dostane co chce jednou určitě |
|
|
Odpovědět
|
|
Sfinxie
|
Předmět: Klemi Přitlapkováno: 11. 8. 2009 10:57:40 |
|
|
Zdravim!
Tak jakpak se ma Klementynka? Budou kotatka, nebo nebudou? _________________ Marketa Kraut |
|
|
Odpovědět
|
|
Reg
|
Předmět: Re: Klemi Přitlapkováno: 12. 8. 2009 7:19:51 |
|
|
Tak jakpak se ma Klementynka? Budou kotatka, nebo nebudou? |
Ahojky, no Klemi se má myslím báječně dnes jsem dala nové fotečky na web- teda nic profi, jen tak z domácího poleženíčka.
Jinak jsem ještě jednou chtěla říct, že jsem moc ráda, že Klemi mohla k nám přijít, neb se mi donesla smutná zpráva, že kocourek a její sestřička péči minulých majitelů nepřežili!!!!
A koťátka zaplať bůh nečeká, jsem ráda, že se nejdřív může dát trošku do kupy a na prcky je ještě čas. |
|
|
Odpovědět
|
|
Sfinxie
|
Předmět: Re: Klemi Přitlapkováno: 12. 8. 2009 10:06:00 |
|
|
Dobry den, cely den!
Jsem moc rada, ze se Klemi ma dobre! Musim pak hned kouknout na fotecky. A je fajn, ze jeste nebudou miminka. Vsak je casu dost. Lala se docka, ze?!
A to, ze to ostatni neprezili ... tak to je hrozne. Co s nimi delali???? Nechapu to. A nikdy neco takoveho nepochopim.
Kazdopadne jsem rada, ze jste s Hankou zachranily alespon tu malou princeznu Klemi. Doufam, ze Vam to Klementynka vraci kocici laskou. _________________ Marketa Kraut |
|
|
Odpovědět
|
|
Reg
|
Předmět: Re: Klemi Přitlapkováno: 12. 8. 2009 10:57:53 |
|
|
Sfinxie napsal: | Dobry den, cely den!
Jsem moc rada, ze se Klemi ma dobre! Musim pak hned kouknout na fotecky. A je fajn, ze jeste nebudou miminka. Vsak je casu dost. Lala se docka, ze?!
A to, ze to ostatni neprezili ... tak to je hrozne. Co s nimi delali???? Nechapu to. A nikdy neco takoveho nepochopim.
Kazdopadne jsem rada, ze jste s Hankou zachranily alespon tu malou princeznu Klemi. Doufam, ze Vam to Klementynka vraci kocici laskou. |
Tak to netuším co s nimi dělali. Vím jen, že chovají psy a i ta fotka, která mě nakopla se za Klemi vydat, asi mluví za vše.
Raději to ale ani nechci vedět jen mě to utrvdilo v tom, že až jednou některá moje holčina bude mít koťátka budu vážně zvažovat a prověřovat, komu sfinxího prodat. |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Re: Klemi Přitlapkováno: 12. 8. 2009 13:28:39 |
|
|
citace: |
Raději to ale ani nechci vedět jen mě to utrvdilo v tom, že až jednou některá moje holčina bude mít koťátka budu vážně zvažovat a prověřovat, komu sfinxího prodat. |
Nejen sphynxe-já lustrovala i příští majitele mých devonků-když sae s koťaty člověk 3 měsíc piplá a věnuje jim stovky hodin času, má je jako svoje vypiplánky, tak je nedá každému a komukoliv. Moji mají hezké nové domovy a s jejich majiteli jsem pořád v kontaktu.
A budu lustrovat dál, žádné své kotě nedám jen proto, abych ho (komukoliv) udala. _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Elsa
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 8. 2012 14:12:40 |
|
|
Reg napsal: | Dobré ránko,
takže Klementýnka se ve svém novém domově vyspinkala do růžova a jen září. Je neskutečně mazlivá, jak mě vidí, hned se vyvaluje na záda a chce se mazlit a dotýkat.
Naše kočky na novou spolubydlící reagují tak, že Aza je velice dotčená a odmítla i třeba jen projít kolem ložnice, kde malá zatím bydlí, než si spolu na sebe bezpečně zvyknou. Lála si myslí, že mu přijelo nějaké mazlení pro jeho potřeby a tak jen chodí a ukecává malou k nemravnostem
Dnes jsme měli jet navštívit paní veterinářku, ale ta musela akutně odjet k případu, takže tam pojedeme zítra.
Co nejdříve uděláme nějaké fotečky a udělame Klementýnce stránku na našem webu. |
Mohla byste se vyjádřit o k tomuhle paní Regíno???
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/17619214/Sfinx-bezsrsta-kotatka-bez-PP.php nebo tohle je v pořádku? Vztávají vlasy hrůzou když tu od vás čtu jaký jste andílek! |
|
|
Odpovědět
|
|
Reg
|
Předmět: Přitlapkováno: 21. 9. 2012 19:54:41 |
|
|
Elsa napsal: | Reg napsal: | Dobré ránko,
Mohla byste se vyjádřit o k tomuhle paní Regíno???
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/17619214/Sfinx-bezsrsta-kotatka-bez-PP.php nebo tohle je v pořádku? Vztávají vlasy hrůzou když tu od vás čtu jaký jste andílek! |
To je zajímavý... že jsem nikde nečetla, jak ta tyranka Regína vytáhla ze sraček dva devon a jednoho cornishrexe z těch báječných chovatelských stanic, které tu tak opěvujete, jak dokonale chovají s PAPÍRAMA A JSOU ZARUČENĚ ŠPIČKOVÍ! kdy kočka chodila jen díky blechám co měla v kožichu, který chytla spolu se svrabem od těch dalších 16ti rexů zavřených kdesi ve sklepě!!!! jak je dala do pořádku, vykastrovala, vykrmila, vyléčila a dala jim domov!
Ani o tom, jak z jiných sraček vytáhla tři zubožený psy a dala je podobným způsobem do pořádku???
Polibte mi už prdel s hovadinama a snažte se pomáhat zvířatům, který to potřebují, než kydat sračky na lidi, který ani nemáte podložený!!! _________________ Aniger Sphynx cattery
www.sphynxcanadian.wbs.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
|