<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
petabb
|
Předmět: Earthborn Holistic, Meowing Heads, Canine Caviar, Gaubi Nat. Přitlapkováno: 22. 7. 2012 9:58:45 |
|
|
Ahoj,
předem se omlouvám, jestli se o těchto značkách již dříve psalo, ale nenarazila jsem. Ráda bych se zeptala, zda má někdo zkušenost s těmito značkami kočičích granulí: Earthborn Holistic, Meowing Heads, Canine Caviar, Gaubi Natural. Brala jsem si před rokem kotě z umisťovací výstavy. Byla zvyklá na všechno, kromě granulí s rybí příchutí (k těm doteď ani nečuchne). Teď krmíme delší dobu granulemi Hills a RC, syrovým masem a konzervami od Animondy (výjimečně). Granule jí kupuji rozvažované z jednoho menšího krámku (k paní mám důvěru), ale za vyšší ceny. Objevila jsem teď v Plzni jeden internetový obchod, kde kilo těchto granulí vyjde za stejnou cenu nebo i nižší s možností osobního odběru. Mě osobně se zdají nejlepší Canine Caviar a Gaubi Natural. Zkoušel jste již někdo? Díky |
|
|
Odpovědět
|
|
J.P.
|
|
|
Odpovědět
|
|
Vikma
|
Předmět: Granulky Přitlapkováno: 8. 9. 2012 11:58:15 |
|
|
Jj, mohu potvrdit, našim 9měsíčním kocourům strašlivě chutnají Taste of the wild, hlavně ty s uzeným lososem... a přestaly po nich jednomu, který na to trpěl, slzet očička. ale vlastně píšete, že kočičce rybí nechutnají.. tak ještě mají zvěřinové, ty nám taky jedou _________________ Vikma (Dáša, Viktorek a Maxík - *12.12.2011) |
|
|
Odpovědět
|
|
petabb
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 10. 2012 11:05:59 |
|
|
Tak jsme si pořídili ještě jeden přírůstek do rodiny. Je to mainský koucourek. Předpokládám, že když bude od mala dostávat granule Porta, pro které jsem se nakonec rozhodla, neuškodí mu to. Mimo to je krmen kočičím mlékem, masem, tvarohem apod. Řešíme totiž obvyklý problém - starší kočka chodí na kotěcí granule, přesto, že je v mládí nechtěla |
|
|
Odpovědět
|
|
|