<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
BlackOrchid
|
Předmět: Teplota v bytě? Přitlapkováno: 23. 10. 2012 7:56:55 |
|
|
Mě nějak nedá spát otázka ideální teploty v bytě pro kočičáky. Mám dva kocoury - siamáček a domácí číča. Jsou to čistě bytové kočky, o nějakém extra nárůstu srsti na zimu tedy nemůže být řeč. Zajímá mne při kolika stupních v bytě už je jim zima? Prostě nevím na kolik vytápět když jsou doma sami, tak aby měli správný komfort a nijak netrpěli zimou. |
|
|
Odpovědět
|
|
Micubiši
|
Předmět: Teplota v bytě Přitlapkováno: 23. 10. 2012 10:44:11 |
|
|
Bydlím v bytě, teplota nikdy neklesne pod 20, ale čím je víc teplo, tím jsou číči radši a cpou se k topení. Když ráno otočím kohoutem radiátoru, tak už startují. mají teplo moc rády a na zaskleném balkoně se vyvalují i v létě. To ale zatáhnu žaluzie. Mám problém s páteří a do postele si občas dávám nahřátou rašelinu, Micubiši je pod dekou a snaží se také nahřát a mne odsunout...Pokud jsou doma sami tak v zimě nechám aspoň jedno topení zapnuté. |
|
|
Odpovědět
|
|
Milena
|
Předmět: Přitlapkováno: 23. 10. 2012 13:11:07 |
|
|
Teplo kočky milujou. Náš siamák je jako teplotní čidlo. Jak se ochladí, jde se ohřát do postele. V zimě ven vystrčí jen čumák, ale nohu už ne. Jinak si ale myslím, že zvlášť v bytě se přizpůsobí, když to jinak nejde, i teplotě nižší. Větší problém může způsobit průvan nebo místo u dveří či okna, kde táhne. Tohle hlídám víc, než teplotu. _________________ Kryšpín & Elisha & Yorik |
|
|
Odpovědět
|
|
adelnik
|
Předmět: Přitlapkováno: 24. 10. 2012 13:31:19 |
|
|
My když odjíždíme na hory na týden a víc, tak necháváme termostat spínat při 16°C. Kočky mají kožich a můžou si zalézt do pelíšků, kukaní, postele... Myslím, že jim zima rozhodně není. _________________ adelnik + Amís + Dori + Mia + MrnyVrny
"Každý život by měl mít devět koček." Jack Canfield |
|
|
Odpovědět
|
|
Bobr
|
Předmět: Přitlapkováno: 25. 10. 2012 13:26:41 |
|
|
Milena napsal: | Teplo kočky milujou. Náš siamák je jako teplotní čidlo. Jak se ochladí, jde se ohřát do postele. V zimě ven vystrčí jen čumák, ale nohu už ne. Jinak si ale myslím, že zvlášť v bytě se přizpůsobí, když to jinak nejde, i teplotě nižší. Větší problém může způsobit průvan nebo místo u dveří či okna, kde táhne. Tohle hlídám víc, než teplotu. |
Naše Julinka je asi skřížená s ledním mědvědem, protože ona miluje zimu.
Za nic na světě si nechce vlézt do tepla, jen když se chce ohřát, tak přijde do postele a pak zase seskočí a jde spát tam kde je chladno.
Mi-c-Kai milovala teplíčko a dokázala spát celou noc u nás přikrytá dekou. _________________ Bob |
|
|
Odpovědět
|
|
|