<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
tamaralengalova
|
Předmět: rvačky kocour kočka namísto krytí Přitlapkováno: 2. 1. 2013 18:17:27 |
|
|
tamaralengalova Dnes 18:05:26
Prosím,mám britského kocourka.Nakryl dvě kočičky v pohodě ,ale u dalších dvou to bylo hrozné.Začali na sebe syčet prskat a stala se ohromná rvačka.Snažila jsem se s paní kočky oddělit načež mně muj vlastní kocour kousl a roztrhnul ruku po paní co držela kočku nad hlavou,vyšplhal takovou rychlostí.Proč některé kočky chce a jiné se snaži zabít |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: rvačky kocour kočka namísto krytí Přitlapkováno: 2. 1. 2013 18:59:26 |
|
|
Já nevím, ale řekla bych, že prostě člověk taky nespí s každým a někteří jedinci jsou člověku více a někteří méně sympatičtí.
Navíc člověk nemá tak výrazné teritoriální a pudové chování a nemá potřebu (většinou) dominanci ukazovat zvýšenou agresivitou. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 1. 2013 19:07:27 |
|
|
Ano, vy taky nehupnete do postele s každým, koho by vám někdo dotáhl domů. Prostě někdo se nám líbí a někdo ne. Kočky to mají stejné. Pokud si nesednou, nelíbí se, nevoní si, tak si o tom nebudou povídat, ale dají to najevo po kočičím
Jinak rvoucí se kočky není nejrozumější od sebe rozdělovat rukama. Pak je jedno jestli je kocour váš nebo cizí, ale dopadnete stejně jako jste dopadla. _________________ Kačka + Betty + Wyome + Jessinka + Romeo
Kdyby bylo možné zkřížit člověka s kočkou, pak by byl mnohem dokonalejší. Jen kočka by si značně pohoršila. Mark Twain |
|
|
Odpovědět
|
|
Luci + 4
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 1. 2013 20:03:50 |
|
|
A to tam měl kocourek dvě kočky na krytí najednou? Z vašeho textu to skoro tak vypadá.... _________________ Někdo má kočky na střeše, někdo v kleci, někdo na kšeft, někdo ve voliéře, někdo na exhibici... Naštěstí je pořád dost těch, kteří mají kočky v srdci. |
|
|
Odpovědět
|
|
Iva Goli Anonymní
|
Předmět: Re: rvačky kocour kočka namísto krytí Přitlapkováno: 3. 1. 2013 8:08:56 |
|
|
tamaralengalova napsal: | tamaralengalova Dnes 18:05:26
Prosím,mám britského kocourka.Nakryl dvě kočičky v pohodě ,ale u dalších dvou to bylo hrozné.Začali na sebe syčet prskat a stala se ohromná rvačka.Snažila jsem se s paní kočky oddělit načež mně muj vlastní kocour kousl a roztrhnul ruku po paní co držela kočku nad hlavou,vyšplhal takovou rychlostí.Proč některé kočky chce a jiné se snaži zabít |
No, možno mal už kocúr Vášho experimentovania s novými mačkami dosť Vo všeobecnosti mačkám trvá dlhšie, kým si na niekoho nového zvyknú a podľa toho, čo píšete to s jeho nakrývaním vyzerá ako na bežiacom páse. Krytie je pomerne delikátna záležitosť a niekedy musí mačka stráviť u kocúra aj dlhší čas, kým je ochotný ju nakryť, ale keďže pravdepodobne ide vo Vašom prípade o bezpapierové mačky a krytie bude len komerčná záležitosť, tak je asi dosť zbytočné, aby som Vám niečo vysvetľovala. Opravte ma, prosím, ak sa mýlim |
|
|
Odpovědět
|
|
|