5 letá kočka čůrá všude po obýváku
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Jana Marečková
|
Předmět: 5 letá kočka čůrá všude po obýváku Přitlapkováno: 2. 1. 2013 10:22:26 |
|
|
Máme doma 5ti letou kočičku, která už ve starém bytě čůrala mimo záchod. Koupili jsme kočičí feromony, ale nezabralo to. Nyní bydlíme v novém bytě už víc jak rok a z ničeho nic nám začla občůrávat obývák Máme koberec s vysokým chlupem a přes veškeré čištění, drhnutí a snažení ten neskutečný smrad nejde zlikvidovat!!!
Manžel už je opravdu vytočený a já teda taky!!! Je to u nás jak u špindírů- aspoň si tak přijdu
Máte nějaký zaručený odstraňovač zápachu? Potřebuju ten smrad z koberce dostat!!! |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 1. 2013 11:20:20 |
|
|
Přeskočím tu fázi zjišťování proč kočička čůrá kde nemá. Potřebná vyšetření jste jistě udělali, aby se vyloučila zdravotní příčina. Jistě jste i probrali veškeré možné příčiny, které k tomu kočičku vedou. Takže se vyjádřím jenom k tomu úklidu.
Již mnohokrát tu bylo napsáno, že je výborný tekutý ariel. Tím koberec pořádně vydrhněte. Mohu vám také doporučit tento přípravek
http://www.alpcz.cz/
V případě, že se vám to nepodaří vyčistit doporučuji tuto firmu. Mám s ní vlastní velmi dobrou zkušenost. Nevím ovšem odkud jste, takže nemohu soudit, zda to pro vás není z ruky.
http://www.vycistim.cz/cisteni-kobercu
Pokud kočička nemá žádné zdravotní obtíže a nepřišli jste na žádný jiný spouštěč tohoto chování ve vaší domásnosti, který by se dal odstranit, zkuste prostě zabránit kočce přístup do tohoto pokoje bez vaší přítomnosti.
Přeji vám hodně zdaru _________________ Kačka + Betty + Wyome + Jessinka + Romeo
Kdyby bylo možné zkřížit člověka s kočkou, pak by byl mnohem dokonalejší. Jen kočka by si značně pohoršila. Mark Twain |
|
|
Odpovědět
|
|
PetraS Anonymní
|
Předmět: toaleta Přitlapkováno: 2. 1. 2013 12:20:38 |
|
|
Mám jen jeden dotaz Je kastrovaná? |
|