<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Jana Marečková
|
Předmět: Jak dostat do kočky prášek? Přitlapkováno: 4. 6. 2013 11:03:27 |
|
|
Máte někdo zaručený způsob, jak dostat do kočky prášek? Do naší je to nemožné. Začne šíleně slinit a je jak tygr.
Když už ho spolkne, tak dlouho se dáví, až ho stejně vyzvrací .
Nějaké tipy, rady |
|
|
Odpovědět
|
|
BáraP
|
Předmět: Re: Jak dostat do kočky prášek? Přitlapkováno: 4. 6. 2013 18:31:33 |
|
|
Jana Marečková napsal: | Máte někdo zaručený způsob, jak dostat do kočky prášek? Do naší je to nemožné. Začne šíleně slinit a je jak tygr.
Nějaké tipy, rady |
ve žrádle vám ho nespolkne? já si merlinka vždy odchytnu, dám si ho na klín tak, aby mi nemohl utéct, pak mu zakloním hlavu, otevřu pusinu a prášek se snažím dát až úplně dozadu do krku, aby ani nemusel moc polykat. začínali jsme s pinzetou, teď už nám to jde normálně z ruky...
snažím se vzpomenout na takový jakoby pomlsek, do kterýho šel dát krásně jakýkoliv prášek a merlin ho nedokázela odhalit...pošlu odkaz, jestli to dohledám _________________ Lidé, kteří nemají rádi kočky, se v příštím životě narodí jako myši. |
|
|
Odpovědět
|
|
BáraP
|
Předmět: Re: Jak dostat do kočky prášek? Přitlapkováno: 4. 6. 2013 18:38:28 |
|
|
[quote="BáraP"] Jana Marečková napsal: | Máte někdo zaručený způsob, jak dostat do kočky prášek? Do naší je to nemožné. Začne šíleně slinit a je jak tygr.
Nějaké tipy, rady |
mám to http://www.veterinarnipece.cz/easy-pill-2928.html
poté co jsem vyzkoušela všechny varianty a merlin prášek odhalil, ani už mi nechtěl nic žrát, protože se bál, že tam bude schovaný prášek...tohle zabralo...než jsem se pak naučila dávat prášek přímo do krku... _________________ Lidé, kteří nemají rádi kočky, se v příštím životě narodí jako myši. |
|
|
Odpovědět
|
|
Jana Marečková
|
Předmět: Re: Jak dostat do kočky prášek? Přitlapkováno: 6. 6. 2013 12:07:46 |
|
|
[quote="BáraP"] BáraP napsal: | Jana Marečková napsal: | Máte někdo zaručený způsob, jak dostat do kočky prášek? Do naší je to nemožné. Začne šíleně slinit a je jak tygr.
Nějaké tipy, rady |
mám to http://www.veterinarnipece.cz/easy-pill-2928.html
poté co jsem vyzkoušela všechny varianty a merlin prášek odhalil, ani už mi nechtěl nic žrát, protože se bál, že tam bude schovaný prášek...tohle zabralo...než jsem se pak naučila dávat prášek přímo do krku... |
Kdepak!!! Naše číča vše prokoukne. Zkoušeli jsme všechno možné. Různé pamlsky, které ráda, do masíčka, zamíchat rozdrcený prášek do šťávy z kapsičky atd atd. I doktor se nadřel, když ji dával prášek tou jejich spešl pinzetou. Naše 3kg číča se proměnila v tygra a doktor pravil, že teda něco takového dlouho neviděl. Po tom, co prášek spolkla ho stejně vyzvracela. Takže jezdíme na injekce |
|
|
Odpovědět
|
|
|