kastrovana kocicka mrouska a znackuje
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
teri
|
Předmět: kastrovana kocicka mrouska a znackuje Přitlapkováno: 12. 8. 2013 17:43:27 |
|
|
Dobry den,
moje kocicka se zacla tri mesice po kastraci opet mrouskat (a bohuzel i znackovat - nejradsi do postele nekolikrat denne). Na veterine mi byla nabidnuta hormonalni injekce. Protoze jsem cetla o nezadoucich ucinkach, mam docela obavy, a tak jsem se chtela zeptat, jestli neni jine reseni, pripadne jestli nema nekdo s touto situaci a jejim resenim pomoci hormonalni injekce zkusenost. Jestli napriklad pomohla jedna injekce, nebo je to dlouhodobejsi zalezitost. Rada bych nasla nejsetrnejsi reseni. Predem moc dekuji za odpoved! |
|
|
Odpovědět
|
|
tif
Založen: 15.02.2007 Příspěvky: 145 Bydliště: okres Nový Jičín
|
Předmět: re Přitlapkováno: 12. 8. 2013 19:26:49 |
|
|
Hormonální injekce vám byla nabídnuta správně. Řešila jsem podobný problém, kočka po kastraci začala mrouskat a vyřešila to právě jedna hormonální injekce.
Druhou možností je opakovat operační zákrok - vlastně znova kastrovat. _________________ tif, Barča, Šebí a Mikča |
|
|
Odpovědět
|
|
teri
|
Předmět: Re: re Přitlapkováno: 12. 8. 2013 20:38:47 |
|
|
Mockrat dekuji za odpoved! zkusim tedy tu injekci a budu doufat, ze zabere jedna jako u Vasi kocicky. Operacnimu zakroku bych se rada vyhnula, protože hojeni jizvy neprobihalo uplne bez problemu... |
|
|
Odpovědět
|
|
palkovic
|
Předmět: Re: re Přitlapkováno: 4. 3. 2016 9:13:39 |
|
|
tif napsal: | Hormonální injekce vám byla nabídnuta správně. Řešila jsem podobný problém, kočka po kastraci začala mrouskat a vyřešila to právě jedna hormonální injekce.
Druhou možností je opakovat operační zákrok - vlastně znova kastrovat. |
Nechápu, proč kastrovaná kočka za 75€ se má znovu kastrovat? To je chyba veterináře? |
|
|
Odpovědět
|
|
|