<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
biba
|
Předmět: vzdychanie kocurika Přitlapkováno: 5. 11. 2013 13:51:46 |
|
|
Dobrý deň,
pred tromi týždňami sme prichýlili kocúra vyhodeného na ulicu, cca 2ročný, bezproblémový, len by som sa chcela opýtať, či ste sa niekto stretli s tým, že si kocúr/mačka nahlas vzdychne. Neviem čo to znamená.vyzerá byť spokojný, už sa osmelil, hrá sa s nami aj sám, miluje maznanie- až moc(hádže sa pod nohy aby sme ho hladkali a to ho hladkám každú možnú chvíľu). Napapaný sa nechá škrabkať na sedačke a uprostred hladkania si nahlas vzdychne. Alebo len tak leží na zemi a vzdychne si. Nudí sa? alebo je nespokojný? Alebo je to práve prejav spokojnosti?
ďakujem za akékoľvek info. |
|
|
Odpovědět
|
|
petrali
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 11. 2013 16:34:41 |
|
|
No já bych radši navštívila veterináře, ono je to těžko, jestli je to jenom povzdech, nebo si uvolňuje dýchací cesty..kdysi nám kocour jakoby těžko povzdychoval a po návštěvě veterináře jsme zjistili, že má nemocné srdíčko...tak snad to bude dobrý! |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 11. 2013 19:11:39 |
|
|
Tak pokud myslíte skutečně jenom takový povzdech, nadechnutí a hlasitější výdech, tak si myslím, že to nic není. Naše Bettynka to dělá taky. Přijde mi, že mi tím dává najevo, abych si uvědomila jak udřená za celý den je _________________ Kačka + Betty + Wyome + Jessinka + Romeo
Kdyby bylo možné zkřížit člověka s kočkou, pak by byl mnohem dokonalejší. Jen kočka by si značně pohoršila. Mark Twain |
|
|
Odpovědět
|
|
BáraP
|
Předmět: Přitlapkováno: 19. 11. 2013 21:39:53 |
|
|
Betty napsal: | Tak pokud myslíte skutečně jenom takový povzdech, nadechnutí a hlasitější výdech, tak si myslím, že to nic není. Naše Bettynka to dělá taky. Přijde mi, že mi tím dává najevo, abych si uvědomila jak udřená za celý den je |
Vigo sebou občas praští na gauči do polštářů a povzdechne si...asi jak těžký život v těch peřinkách má _________________ Lidé, kteří nemají rádi kočky, se v příštím životě narodí jako myši. |
|
|
Odpovědět
|
|
biba
|
Předmět: Přitlapkováno: 21. 11. 2013 19:31:22 |
|
|
Dobrý deň,
ďakujem za odpovede, s kocurkom sme boli preistotu na krvne testy, chvalabohu je zdravy ako repa ) takze vzdychanie bude pravdepodobne povzdychnutie nad "tazkym" zivotom maznaka svojej novej rodiny |
|
|
Odpovědět
|
|
|