| << Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> | 

| Autor | Zpráva | 

| biba 

| 

| Předmět: vzdychanie kocurika 
  Přitlapkováno: 5. 11. 2013 13:51:46 |   |  
				| 
 |  
				| Dobrý deň, pred tromi týždňami sme prichýlili kocúra vyhodeného na ulicu, cca 2ročný,  bezproblémový, len by som sa chcela opýtať, či ste sa niekto stretli s tým, že si kocúr/mačka nahlas vzdychne. Neviem čo to znamená.vyzerá byť spokojný, už sa osmelil, hrá sa s nami aj sám, miluje maznanie- až moc(hádže sa pod nohy aby sme ho hladkali a to ho hladkám každú možnú chvíľu). Napapaný sa nechá škrabkať na sedačke a uprostred hladkania si nahlas vzdychne. Alebo len tak leží na zemi a vzdychne si. Nudí sa? alebo je nespokojný? Alebo je to práve prejav spokojnosti?

ďakujem za akékoľvek info.
 |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| petrali 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 19. 11. 2013 16:34:41 |   |  
				| 
 |  
				| No já bych radši navštívila veterináře, ono je to těžko, jestli je to jenom povzdech, nebo si uvolňuje dýchací cesty..kdysi nám kocour jakoby těžko povzdychoval a po návštěvě veterináře jsme zjistili, že má nemocné srdíčko...tak snad to bude dobrý! |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| Betty 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 19. 11. 2013 19:11:39 |   |  
				| 
 |  
				| Tak pokud myslíte skutečně jenom takový povzdech, nadechnutí a hlasitější výdech, tak si myslím, že to nic není. Naše Bettynka to dělá taky. Přijde mi, že mi tím dává najevo, abych si uvědomila jak udřená za celý den je  _________________
 Kačka + Betty + Wyome + Jessinka + Romeo

Kdyby bylo možné zkřížit člověka s kočkou, pak by byl mnohem dokonalejší. Jen kočka by si značně pohoršila.       Mark Twain
 |  | 

|      | Odpovědět | 

|  | 

| BáraP 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 19. 11. 2013 21:39:53 |   |  
				| 
 |  
				|  	  | Betty napsal: |  	  | Tak pokud myslíte skutečně jenom takový povzdech, nadechnutí a hlasitější výdech, tak si myslím, že to nic není. Naše Bettynka to dělá taky. Přijde mi, že mi tím dává najevo, abych si uvědomila jak udřená za celý den je  | 

Vigo sebou občas praští na gauči do polštářů a povzdechne si...asi jak těžký život v těch peřinkách má

|     | Odpovědět | 

|  | 

| biba 

| 

| Předmět: 
  Přitlapkováno: 21. 11. 2013 19:31:22 |   |  
				| 
 |  
				| Dobrý deň, ďakujem za odpovede, s kocurkom sme boli preistotu na krvne testy, chvalabohu je zdravy ako repa
  ) takze vzdychanie bude pravdepodobne povzdychnutie nad "tazkym" zivotom maznaka svojej novej rodiny  |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

|  |