<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
mňoukátko
|
Předmět: kočičí krmení Přitlapkováno: 9. 10. 2013 16:02:11 |
|
|
Dobrý den,
mám pár otázek ohledně kočičího krmení.
1. Jaké byste doporučili levné a kvalitní kapsičky a konzervy?
2. Doporučili jste mi levné a kvalitní granule Brit Care. Zjistila jsem, že existují i granule Brit Premium, které jsou ještě levnější. Jaký je mezi těmito značkami rozdíl? Je Brit Premium stejně kvalitní jako Brit Care?
3. Jaký byste doporučili levný e-shop s krmením a potřebami pro kočky, který rozváží po Praze za přijatelnou cenu?
Děkuji za odpovědi. _________________ mňoukátko + kocour Pinďa |
|
|
Odpovědět
|
|
Čert.cz
|
Předmět: Přitlapkováno: 11. 10. 2013 19:20:52 |
|
|
Myslím si, že levná a kvalitní kapsička se vzájemě vylučují. Granule Brit Premium jsou ekonomická řada s menším obsahem výživných látek. Dobře se nakupuje u této firmy:
http://www.zoohit.cz/ |
|
|
Odpovědět
|
|
mňoukátko
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 10. 2013 6:49:38 |
|
|
Děkuji za odpověď.
Tak tedy pozměňuji svůj dotaz: ráda bych získala nějaké tipy na kvalitní kapsičky / konzervy. _________________ mňoukátko + kocour Pinďa |
|
|
Odpovědět
|
|
Jasonka
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 10. 2013 18:45:01 |
|
|
Davam hodne Bozitu a Cosmu, jsou kvalitni a kockam chutnaji. Cim dal vic ale misto konzerv 1x denne davam syrove maso. Vyjde to levneji a matae jistotu, ze je to fakt maso:-) |
|
|
Odpovědět
|
|
mňoukátko
|
Předmět: Přitlapkováno: 16. 10. 2013 16:53:15 |
|
|
Díky za tipy. Vyzkouším Bozitu. Syrové maso si netroufám mu dávat, mám obavy z parazitů. _________________ mňoukátko + kocour Pinďa |
|
|
Odpovědět
|
|
PetraS Anonymní
|
Předmět: krmení Přitlapkováno: 16. 10. 2013 16:57:41 |
|
|
Tak to mít obavu nemusíte, stačí pravidelně odčervovat. |
|
|
Odpovědět
|
|
Betty
|
Předmět: Přitlapkováno: 16. 10. 2013 18:23:48 |
|
|
mňoukátko napsal: | Díky za tipy. Vyzkouším Bozitu. Syrové maso si netroufám mu dávat, mám obavy z parazitů. |
Pokud maso zmrazíte alespoň na 24 hodin, nemůže se nic stát. Navíc pokud kupujete maso běžně v obchodě, je určené pro lidskou konzumaci a tudíž by mělo být nezávadné. _________________ Kačka + Betty + Wyome + Jessinka + Romeo
Kdyby bylo možné zkřížit člověka s kočkou, pak by byl mnohem dokonalejší. Jen kočka by si značně pohoršila. Mark Twain |
|
|
Odpovědět
|
|
adelnik
|
Předmět: Přitlapkováno: 17. 10. 2013 12:39:01 |
|
|
Zdravím vespolek,
začala jsem kupovat Carnis kapsičky, napřed jen přitoulaným venkovkám, posléze i našim. Venkovkám se viditelně vylepšili kožichy, proto mne to inspirovalo zkusit úspěch i doma. Zdá se, že to vyšlo, žádné zdravotní problémy nepozoruji, kočkám chutná a i veterinář chválí kvalitu srsti. Amísovi se při stejné péči přestaly tvořit dredy. Ke kapsičkám nadále dostávají granule RC British. Pak jsem objevila konzervy Fun Cat a začla je kupovat venkovkám místo Carnisu, který teď dávám už jen našim.
Máme v Mountfieldu 3% slevu, tak proč to nevyužít.
http://www.mountfield.cz/krmivo-pro-psy-a-kocky?offset=1
Kapsičky vyjdou na 5,33 Kč jedna 100g. _________________ adelnik + Amís + Dori + Mia + MrnyVrny
"Každý život by měl mít devět koček." Jack Canfield |
|
|
Odpovědět
|
|
alzbetakocka
|
Předmět: Re: kočičí krmení Přitlapkováno: 22. 4. 2014 20:31:49 |
|
|
mňoukátko napsal: | Dobrý den,
mám pár otázek ohledně kočičího krmení.
1. Jaké byste doporučili levné a kvalitní kapsičky a konzervy?
2. Doporučili jste mi levné a kvalitní granule Brit Care. Zjistila jsem, že existují i granule Brit Premium, které jsou ještě levnější. Jaký je mezi těmito značkami rozdíl? Je Brit Premium stejně kvalitní jako Brit Care?
3. Jaký byste doporučili levný e-shop s krmením a potřebami pro kočky, který rozváží po Praze za přijatelnou cenu?
Děkuji za odpovědi. |
Dobrý den,
Z granulí bych Vám doporučila ***. Nabízí skvělý poměr kvalita/cena a obsahuje složku actilea formula, které výrazně zlepšuje imunitu Vaší kočky. Také v jejich nabídce najdete krmení přímo pro koťátka s názvem Junior. Žádnými kapsičkami ani konzervami pak dokrmovat nemusíte. A koťátkům chutná, já už jich odchovala tolik. Teď zase budeme mít nové přírůstky. Z eshopů bych Vám doporučila profizoo., jejich jednání je rychlé, ze zkušenosti bezproblémové a nad 399 Kč máte dopravu zdarma.
Edit: Reklama na značku, se kterou spolupracujete, bude odstraňována. Je tedy zbytečné spamovat ve foru. April, moderátorka |
|
|
Odpovědět
|
|
Micubiši
|
Předmět: Přitlapkováno: 22. 4. 2014 21:17:36 |
|
|
Alžbětko, běžte už do pryč! |
|