Granule pro staršího mazlíka +12
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Hektor
|
Předmět: Granule pro staršího mazlíka +12 Přitlapkováno: 27. 1. 2013 8:56:01 |
|
|
Zdravím,
moje kočka se už přehoupla přes 12 rok, většinou je krmena RC sensible 33, který má fakt ráda a kapsičkama, konzervama k tomu. Dávám jí i lososový olej ať taky nějak vypadá
Ale všiml jsem si že RC mají i granule Ageing +12, máte někdo nějaké zkušenosti s nimi popřípadě čím je krmíte? |
|
|
Odpovědět
|
|
alzbetakocka
|
Předmět: Re: Granule pro staršího mazlíka +12 Přitlapkováno: 17. 4. 2014 11:16:10 |
|
|
Hektor napsal: | Zdravím,
moje kočka se už přehoupla přes 12 rok, většinou je krmena RC sensible 33, který má fakt ráda a kapsičkama, konzervama k tomu. Dávám jí i lososový olej ať taky nějak vypadá
Ale všiml jsem si že RC mají i granule Ageing +12, máte někdo nějaké zkušenosti s nimi popřípadě čím je krmíte? |
Dobrý den,
Takto staré kočky není potřeba krmit nějakým speciálním krmivem, ale stačí beznym kvalitnim pro dospělé kočky. Samozřejmě čím kvalitnějším tím lépe, doporučuji nějaké superprémiové, jako je například ***. *** by mela slouzit hlavne pro zdravotni ucely, tak to bych zkusila.
Edit: Prosím, znovu, přestaňte zde propagovat značku granulí, se kterou spolupracujete. Pokud máte zájem o reklamu na webu, kontaktujte, prosím, administrátora na filip@modrykocour.cz.
Děkuji
April, moderátorka |
|
|
Odpovědět
|
|
|