Řídké osrstění ocasu

| << Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> | 

| Autor | Zpráva | 

| Kateřina Vrbová 

| 

| Předmět: Řídké osrstění ocasu 
  Přitlapkováno: 27. 4. 2014 19:17:45 |   |  
				| 
 |  
				| Ahoj, mám doma roční mainskou mývalí slečnu, která mívala problémy s trávením a i teď má citlivý žaludek, takže ji krmím Almo nature a vařeným masem (občas dokrmuji Gimpetkami). Ačkoliv si uvědomuji, že mainky dosahují plného osrstění až v pozdějším věku, tak mě stále trápí její ocas. Srst je řídká a zplihlá, většinou má mastnou srst, ale to je u mainek normální (i když někdy jí má mastnou až moc).

Nemáte s tím někdo zkušenosti? Nevím co s ní mám dělat...

děkuji
 |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

| alzbetakocka 

| 

| Předmět: Re: Řídké osrstění ocasu 
  Přitlapkováno: 24. 5. 2014 19:32:00 |   |  
				| 
 |  
				|  	  | Kateřina Vrbová napsal: |  	  | Ahoj, mám doma roční mainskou mývalí slečnu, která mívala problémy s trávením a i teď má citlivý žaludek, takže ji krmím Almo nature a vařeným masem (občas dokrmuji Gimpetkami). Ačkoliv si uvědomuji, že mainky dosahují plného osrstění až v pozdějším věku, tak mě stále trápí její ocas. Srst je řídká a zplihlá, většinou má mastnou srst, ale to je u mainek normální (i když někdy jí má mastnou až moc).

Nemáte s tím někdo zkušenosti? Nevím co s ní mám dělat...

děkuji
 | 

Dobrý den,
 Pro zdravou a lesklou srst je důležité krmit kočičku tím správným krmivem. Pokud se ale jedná o nějakou anomálii nebo zdravotní problém, doporučila bych Vám konzultovat s veterinářem. Využít můžete bezplatné poradny na stránkách Puriny One, najdete ji zde: http://www.***.cz/poradna/.
 |  | 

|     | Odpovědět | 

|  | 

|  |