Hypoalergenní krmivo
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
terizek296
|
Předmět: Hypoalergenní krmivo Přitlapkováno: 16. 4. 2014 14:27:50 |
|
|
Zdravím všechny.
Včera mi mé britské modré kočce byla doporučeno hypoalergenní krmivo, a protože veterinářka říkala že je poměrně drahé (a máme tři kočky), chtěla bych vás požádat, o značky KVALITNÍCH HYPOALERGENNÍCH KRMIV, tak aby té mojí rozmlsané micině chutnaly. Je hodně mlsná, odjakživa krmím Royal Caninem, jiné druhy superprémiových granulí vždycky odmítla.
Děkuji za reakce. |
|
|
Odpovědět
|
|
J.P.
|
|
|
Odpovědět
|
|
BáraP
|
Předmět: Re: Hypoalergenní krmivo Přitlapkováno: 16. 4. 2014 19:24:39 |
|
|
terizek296 napsal: | Zdravím všechny.
Včera mi mé britské modré kočce byla doporučeno hypoalergenní krmivo, a protože veterinářka říkala že je poměrně drahé (a máme tři kočky), chtěla bych vás požádat, o značky KVALITNÍCH HYPOALERGENNÍCH KRMIV, tak aby té mojí rozmlsané micině chutnaly. Je hodně mlsná, odjakživa krmím Royal Caninem, jiné druhy superprémiových granulí vždycky odmítla.
Děkuji za reakce. |
já kupuju toto: http://www.svetkrmiv.cz/alergie/trovet-hypoallergenic--rabbit--rrd--3kg-kocka _________________ Lidé, kteří nemají rádi kočky, se v příštím životě narodí jako myši. |
|
|
Odpovědět
|
|
terizek296
|
Předmět: Re: Hypoalergenní krmivo Přitlapkováno: 16. 4. 2014 20:16:55 |
|
|
Royal Canin jim chutná nejvíc, spíš bych řekla, že nic jiného nechtějí žrát. Zkoušeli jsme i Acanu, a Orijen s obrovským množstvím proteinů - vůbec. Čuchli si, a šli pryč. To samé i s Taste of the Wild.
Když jsem jim to dala pod čumák, tak skoro nejedli, jak jim to nechutnalo
Nechtěla bych vidět, že jim nechutná |
|
|
Odpovědět
|
|
|