Přírůstek
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
fiona
|
Předmět: Přírůstek Přitlapkováno: 22. 7. 2014 19:33:32 |
|
|
Dnes jsme si přivezli k ročnímu briťáčkovi 3 měsíčního kocourka. Starší mladšího čapne za krk a packou si ho pasuje pod sebe, asi jako když se páří. Je to normální? Mám to nechat tak nebo mám Batula okřiknout? Bojím se, že se to vyhrotí a Batul nepustí malýho k jídlu nebo na záchod. Jak dlouho to může trvat? |
|
|
Odpovědět
|
|
Čert.cz
|
Předmět: . Přitlapkováno: 22. 7. 2014 21:07:24 |
|
|
Náš starší kocour to občas dělal mladšímu (kotěti). Nic se nedělo. Domnívám se, že je to projev dominance staršího kocourka. Nijak jsem to neřešila. Časem to přestal dělat, protože ten mladší si to nenechal líbit. |
|
|
Odpovědět
|
|
fiona
|
Předmět: Přitlapkováno: 25. 7. 2014 7:59:24 |
|
|
Prosím o radu.
Batul si asi myslí, že ten malej je hračka, když si s malým hraju, třeba s mávátkem, Batul na něho číhá a pak ho povalchuje. Když si hraju s Batulem, malej hned přiběhne a Batul odchází. Malej se Batula trochu bojí. Jak si s nima nám hrát? Mám to řešit, říct Batulovi, že se to nesmí? Batul má 5 kg a malej 1,5 kg.
Děkuju |
|
|
Odpovědět
|
|
fiona
|
Předmět: Přitlapkováno: 26. 7. 2014 5:30:51 |
|
|
Velice děkuji za reakce a rady.
Vlákna o seznamování koček jsem samozřejmě četla již předtím. |
|
|
Odpovědět
|
|
Čert.cz
|
Předmět: . Přitlapkováno: 28. 7. 2014 20:42:02 |
|
|
Já bych je neřešila. Pokud vysloveně starší kocourek mladšího neterorizuje, neútočí na něj a nijak ho neutiskuje. Musí si vzájemně ujasnit pozice a někdy chvíli trvá, než si na sebe zvyknou. |
|
|
Odpovědět
|
|
|