<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Maryla
|
Předmět: Kočka únoskyně Přitlapkováno: 8. 6. 2014 12:29:32 |
|
|
Dobrý den,
před 3 týdny jsem dostala koťata od sousedu (původně jsem měla mít 1, nakonec druhá zájemkyně odřekla, tak mám 2). Po týdnu jsem je začala pouštět na zahradu a jejich matka se je snaží odvést. Dá se s tím něco dělat? Mám o ně strach hlavně proto, že ke svým lidem by je musela vést přes cestu. |
|
|
Odpovědět
|
|
PetraS Anonymní
|
Předmět: Re: Kočka únoskyně Přitlapkováno: 9. 6. 2014 15:14:12 |
|
|
Tak jediné co se dá dělat, je nechat doma déle, je logické, že se je jejich máma snaží odvést. Ještě mám otázku, jak jsou stará? |
|
|
Odpovědět
|
|
Maryla
|
Předmět: Re: Kočka únoskyně Přitlapkováno: 10. 6. 2014 12:45:17 |
|
|
1.6 jim byly 2 měsíce. Doma je nechávat nemůžu, už si zvykli chodit ven, a taky chci aby se tam naučili chodit na záchod. |
|
|
Odpovědět
|
|
PetraS Anonymní
|
Předmět: Re: Kočka únoskyně Přitlapkováno: 10. 6. 2014 19:34:05 |
|
|
No tak je jasné proč vám je krade, vždyť jí vzali ještě mimina, máte je doma 3 týdny, takže jí je sebrali už v 6 týdnech, to se dá přirovnat jako by vám sebrali 3 leté dítě, je sice schopno se najíst a napít a dojít si na WC, ale je stále ještě na Vás závislé. Kotě se bere od matky ve 3 měsících, pak je ona i koťata připraveny na život bez sebe. Takže pokud je nechcete mít doma ,aby se definitivně odloučili, tak máte problém, že s nimi možná přes tu cestu půjde. A že by se kočka nenaučila chodit venku na záchod i za 2 měsíce, to se fakt bát nemusíte, kočka tomu většinou dává i přednost, před domácí bedýnkou. Rozhodnutí je jen na Vás. |
|
|
Odpovědět
|
|
alzbetakocka
|
Předmět: Re: Kočka únoskyně Přitlapkováno: 18. 6. 2014 20:13:33 |
|
|
Maryla napsal: | Dobrý den,
před 3 týdny jsem dostala koťata od sousedu (původně jsem měla mít 1, nakonec druhá zájemkyně odřekla, tak mám 2). Po týdnu jsem je začala pouštět na zahradu a jejich matka se je snaží odvést. Dá se s tím něco dělat? Mám o ně strach hlavně proto, že ke svým lidem by je musela vést přes cestu. |
Dobrý den,
Pokud jsou koťátka takto malá, nepouštěla bych je ven vůbec nebo opravdu jen zřídka. Když jsou malá, můžou opravdu zůstat doma, kde se o ně budete starat a nic jim nebude chybět. Až trochu vyrostou, můžete je začít pouštět a kočka je už nebude chtít odnést. Pokud je maminka už nekrmí, je třeba jim dávat výživné krmivo. Čím krmíte? |
|
|
Odpovědět
|
|
|