<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Nicole
Založen: 27.06.2014 Příspěvky: 4 Bydliště: Březová nad Svitavou
|
Předmět: Jak se zbavit Blech Přitlapkováno: 28. 6. 2014 10:07:49 |
|
|
Dobrý den, potřebovala bych poradit jak se mám doma zbavit blech už jsem nakoupila plno přípravků a zdá se mi , že vůbec nic nezabírá :-( kupovala jsem obojky , Frontline ve spreji , Bolfo a vůbec nic máme doma psa yorkšira který přinesl domů blechy a britku a má strašně hustý kožich takže u něj je docela obtížný najít blechy ,ale strašně se škrabou ani 5 minut nevydrží v klidu . Tak bych se chtěla zeptat zda někdo nemá zkušenosti s Pudrem proti blechám?? Slyšela jsem ,že je učínný ,ale že jsou málo k dostání.. |
|
|
Odpovědět
|
|
Čert.cz
|
Předmět: blechy Přitlapkováno: 29. 6. 2014 20:08:24 |
|
|
Zabírá Stronghold, je to jediný přípravek který je vhodný pro psy i kočky. Je to spot, kápne se na kůži mezi koptatky, podle návodu. Není nejlevnější, ale je opravdu účinný. |
|
|
Odpovědět
|
|
Nicole
|
Předmět: Re: blechy Přitlapkováno: 30. 6. 2014 8:53:49 |
|
|
A nemáte zkušenosti s tím pudrem proti blechám? |
|
|
Odpovědět
|
|
Nicole
|
Předmět: Re: Jak se zbavit Blech Přitlapkováno: 9. 7. 2014 16:04:05 |
|
|
dobrý den, už jsem se radila s veterinářem a on říkal ,že v podstatě zabírá vše akorád je nejhorší když je doma koberec že ty blechy můžou být tam a jenom 5% blech je na zvířeti ale slyšela jsem,že je dobrý pudr proti blechám takže scháníme pudr prý jak je má zvíře v srsti a chodí všude po bytě tak strácí ten pudr a blechy by měli všude pochcípat známí takhle kočička donesla domu blechy a ten pudr pomohl a měli klid jenže je těžko k dostání tak snad ho seženeme ale určitě děkuji za radu |
|
|
Odpovědět
|
|
adelnik
|
Předmět: Přitlapkováno: 10. 7. 2014 11:19:48 |
|
|
No, musíte opravdu vše odblešit, celé zařízení v bytě/domě. A to několikrát, protože mezitím co zničíte dospělé blechy, Vám dorostou další z nakladených vajíček. Pudr neznám, ještě jsme blechy neřešili. Přeji Vám, ať se jich rychle zbavíte, a napořád. _________________ adelnik + Amís + Dori + Mia + MrnyVrny
"Každý život by měl mít devět koček." Jack Canfield |
|
|
Odpovědět
|
|
Česká kočka
|
Předmět: Re: Jak se zbavit Blech Přitlapkováno: 10. 7. 2014 16:38:18 |
|
|
Zdravím! Mám vyzkoušený Stronghold (jen prosím pozor, Stronghold je jiný pro psy a pro kočky, psí na kočku nesmí). Stronghold je nejlepší, protože působí i na prostředí "kolem" kočky, nejen na samotné zvíře. Jak ale bylo řečeno v ostatních příspěvcích - je nutné desinfikovat i prostředí, protože blechy se množí strašně rychle - kladou 400 vajíček denně a žijí 3-5 měsíců, z vajíčka to bleše trvá 11 dnů, než začne sama klást vajíčka. Na desinfekci prostředí se mi osvědčil BioKill. Vyhažte nebo vyvařte všechny pelíšky, deky, polštáře, kde zvířátka sedávají nebo lehávají. Pokud vám lezou do postele, musíte vydesinfikovat i matrace. Všechny škvíry v podlaze, atd. Blechy primárně nežijí na zvířeti, ale v prostředí. Na zvíře chodí jen hodovat. Pudr v této fázi moc nepomůže. Držím pěsti! _________________ Petra Žallmannová, www.ceska-kocka.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
Leemet
|
|
|
Odpovědět
|
|
VIPmag
|
Předmět: Přitlapkováno: 4. 11. 2017 14:50:28 |
|
|
Dobrý den, my když jsme bojovali s blechami tak jsem narazila na tenhle web http://www.protiblecham.cz/ je tam spousta informací, i ohledně prevence a hubení doma a tak. Z přípravků teď využíváme produkty Menforsan jsou přírodní (bez chemie), ale přesto fungují super! Web mi dost pomohl, tak doporučuju.. |
|
|
Odpovědět
|
|
micina007
|
Předmět: Přitlapkováno: 13. 1. 2018 20:00:11 |
|
|
( drzim palce |
|