<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Ashi
|
Předmět: přešlapávání- "pumpování" Přitlapkováno: 16. 9. 2008 13:32:06 |
|
|
Naše čtyřměsíční kočička začala dělat jednu zvláštní věc, nejdří si vylezla na mě a začala přešlapávat, vytahovat drápky a šíleně vrnět. Když už jsem jí byla já málo, tak vzala zavděk čímkoli měkkým (děka, koberec , polštář). Nevíte někdo proč to začala dělat? Viděla jsem, že to kočky dělaj, ale netuším proč. |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: přešlapávání- "pumpování" Přitlapkováno: 16. 9. 2008 13:35:04 |
|
|
Je to tzv. mléčný krok, více viz téma - http://www.modrykocour.cz/forum/viewtopic.php?t=2832 , které bylo taktéž dnes založeno. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
Ashi
|
Předmět: Re: přešlapávání- "pumpování" Přitlapkováno: 16. 9. 2008 13:50:20 |
|
|
ale ona vůbec nesa a ani se nijak nepřebližuje hlavou, ale jen přešlapuje na místě |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
|
|
Odpovědět
|
|
Ashi
|
Předmět: Re: přešlapávání- "pumpování" Přitlapkováno: 16. 9. 2008 14:06:33 |
|
|
Děkuju za odpověď. |
|
|
Odpovědět
|
|
tatiana
|
Předmět: Re: přešlapávání- "pumpování" Přitlapkováno: 16. 9. 2008 21:13:53 |
|
|
Ashi napsal: | Naše čtyřměsíční kočička začala dělat jednu zvláštní věc, nejdří si vylezla na mě a začala přešlapávat, vytahovat drápky a šíleně vrnět. Když už jsem jí byla já málo, tak vzala zavděk čímkoli měkkým (děka, koberec , polštář). Nevíte někdo proč to začala dělat? Viděla jsem, že to kočky dělaj, ale netuším proč. |
Můj kastrovanej kocour tohle dělá od první chvíle, co jsme osaměli bez původní chovatelky-už v autě se mi přicucnul ke krku a časem to pouze vylepšoval-teď dosáhl dokonalosti, nejen cucá a tlapkuje a vrní, ale byť kastrovanej se při tom sexuálně uspokojí - prostě mu to dělá móc dobře, až se celý roztřese a zřejmě mu to přináší blaho, jaké by poznal s kočenkou . Tak mu to holt občas dopřeju _________________ Tatiana, Claudius, Čuk, Gek, Baldík, Šantí, Bivoj, Fay, Max, Bejby a Adam-in memoriam
http://www.prestickekocenky.cz |
|
|
Odpovědět
|
|
xyz
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 10. 2008 10:54:11 |
|
|
nas 7mi mesicni kocour taky preslapuje a obcas se pritom snazi soulozit treba s polstarem, ja ho ale vzdycky shodim, myslite, ze to muze dotahnout az do konce? opravdu bych nechtela kocici sperma na polstari ale treba ho shazuju zbytecne |
|
|
Odpovědět
|
|
kaja-montana
|
Předmět: Přitlapkováno: 22. 8. 2009 18:51:17 |
|
|
to dělá naše kočka psovy.Vždycky se tomu šíleně smějem.Vyleze mu na záda a přešlapuje.A to vypadá jako by ho masírovala |
|
|
Odpovědět
|
|
mixatko.v
|
Předmět: Mléčný krok Přitlapkováno: 24. 8. 2009 22:55:22 |
|
|
Moje roční Stelinka mi takto "masíruje" břicho s velkou vervou.Stačí, když si lehnu na gauč před televizí.Už si vyskočí na mě a s obrovským zaujetím začne masáž.A tváří se jako by dělala tu nejdůležitější práci na světě. |
|
|
Odpovědět
|
|
adelnik
|
Předmět: Přitlapkováno: 25. 8. 2009 9:02:33 |
|
|
Náš kocourek ani kočička to nedělají.
Nevím proč některé kočky "šlapou" a "dumlají" a některé ne. _________________ adelnik + Amís + Dori + Mia + MrnyVrny
"Každý život by měl mít devět koček." Jack Canfield |
|
|
Odpovědět
|
|
Vendy
|
Předmět: Přitlapkováno: 25. 8. 2009 12:01:48 |
|
|
Nas dvou lety kocour preslapuje a cuca vnitrek moji dlane zasadne pouze v noci. Jednou jsme si s pritelem vymenili strany v posteli, ale Lojzik okamzite poznal svou oblibenou ruku a prisal se na ni, pritelovu ruku ignoruje.....Takze mne skoro kazdou noc probudi kocour tim, ze mi cumakem zducha do hlavy, ja natahnu ruku a spim dal, teda pokud kocour samou slasti nevytahuje drapky Nekdy o tom ani nevim a pokracuju ve spani, nekdy je kocour docela otravny a jelikoz nemame v byte dvere to neni jen tak ho z postele vyhnat, je docela urputak a porad skace zpatky!!!Ale i pres ty noce, kdy se poradne nevyspim mi to tak trochu lichoti, ze si vybral mne a projevuje mi timto svou naklonnost |
|
|
Odpovědět
|
|
GreyZ
Založen: 18.01.2008 Příspěvky: 29 Bydliště: Velká Bíteš/Jihlava
|
Předmět: Přitlapkováno: 25. 8. 2009 23:48:52 |
|
|
Niki tohle dělá taky, začne vrnět, dostane takový zvláštní přihlouplý výraz, mačká tlapkama, potom začne vytahovat drápky a oňufává přitom pyžamo nebo polštář. Vše zakončí tím, že si ho olíže... Vyloženě si dělá dobře a obšťastňuje takhle mě, mamku i taťku. Bratra naštěstí ignoruje _________________ GreyZ + Nikinek + Štulinka |
|
|
Odpovědět
|
|
Beranka
|
Předmět: Přitlapkováno: 26. 8. 2009 11:54:29 |
|
|
I my máme toto na denním pořádku.Většinou večer před spaním,nebo tak kolem čtvrté ráno . Maxík mi "masíruje" drápky hlavu a přitom se mi přisaje většinou na čelo,či tvář.Když jsou drápky a tesáky zaryté hluboko v mém těle tak je nejspokojenější . |
|
|
Odpovědět
|
|
Mikey
|
Předmět: Přitlapkováno: 28. 8. 2014 10:29:10 |
|
|
Náš kocour to dělá odmalička, ale dumlá jen manželovo župan a je jedno, jestli je župan na posteli nebo ho má manžel na sobě....nic jiného v něm nevyvolává "dumlací" potřebu. Manžel říkal, že to je reflex z koťátka, kdy sál mamince bříško.....nemyslím si, že by to byla nějaká sexuální potřeba, jen se u toho prostě jen uvolní.... |
|
|
Odpovědět
|
|
|