kocour čura na jedno místo na koberec
<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
zdeno78
|
Předmět: kocour čura na jedno místo na koberec Přitlapkováno: 15. 10. 2014 3:34:03 |
|
|
Dobrý den, pomozte prosím...
Máme doma 4letou kočičku a 3letého kocourka.
Nikdy s nima nebyl problém, ale v posledních třech týdnech začal kocourek chodit občas čúrat do ložnice na koberec vždy na jedno místo. Jinak chodí vzorně do kočkolitu. Nevíte někdo, jak ho to odnaučit???? _________________ Zdeněk |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
|
|
Odpovědět
|
|
zdeno78
|
Předmět: nepomohlo Přitlapkováno: 30. 10. 2014 6:41:28 |
|
|
Díky za odpověď, ale nepomohla.....asi proto, že ani jedna neodpovídá mé otázce...
Kocour nečůrá mimo pořád ani po celém bytě, žádná změna u nás nebyla a je zdravej... přečtěte si prosím pečlivěji můj dotaz.
Kocour čurá na JEDNO místo (pokud mu ložnici znepřístupníme, vyčůrá se na roh koberce v obyváku) a jen OBČAS, teď byl třeba tři týdny klid a dnes ráno jsme našli zas loužičku....
Mám strach, že pokud nenajdeme řešení, bude kocour muset být venku a to pro nás bude moc těžké nepouštět ho domu, když je naučenej spát s náma v posteli. _________________ Zdeněk |
|
|
Odpovědět
|
|
April
|
Předmět: Re: nepomohlo Přitlapkováno: 30. 10. 2014 17:14:55 |
|
|
Univerzální jediná odpověď není. Odpověď na Váš dotaz se skládá ze spousty podobných témat a příspěvků. Pročtením zkušenosti ostatních, můžete dojít k nápadu, kde je problém a k jeho řešení.
Čtu dobře, avšak Vy se zjevně neobtěžujete projít si forum a přečíst si zkušenosti ostatních. _________________ Týden samomluvy v rámci vlákna zkrotí ledasjaké bouřliváky. |
|
|
Odpovědět
|
|
zdeno78
|
Předmět: Přitlapkováno: 30. 10. 2014 17:25:52 |
|
|
věřte mi, pročetl jsem si to zde opravdu pečlivě....no nic, tady evidentně radu nedostanu...no děkuji za snahu.... _________________ Zdeněk |
|
|
Odpovědět
|
|
|