<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Terr
|
Předmět: Nejlepší kotěcí granulky Přitlapkováno: 9. 1. 2015 13:02:28 |
|
|
Dobrý den, mám doma 2,5 měsíčního Ragdollka ale stále se nemohu rozhodnout čím krmit. Původně papkal RC, ale od toho jsem ihned upustila. Teď krmím Brit (crazy kitten) a bylo mi doporučeno Cat Chow (kitten). Mrňousek je poměrně hubený a rychle roste, tak bych ho chtěla trochu vykrmit. Cena nehraje roli. Dokrmuji ještě masem, rybou, mlíčkem a bílým jogurtem. Děkuji za příspěvky _________________ Tereza |
|
|
Odpovědět
|
|
Terez05
|
Předmět: Re: Nejlepší kotěcí granulky Přitlapkováno: 20. 1. 2015 18:27:43 |
|
|
Terr napsal: | Dobrý den, mám doma 2,5 měsíčního Ragdollka ale stále se nemohu rozhodnout čím krmit. Původně papkal RC, ale od toho jsem ihned upustila. Teď krmím Brit (crazy kitten) a bylo mi doporučeno Cat Chow (kitten). Mrňousek je poměrně hubený a rychle roste, tak bych ho chtěla trochu vykrmit. Cena nehraje roli. Dokrmuji ještě masem, rybou, mlíčkem a bílým jogurtem. Děkuji za příspěvky |
Já dávám ty crazy kitten od Brit, předtím měla Hills a Oliver ... +teda kuřecí srdce, prsa a teď nově hovězí ale jaké je nejlepší nepovím, sama bych to ráda věděla. |
|
|
Odpovědět
|
|
palkovic
|
Předmět: Re: Nejlepší kotěcí granulky Přitlapkováno: 26. 1. 2016 13:34:29 |
|
|
Terr napsal: | Dobrý den, mám doma 2,5 měsíčního Ragdollka ale stále se nemohu rozhodnout čím krmit. Původně papkal RC, ale od toho jsem ihned upustila. Teď krmím Brit (crazy kitten) a bylo mi doporučeno Cat Chow (kitten). Mrňousek je poměrně hubený a rychle roste, tak bych ho chtěla trochu vykrmit. Cena nehraje roli. Dokrmuji ještě masem, rybou, mlíčkem a bílým jogurtem. Děkuji za příspěvky |
Dáváme len granule, z obedu im nosím ca 2-4 kúsky kuraťa + trojúholníkový syr napoly a morčaciu ( krutí) martadelu taky napul, z jogurtu,mlieka ryby mali hnačku, 2 dni nič nejedli, už nechceme riskovať a držíme sa rady veterinára |
|
|
Odpovědět
|
|
Isistera
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 1. 2016 12:29:53 |
|
|
Ty Brit Care Crazy jsou rozhodně lepší než Cat Chow. Pokud vám nevadí dražší granule, tak snad nejlepší jsou Orijen. |
|
|
Odpovědět
|
|
HaniK
|
Předmět: Přitlapkováno: 31. 1. 2016 23:54:51 |
|
|
Za nás nejlepší, i pro kotě je Applaws. Bobků po nich málo, srst se krásně leskne, granule chutnají. |
|
|
Odpovědět
|
|
Nikča
|
Předmět: Přitlapkováno: 29. 6. 2016 11:44:15 |
|
|
Zdravím,
já mám velmi dobrou zkušenost s Purizon Kitten kuřecí s rybou, jsou to drobné granulky.Moc chutnají,bobánky předpisové a srst moc hezká(máme mainské mývalí).Dále mám dobrou zkušenost s Taste of the Wild - Rocky Mountain Feline, tyto granulky už jsou větší, ale platí pro ně to samé co jsem napsala u Purizonu navíc tyto granule jsou vhodné pro koťátka i dospělé kočky, takže když Vám budou sedět můžete u nich zůstat
|
|
|
Odpovědět
|
|
Annie626
|
Předmět: Přitlapkováno: 1. 7. 2016 20:35:45 |
|
|
My používáme jednoznačně Royal Canin (a jeho různé druhy podle potřeby). Rozálie předtím v útulku jedla Applaws, ale jakmile ochutnala Royal Canin, Applaws už nechtěla. Ostatním Royal Canin taky chutná. _________________ Annie |
|
|
Odpovědět
|
|
kotanen
|
Předmět: Kotěcí granule Whiskas Přitlapkováno: 9. 9. 2016 9:46:32 |
|
|
Dobrý den, našemu kocourkovi dáváme různé prémiové a superprémiové granule plus jednu kapsičku denně, tu si tedy vyloženě vyžaduje a granulky si dává s výrazem - když to tedy musí být.
Dostali jsme teď obyčejné kotěcí granule Whiskas, o kterých jsem neměl valné mínění, ale kocourovi náramě chutnají, dokonce přestal vyžadovat i tu kapsičku. Tak nevím jak se k tomu postavit, cena pro cokoliv pro našeho kocourka nehraje roli, ale z granulí do doby než neochutnal Whiskas nadšený dvakrát nebyl.
Oproti kočkám co znám náš kocour nemá rád ryby a spíš preferuje kuřecí. Máte prosím někdo podobnou zkušenost a radili byste propříště raději Whiskas nekupovat například ze zdravotního hlediska?
Děkuji za jakýkoliv názor |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Přitlapkováno: 9. 9. 2016 10:17:28 |
|
|
kotanen: Osobně nevím, co se do whiskas přidává, docela by mě to zajímalo, ale mám pocit, že to chutná snad všem kočkám. Jednou v nouzi jsem nic jiného neměl a mám s tím stejnou zkušenost jako asi Vy. Na druhou stranu, jsem přesvědčený, že to není asi nic moc dobrého (i lidem chutnají spíše nezdravé věci, ne?), takže už mám vždy dostatečnou zásobu osvědčených granulí vyšší kvality. Jednou to asi neublíží, ale dlouhodobě bych Whiskas svým kočičákům nedával. _________________ Filip (Lilly a Charlie) |
|
|
Odpovědět
|
|
|