<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
gwen
|
Předmět: Diskuze k NEJ fotce Přitlapkováno: 1. 9. 2015 10:51:33 |
|
|
Napadlo mě.
Fotky v NEJ soutěži jsou parádní. Já osobně mám problém vybrat pro mě z dvojice tu nej, protože se mi líbí obě.o) Všechny.
Taky mám problém s časem, co si budeme řikat, dvojic je hodně. A jelikož kocouř je nejlepší, určitě budou fotky ještě přibývat.o))
Ale....
Co udělat následující:
Týden nominací - ANO
Týden hlasování - ANO
1. - 3. den výběr deseti fotek, které by pro vás měly postoupit do finále. Nevybrat jednu, ale vybrat jich 10. ( deset je tak nějak dobrý počet a hlavně je to proto, aby lidé odjinud neklikli jen na jednoho favorita, ale museli dál poslat opravdu deset fotek)
- představovala bych si to, že pod fotkami budou kolečka, která se zatrhnou a dá se - Poslat do kocouřího finále...o)
4.-7. den Porovnávání dvojic jen finálových fotek
8. den vyhlášení vítěze NEJ fotky. ...
Budu ráda, když se k tomu vyjádří co nejvíce lidí.
Vyjaádřete se, prosím.
Řekněte, co by vám vyhovovalo, líbilo a hlavně připadalo nejvíce fér, jak pro zúčastněný soutěže, tak pro hlasující...
S jakýmkoliv nápadem sem!.-o))
Díky.o) |
|
|
Odpovědět
|
|
Matýsek z Pankráce
|
Předmět: Přitlapkováno: 2. 9. 2015 18:20:59 |
|
|
Gwen,
já bych asi byla pro - přece jen porovnat všechny dvojice zabere docela dost času a tenhle důvod možná některé případné hlasující odrazuje. Takže ten navrhovaný systém by volbu urychlil a zjednodušil. Já sice procházím všechny dvojice, ale i tak bych tuhle změnu uvítala. Děkuju a přeju hezký večer.
Milada |
|
|
Odpovědět
|
|
Maud
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 9. 2015 10:03:26 |
|
|
Mně se také líbí to finále s užším počtem fotek a jsem pro. |
|
|
Odpovědět
|
|
Toti82
Založen: 23.07.2015 Příspěvky: 10 Bydliště: Malé Trakany, Slovensko
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 9. 2015 14:16:39 |
|
|
Ja som tiež za. Bolo by to oveľa lepšie a rýchlejšie, pretože ako napríklad teraz je tam 1275 párov, čo zaberie až niekoľko dní a mnohých to aj odradí...možno kliknú na pár dvojíc a hotovo. Takže ak by tam bolo 10 fotiek tak by to šlo rýchlejšie a možno by to bolo aj férovejšie. Taktiež by som odporúčal, aby jedna mačka tam mohla figurovať len raz. |
|
|
Odpovědět
|
|
Filip Webmaster
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 9. 2015 16:07:26 |
|
|
Díky za reakce.
Toti82: Rychlejší. Férovější patrně ne, pravděpodobně asi stejně fér (jen trochu jinak). A jedna kočka může být v soutěži jen jednou, to už je dnes - samozřejmě, pokud je kočka registrovaná v naší Zlaté knize, jinak nevím, jak by se to dalo ověřit. V každém případě, jeden uživatel může dát jen jednu fotku. _________________ Filip (Lilly a Charlie) |
|
|
Odpovědět
|
|
Toti82
Založen: 23.07.2015 Příspěvky: 10 Bydliště: Malé Trakany, Slovensko
|
Předmět: Přitlapkováno: 5. 9. 2015 18:25:19 |
|
|
Podľa mňa to bude férovejšie. Ak som už spomínal v minulom kole som napríklad v prvej stovke videl jednu mačičku len raz a podaktoré možno aj 7-8 krát...a taktiež podľa mňa mnohí hlasujúci neporovnajú všetky dvojice. Ak by sa to upravilo vyššie spomínaným spôsobom, tak by z tej vybralo 10nalepších a potom možno viacej ľudí by porovnávanie dokončilo do poslednej dvojice a tak by každá vybraná mačka mala rovnaké šance... |
|
|
Odpovědět
|
|
Lenka Bartáková
|
Předmět: . Přitlapkováno: 8. 9. 2015 15:10:57 |
|
|
Jo,jsem pro... Bylo by to to rychlejší a než porovnávat přes 1200 fotek Mě osobně by to vyhovovalo. |
|
|
Odpovědět
|
|
gwen
|
Předmět: ... Přitlapkováno: 8. 9. 2015 17:46:31 |
|
|
Těch deset (?) fotek, co půjde dál do finále vybere každý z nás!
Myslím, že by bylo správný, aby každý mohl poslat svoji desítku dál.
A pak srovnat dvojice z desítky. Bude to podle mě extrémně těžký.
V tomhle kole , první místa minimální rozdíly. A mám pocit, že do dvacátého, třícátého místa mohl být každý první...
A srovnání deseti fotek = 45 dvojic. A to si myslím, že už dá každý anebo dokonce více lidí....
Jakýkoliv názor, nápad - sem s ním....Ať už se soutěž ustálí a je nejférovější, jak k soutěžícím, tak k hlasujícím... |
|
|
Odpovědět
|
|
|