<< Zobrazit předchozí téma | Zobrazit následující téma >> |
Autor |
Zpráva |
Ainny Anonymní
|
Předmět: Usínání s "masáží" Přitlapkováno: 8. 2. 2004 10:50:02 |
|
|
Ahoj, nejdřív musím pochválit kocouří stránky, jsou bezva. A teď už dotaz: Na podzim jsme "přišli" klasickým způsobem (návštěva u příbuzných na venkově) ke kocourkovi. Celkem s ním zatím žádný vážný problém nemáme, ale zaráží nás, že ač je mu teď asi 6 měsíců (přesné datum narození neznáme) nejradši usíná někomu (tedy mně ) na klíně. A to tak, že nataženými packami (včetně vytažených drápků) masíruje a tlamičkou "žužlá" tričko. Když byl malinký, tak jsme si to vysvětlovali tím, že ho máma odstavila brzy a tak jí hledá, ale teď už (jak jsem si tu přečetla) jde do puberty... Čím to je? Nějak zvlášť nám to nevadí, spíš jsem jen zvědavá. Díky za odpověď |
|
|
Odpovědět
|
|
Tina
|
Předmět: Re: Usínání s "masáží" Přitlapkováno: 8. 2. 2004 12:50:29 |
|
|
Ainny napsal: | Ahoj, nejdřív musím pochválit kocouří stránky, jsou bezva. A teď už dotaz: Na podzim jsme "přišli" klasickým způsobem (návštěva u příbuzných na venkově) ke kocourkovi. Celkem s ním zatím žádný vážný problém nemáme, ale zaráží nás, že ač je mu teď asi 6 měsíců (přesné datum narození neznáme) nejradši usíná někomu (tedy mně ) na klíně. A to tak, že nataženými packami (včetně vytažených drápků) masíruje a tlamičkou "žužlá" tričko. Když byl malinký, tak jsme si to vysvětlovali tím, že ho máma odstavila brzy a tak jí hledá, ale teď už (jak jsem si tu přečetla) jde do puberty... Čím to je? Nějak zvlášť nám to nevadí, spíš jsem jen zvědavá. Díky za odpověď |
Milá Ainny,
když je kočka šťastná, tak přede (někdy přede i když je nešťastná, ale to je o něčem jiném, to není váš případ . Když je kočka ještě šťastnější, tak masíruje svého milovaného tlapičkami a drápky. Dělá to každá kočka, ať už byla odstavená kdykoliv. Je to prostě instinkt, který jí zbyl z doby, kdy byla ještě kotě a pila mamičino mlíčko a masírovala jí při tom bříško. Nikdy se toho nezbaví. Považuje se to za nejvyšší projev lásky ke svému majiteli, protože se s ním cítí jako u maminky .
K tomu odstavení: pokud je to vesnické kotě a starala se o něj jen jeho kočičí máma, tak ta se řídí vlastním instinktem, kdy má kotě odstavit, naopak se může stát, že ho odstaví příliš pozdě, pokud je to třeba prvorodička. Jedině, že by ho odstavili dřív majitelé. Ale možná bylo odstaveno později a tak mu zbyl ten zvyk. Když my jsme si přivezli Kitty, tak se snažila u Ringa najít cecíky jako u maminky, byla to legrace, nejdřív mu ten projev lásky nevadil, ale pak už to asi přeháněla a tak jí to zatrh.
Přeji hodně štěstí a pokud se s námi a ostatními budete chtít podělit o příběhy, máte volný prostor. Budeme velice rádi. |
|
|
Odpovědět
|
|
Ainny Anonymní
|
Předmět: Tak to je nádherný, Přitlapkováno: 8. 2. 2004 12:59:45 |
|
|
díky za odpověď. Mám z ní obrovskou radost! Ráda něco pošlu, i když své (zatím dva) kočičí příběhy píši na jiné stránky, ale těm teď nebudu dělat "skrytou" reklamu... Ještě jednou děkuju a určitě se ještě ozvu. |
|
|
Odpovědět
|
|
no name Anonymní
|
Předmět: Re: Usínání s "masáží" Přitlapkováno: 15. 4. 2005 11:16:51 |
|
|
Tina napsal: | Ainny napsal: | Ahoj, nejdřív musím pochválit kocouří stránky, jsou bezva. A teď už dotaz: Na podzim jsme "přišli" klasickým způsobem (návštěva u příbuzných na venkově) ke kocourkovi. Celkem s ním zatím žádný vážný problém nemáme, ale zaráží nás, že ač je mu teď asi 6 měsíců (přesné datum narození neznáme) nejradši usíná někomu (tedy mně ) na klíně. A to tak, že nataženými packami (včetně vytažených drápků) masíruje a tlamičkou "žužlá" tričko. Když byl malinký, tak jsme si to vysvětlovali tím, že ho máma odstavila brzy a tak jí hledá, ale teď už (jak jsem si tu přečetla) jde do puberty... Čím to je? Nějak zvlášť nám to nevadí, spíš jsem jen zvědavá. Díky za odpověď |
Milá Ainny,
když je kočka šťastná, tak přede (někdy přede i když je nešťastná, ale to je o něčem jiném, to není váš případ . Když je kočka ještě šťastnější, tak masíruje svého milovaného tlapičkami a drápky. Dělá to každá kočka, ať už byla odstavená kdykoliv. Je to prostě instinkt, který jí zbyl z doby, kdy byla ještě kotě a pila mamičino mlíčko a masírovala jí při tom bříško. Nikdy se toho nezbaví. Považuje se to za nejvyšší projev lásky ke svému majiteli, protože se s ním cítí jako u maminky .
K tomu odstavení: pokud je to vesnické kotě a starala se o něj jen jeho kočičí máma, tak ta se řídí vlastním instinktem, kdy má kotě odstavit, naopak se může stát, že ho odstaví příliš pozdě, pokud je to třeba prvorodička. Jedině, že by ho odstavili dřív majitelé. Ale možná bylo odstaveno později a tak mu zbyl ten zvyk. Když my jsme si přivezli Kitty, tak se snažila u Ringa najít cecíky jako u maminky, byla to legrace, nejdřív mu ten projev lásky nevadil, ale pak už to asi přeháněla a tak jí to zatrh.
Přeji hodně štěstí a pokud se s námi a ostatními budete chtít podělit o příběhy, máte volný prostor. Budeme velice rádi. |
Ahojte
Nuz, som si precitala vysvetlenie maximalnej macacej lasky a mam zvlastnu skusenost s mojim kocurom. Ma uz pomaly rok a takuto naklonnost neprejavuje mne, ale svojej mini-deke /prikryvke/ na ktorej spava. Musi ju mat teda velmi rad, lebo sa na nu vrhne, pumpuje prednymi labkami ostosest, degustuje deku s velkou intenzitou a nepredstavitelne nahlas pradie - cosi ako vzruseny traktor. Z tejto sustredenej cinnosti ho mozno dostat len brutalnym odstranenim z deky, inac nevidi nepocuje, je ako keby v tranze. Ked ma dost, tak sa zvali na deku /ako na druhy bok/ a zaspi. Hmm nieco mi to silne pripomina, ale radsej nenapisem ako mu v tedy hovori mamka ))
Anika |
|
|
Odpovědět
|
|
Eva I
|
Předmět: tlapkovani Přitlapkováno: 15. 4. 2005 15:17:48 |
|
|
Pro doplneni, rika se tomu mlecny krok, kocicka je stastna a masiruje _________________ Eva(Alfréd a Ema) |
|
|
Odpovědět
|
|
Maxik
|
Předmět: Re: tlapkovani Přitlapkováno: 15. 4. 2005 16:26:34 |
|
|
O tlapkování mi vyprávěla moje člověčí babička. Já to nedělám. Ale prý měli jednou kočku a ta si své páníčky vždycky ušlapávala. Většinou nacházela místa, která páníky bolela. Tam pak dlouho šlapala a nakonec se usadila a hřála.Říkali jí uzdravovací kočka. Byla to normální myšilovka z kůlny. |
|
|
Odpovědět
|
|
Dagmar
|
Předmět: Šlapka Přitlapkováno: 18. 4. 2005 14:48:46 |
|
|
Naše Suzi taky šlape - někdy na ní musím už trochu rázněji, protože většinou přijde po 5. hodině ráno, lehne si mi na prsa, nahodí motory, hlavičku strčí pod moje ucho a šlape mi po krku. Docela to bolí, takže nejdřív si tam vytáhnu pyžamo, pak peřinu a nakonec Suzi jemně shodím. Ona se stočí vedle do klubíčka a ještě na hodinku usneme.
I naše malá Elsička, než odešla do kočičího nebíčka, takhle šlapala, i když jí asi už nebylo moc dobře, ale my jsme se jí snažili do poslední chvíle projevovat spoustu lásky, a tak jsme jí nechávali šlapat nám po krku a drželi jsme, co to šlo.
Suzi je teď, co je sama, velká Šlapka, a když zlobí, tak na ní hartusím, že jí pošlu na E55. Ještě se nestalo, aby tato hrozba nezabrala.... |
|
|
Odpovědět
|
|
payushka
|
Předmět: Re: Šlapka Přitlapkováno: 26. 2. 2006 15:21:55 |
|
|
Dagmar napsal: | Naše Suzi taky šlape - někdy na ní musím už trochu rázněji, protože většinou přijde po 5. hodině ráno, lehne si mi na prsa, nahodí motory, hlavičku strčí pod moje ucho a šlape mi po krku. Docela to bolí, takže nejdřív si tam vytáhnu pyžamo, pak peřinu a nakonec Suzi jemně shodím. Ona se stočí vedle do klubíčka a ještě na hodinku usneme.
I naše malá Elsička, než odešla do kočičího nebíčka, takhle šlapala, i když jí asi už nebylo moc dobře, ale my jsme se jí snažili do poslední chvíle projevovat spoustu lásky, a tak jsme jí nechávali šlapat nám po krku a drželi jsme, co to šlo.
Suzi je teď, co je sama, velká Šlapka, a když zlobí, tak na ní hartusím, že jí pošlu na E55. Ještě se nestalo, aby tato hrozba nezabrala.... |
Ahojky,
moje kocicka to taky dela. Je ji sest mesicu. A protoze je to sphynx a nema srst, ma k tomu jeste svoji specialitu.
Stoci se do klubicka, nahmata tlamickou kousek svoji kuze na stehne nebo na brisku a zacne cumlat a mlaska u toho jako by sala mlicko nebo dudlala dudlika Takze kdyz mi lezi na kline nebo kdyz se mnou usina v posteli,po chvilce zacne primo "zurive" dudlikovat (tak tomu rikame),u toho samozrejme tlapkuje,je ji jedno "kam", takze kdyz mi usina vedle hlavy na polstari,obcas mi slape do oka,obcas do ucha, na krk apd. )
Ale stejne bych uz ted bez ni neusnula |
|
|
Odpovědět
|
|
Věra a Jaffa Anonymní
|
Předmět: Re: Šlapka Přitlapkováno: 26. 2. 2006 17:50:05 |
|
|
payushka napsal: | Dagmar napsal: | Naše Suzi taky šlape - někdy na ní musím už trochu rázněji, protože většinou přijde po 5. hodině ráno, lehne si mi na prsa, nahodí motory, hlavičku strčí pod moje ucho a šlape mi po krku. Docela to bolí, takže nejdřív si tam vytáhnu pyžamo, pak peřinu a nakonec Suzi jemně shodím. Ona se stočí vedle do klubíčka a ještě na hodinku usneme.
Ahojky,
moje kocicka to taky dela. Je ji sest mesicu. A protoze je to sphynx a nema srst, ma k tomu jeste svoji specialitu.
Stoci se do klubicka, nahmata tlamickou kousek svoji kuze na stehne nebo na brisku a zacne cumlat a mlaska u toho jako by sala mlicko nebo dudlala dudlika Takze kdyz mi lezi na kline nebo kdyz se mnou usina v posteli,po chvilce zacne primo "zurive" dudlikovat (tak tomu rikame),u toho samozrejme tlapkuje,je ji jedno "kam", takze kdyz mi usina vedle hlavy na polstari,obcas mi slape do oka,obcas do ucha, na krk apd. )
Ale stejne bych uz ted bez ni neusnula |
Nebojte se děvčata, náš kocour SUPERMAN Jaffa to dělá ještě dnes a to už mu budou v září 4 roky , jak přijde k posteli, kde je deka nebo něco s chloupky, šlape a šlape. A já se na něj tak ráda dívám, je to takové obrovské KOŤÁTKO |
|
|
Odpovědět
|
|
Olina
|
Předmět: masírování Přitlapkováno: 15. 3. 2006 13:20:20 |
|
|
Ahojky, zdravím všechny kočičáky. Naše číča taky masíruje, bohužel jinak se moc chovat a mazlit nenechá. Jen když sama přijde, masíruje mi předloktí, hlavičku zavrtá do trika a slintá, to se pak nechá chvilku hladit. Je to britka, táhne jí na 7 měsíc. Taky jsem o britkách četla, že mají hustý a teplý kožíšek, takže prý proto se nechtějí moc chovat, že prý je jim horko. No něco na tom asi bude, ta naše vyhledává spíš chladnější místa - třeba na kamenném parapetu nebo dokonce v průvanu u škvíry pode dveřmi. |
|
|
Odpovědět
|
|
janča
|
Předmět: Re: masírování Přitlapkováno: 15. 3. 2006 13:49:34 |
|
|
Olina napsal: | Ahojky, zdravím všechny kočičáky. Naše číča taky masíruje, bohužel jinak se moc chovat a mazlit nenechá. Jen když sama přijde, masíruje mi předloktí, hlavičku zavrtá do trika a slintá, to se pak nechá chvilku hladit. Je to britka, táhne jí na 7 měsíc. Taky jsem o britkách četla, že mají hustý a teplý kožíšek, takže prý proto se nechtějí moc chovat, že prý je jim horko. No něco na tom asi bude, ta naše vyhledává spíš chladnější místa - třeba na kamenném parapetu nebo dokonce v průvanu u škvíry pode dveřmi. |
Áďa- taky britka- na klín a chovat ani zanic, ale měla svoji oblíbenou deku, tak když jsem ji chtěla "přinutit" k mazlení ,dala jsem si tu deku vedle sebe, ona si na ni lehla a válela se na zádech a nechala se drbat a tulila se,teď už se to naučila, tak chodí i bez deky.A musím říct, že po kastraci je to ještě o něco lepší. J. |
|
|
Odpovědět
|
|
Anonymní
|
Předmět: Re: masírování Přitlapkováno: 5. 2. 2007 23:48:02 |
|
|
janča napsal: | Olina napsal: | Ahojky, zdravím všechny kočičáky. Naše číča taky masíruje, bohužel jinak se moc chovat a mazlit nenechá. Jen když sama přijde, masíruje mi předloktí, hlavičku zavrtá do trika a slintá, to se pak nechá chvilku hladit. Je to britka, táhne jí na 7 měsíc. Taky jsem o britkách četla, že mají hustý a teplý kožíšek, takže prý proto se nechtějí moc chovat, že prý je jim horko. No něco na tom asi bude, ta naše vyhledává spíš chladnější místa - třeba na kamenném parapetu nebo dokonce v průvanu u škvíry pode dveřmi. |
Áďa- taky britka- na klín a chovat ani zanic, ale měla svoji oblíbenou deku, tak když jsem ji chtěla "přinutit" k mazlení ,dala jsem si tu deku vedle sebe, ona si na ni lehla a válela se na zádech a nechala se drbat a tulila se,teď už se to naučila, tak chodí i bez deky.A musím říct, že po kastraci je to ještě o něco lepší. J. |
ahojte, mam britku - bude ji asi 7 mesicu a vubec senechtela chovat a mazlit - ale ted najednou otocila - ve chvili, kdy si sednu k pocitaci uz je u me a lezim i nakline a prede jak blazen - leze mi naklin i 5 x denne - obcas prijde i do postele ke me.... myslim, ze cim je starsi bude mazlivejsi, zalezi na tom jak ji budete otravovat a mazlit nez si ji vymazlite... |
|
|
Odpovědět
|
|
Anonymní
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 2. 2007 16:11:41 |
|
|
AHojky, u nas je tlapkovani vyjimecne, to uz musi byt, ale mame jinou specialitku. Rikam tomu berany berany duc. Pokud Oskar usoudi, ze se mi dostatecne nevenujeme (treba nas odhali, ze ho hladime, ale koukame se na televizi) , tak najednou proti vam vyleti hlavickou a drcne vas do cela. To je ale jen prvni faze vynuceni. Pak je jeste druha faze, kdy vam vytrvale tre a strka hlavickou do hlavy a vrni pri tom jak motorova pila
Nejvetsi sranda byla, kdyz byl muj muz doma sam, jedl veceri jen tak, ze si drzel talir u hrudniku a sedel na gauci. Nemusim vam rikat, kde Oskar skoncil, byl kompletne oblozeny i s prilohou bramborem (Jeste, ze to nebyla omacka )
Napiste mi, jestli mate take nekdo takovou zkusenost.
AHojky Jana |
|
|
Odpovědět
|
|
Kicki
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 2. 2007 18:22:03 |
|
|
U nás se taky praktikuje berany berany duc, a Barnabáše už měl taky manžel v talíři, máme podobný styl stravování jako je u vás U nás je to takové drobné drcnutí studeným čumáčkem, pak se začne otírat hlavičkou a už to má i dotažené k dokonalosti, pokud nereagujete, tak vám začne olizovat obličej, přičemž následuje jemné okusování nosu, tváří, brady, prostě všeho, do čeho se dá zakousnout, a při tom vrní ostošest A vzhledem k drsnosti jeho jazýčku a ostrosti zoubků, i když je to opravdu jen jemné okusování, ho raději začneme drbat _________________ Kicki + Kenny, Maggie a Barnabáš |
|
|
Odpovědět
|
|
Adéla
Založen: 07.09.2006 Příspěvky: 277 Bydliště: moravské luhy a háje :)
|
Předmět: Přitlapkováno: 6. 2. 2007 21:02:37 |
|
|
Kicki napsal: | U nás se taky praktikuje berany berany duc, a Barnabáše už měl taky manžel v talíři, máme podobný styl stravování jako je u vás U nás je to takové drobné drcnutí studeným čumáčkem, pak se začne otírat hlavičkou a už to má i dotažené k dokonalosti, pokud nereagujete, tak vám začne olizovat obličej, přičemž následuje jemné okusování nosu, tváří, brady, prostě všeho, do čeho se dá zakousnout, a při tom vrní ostošest A vzhledem k drsnosti jeho jazýčku a ostrosti zoubků, i když je to opravdu jen jemné okusování, ho raději začneme drbat |
Hihi, nás přesně takhle jedna kočička budí Celou noc mi leží nad hlavou jako čepice, při usínání přede, až mi vibruje hlava a ráno zase ducá, otírá si hlavu o tváře a olizuje obličej Potvůrka.... Buzení drsným jazykem je fakt žůžo. _________________ Adéla - KATANGO*CZ |
|
|
Odpovědět
|
|
|